Liquid lunch 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Liquid lunch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hate
Member
Liquid lunch DPKsfdL
Cat
705
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ha! 18 months, you derpface!
Gender:
Rank:
Hate
BerichtOnderwerp: Liquid lunch   Liquid lunch Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 19:08


De zwarte kater maakte zich echt zorgen. Zorgen om de liefde van zijn leven; Lightleaf. Het ging niet goed met haar, maar ze wilde niet zeggen wat. Om zijn gedachtes van haar af te zetten, besloot hij katten op te zoeken die dom genoeg waren om in zijn grappen te trappen. En natuurlijk was dit het leukste op zijn favoriete plekje bij de Kittypets. Iedere keer weer kwam hij een nieuwe kat tegen die hij lekker kon pesten. Dus ook nu zat hij daar, uit te kijken op de rare slaapplaatsen van de Twolegs. Terwijl hij daar zo lag te genieten van de warme zon op zijn rug, vroeg hij zichzelf af waar al de katten waren. Niet hier, in ieder geval.

{+Eerste post voor Cole}

Liquid lunch EYLpPY9

Yo menspersonen en anderen! Ik ben een langzame en zeer onhandige octopus en dit heeft effect op de snelheid waarmee ik post :/

My OTP <'33:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cole
Member
Liquid lunch Ccbfc1a1e90f5700e26b3595cca28989
Hannah
553
Actief
I do it all the time

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cole
BerichtOnderwerp: Re: Liquid lunch   Liquid lunch Icon_minitimema 5 okt 2015 - 14:52

Ver van het kamp was hij niet. Oh nee je kon de geur van het kamp nog ruiken. Al waren die domme tweebenen daar natuurlijk te dom voor. Hun neus kon niks, hun ogen ook niet, klauwen hadden ze niet en ze moesten zelfs een soort nepvacht om het warm te hebben. Die dingen waren dom, maar helaas wel gevaarlijk. Hij wou niet eindigen als hun maaltijd of nog erger, als kittypet. Hij werd al gek van het idee om van die tweebenen te moeten houden en om er vanaf te hangen qua eten en drinken. Kittypets was hij nog niet tegen gekomen. Hij was er eigenlijk wel nieuwsgierig naar. Ooit zou hij zo'n halsband moeten hebben, maar dan voor hele andere dingen. Toen de geur van bloodclan ineens veel steker werd keek hij verbaast op. Eerst kon hij niks zien, maar al snel zag hij een grote zwarte kater liggen. De kleinere kater liep in zijn richting. "Ey", riep hij op een niet te harde toon. "Lekker aan het genieten van de zon?" Bang voor een member was hij niet. Ja hij moest respect houden, maar de vraag die hij had gesteld was super normaal. Nu hopen dat deze kat uit bloodclan niet zo'n rare freak was. Want die had je meer dan genoeg in de elite.


Well I’ll be damned
Liquid lunch 7Bs2VOv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hate
Member
Liquid lunch DPKsfdL
Cat
705
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ha! 18 months, you derpface!
Gender:
Rank:
Hate
BerichtOnderwerp: Re: Liquid lunch   Liquid lunch Icon_minitimedo 8 okt 2015 - 17:31


'Ey!' Hate schrok wakker. Shit, hij was in slaap gevallen. Lui opende hij één oog en keek om zich heen. Een opdondertje van een kitten stond voor hem en piepte: 'Lekker aan het genieten van de zon?' Zuchtend opende de zwarte kater zijn andere oog en kwam omhoog. 'Jazeker,' antwoordde hij. Het kleintje kwam hem bekend voor, maar hij kon er even niet op komen waarvan. Gapend rekte hij zich uit en keek nog eens om zich heen. Geen Kittypets te zien. Jammer. 'Maar, wat doe je hier.' Het kwam er een beetje mat uit, al was dat niet de bedoeling. Er viel een stilte. 'Want wat was jouw naam ook alweer?' Tja, als dit gesprek niet ging lopen, kon hij gewoon weggaan. Het was niet alsof hij verplicht was om met deze uk te praten.

Liquid lunch EYLpPY9

Yo menspersonen en anderen! Ik ben een langzame en zeer onhandige octopus en dit heeft effect op de snelheid waarmee ik post :/

My OTP <'33:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Liquid lunch
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: