Sleeping ghosts 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sleeping ghosts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sleeping ghosts DPKsfdL
Daanz
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 5 moons
Gender:
Rank:
Lightningkit.
BerichtOnderwerp: Sleeping ghosts   Sleeping ghosts Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 12:53

Het was ochtend en dat wist hij omdat toen hij zijn ogen opende de frisse geur van een nieuwe dag bij hem naar binnen kwam. Langzaam werd hij goed wakker, smakte een keertje kort en rolde zich nog een keertje om waarbij hij zacht tegen zijn moeder aan botste. Deze sliep nog, dat was te horen aan haar regelmatige ademhaling. Zijn smaragdgroene oogjes waren op het plafond van de nursery gericht, maar dat werd al snel saai toen er buiten wat geluid klonk van patrouilles die ingedeeld werden. Nieuwsgierigheid werd bij hem gewekt en rustig hees hij zich op zijn vier kleine pootjes. Lightningkit was één en al haarbal, wat er best grappig uitzag nu zijn vacht alle kanten op piekte. Hij klauterde het nest uit en trippelde stilletjes door de nursery heen, om vervolgens naar buiten te glippen en voor de ingang van de nursery te zitten.

- Eerste post Spiritkit


Sleeping ghosts Zu5rlv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleeping ghosts DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender:
Rank:
Spiritkit*
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping ghosts   Sleeping ghosts Icon_minitimeza 17 okt 2015 - 10:14

Voorzichtig hief het katertje zijn kopje zodra hij wat gerommel in het nest waarnam. Zijn broertje, die totaal niet op hem leek had het nest zonet verlaten. Met een zachte zucht hees de kit zich omhoog, waarna hij zijn pad naar buiten vervolgde. Voorzichtig ging hij op de grond zitten naast zijn broertje. Sinds hij de oudste was, voelde hij zich verantwoordelijk voor zijn broertjes veiligheid. Een kleine glimlach sierde zijn snoet zodra hij de verwilderde vacht zag. Langzaam gaapte hij waarna hij loom zijn ogen half dicht kneep. Sinds hij wel erg goed tegen stilte kon, maakte hij er ook geen probleem van om niets te zeggen, zijn broertje was ook niet zo'n spreker en hij wou dan ook niet zijn rust afnemen. Daarbij zou het vast niet lang duren voordat het kamp actief werd. Misschien zou een kat nog wel een blunder begaan.


A slumber did my spirit seal;
I had no kitten fears:
She seemed a thing that could not feel
The touch of earthly years.

Sleeping ghosts 2help3m

No motion has she now, no force;
She neither hears nor sees;
Rolled round in earth's diurnal course,
With rocks, and stones, and trees.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sleeping ghosts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: