Dogfood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dogfood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Deceased
Dogfood Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Dogfood   Dogfood Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 18:52

Luid geblaf klonk achter hem terwijl de kater zo hard als hij kon weg rende, twee enorme honden op zijn hielen. Tussen zijn sterke kaken had hij een kip geklemd, die hij zojuist uit een kippenhok had gestolen. Helaas voor hem, had de eigenaar hem gesnapt. Lichtjes uitgedrukt, die was niet blij geweest. De man had zijn twee enorme honden los gelaten en die waren nu van plan Jinx levend te verscheuren.
De grote kater rende een smal steegje in, hopend de honden zo kwijt te raken. Dit gebeurde echter niet, want de beesten bleven op nog geen 5 meter achter hem. Plots viel een poes hem op, vlak voor hem. "Ik zou rennen!"Riep hij naar haar, met de kip nog steeds tussen zijn kaken geklemd. Haastig rende hij door, totdat zijn ogen bleven rusten op een waterleiding. Snel sprong hij daarin en klom omhoog, wetend dat de honden niet zouden kunnen klimmen. Hijgend bleef hij op het dak staan, zich afvragend hoe het de poes verging. Als ze slim was, zou ze zijn voorbeeld volgen en als een gek hierheen klimmen

-Eerste post Brokenfeeling


Dogfood Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dogfood DPKsfdL
Marlie <3
522
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ℵ 29 Moons
Gender:
Rank:
Brokenfeeling
BerichtOnderwerp: Re: Dogfood   Dogfood Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 8:50

Haar kop schoot omhoog toen er vederop geblaf hoorde, haar haren rond haar ruggengraat rezen omhoog en haar nagels schoten echter meteen haar hulzen uit. Met een paniekerig blik keek ze naar haar opgezwollen buik. Waarom ook nu!? Moeizaam hees zich zelf omhoog, en spreidde haar kaken. Ze snoof die lucht diep op, de geur van hond werd steeds verser en het geblaf werd luider. Ze draaide zich om, maar haar kop draaide zich met een ruk om toen ze een kat hoorde schreeuwen. "Ik zou rennen!" Een zwarte kater rende langs haar heen, en nu pas merkte ze dat de honden ongeveer een vossenlente van haar af waren. Met een sprong draaide zich om en volgde de kater, haar flanken rezen op en neer en ze voelde de kwijl van de honden op haar rug druppte. Een pijnkreet galmde door de Twolegplace toen ze de tanden van de hond in haar staart voelde. Ze draaide zich met een ruk om, en sprong boven op zijn kop. Haar nagels liet ze diep in zijn kop zinken, en klauwde wat bij zijn ogen. Met haar achterpoten trapte ze wild zodat ze het blied van de hond zijn borst voelde stromen. Maar toen de tweede hond op haar af sprong, lief ze zich vallen en sprinte naar de plek waar de zwarte kater ook heen was gerent. Sen beetje lomp klom zijn naar boven en zat hijgens naast hem. "Wat een rot beesten zijn het eh?" mauwde ze, en begon snel haar wond te likken. Als of ze niet genoef littenkens had gekregen, vorige week had ze een snee in haar oor gekregen door een Twoleg daarna gestoken door een bij. En nu weer die rot honden! Urg..


{Brokenfeeling}
Dogfood 2rh45zb

~Theme & ...::
 


~Other::
 


~Broken Art::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Dogfood Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Dogfood   Dogfood Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 21:08

Oei, dat ging er niet zo goed aan toe. Hij zag nu dat de poes zwanger was, of bijzonder dik was, al betwijfelde hij dat laatste. Ze was niet snel genoeg en een hond kreeg haar staart te pakken. Echter vocht ze hardhandig terug, wat Jinx ervan overtuigde dat hij niet hoefde te helpen. Hij had gelijk, want de poes stak haar nagels in de ogen van de hond en wist zo te ontkomen aan diens machtige kaken. Ze klom de pijpen op en zakte hijgend naast hem in elkaar. "Wat een rot beesten zijn het eh?"Miauwde ze al snel ademhalend. Jinx grinnikte zachtjes en keek toe hoe de monsters onder hen nog wild aan het blaffen waren, binnenkort zou hun eigenaar ze wel op komen halen en hadden zijn weer rust. 1-0 voor Jinx.
"Zeg dat wel, die beesten zijn hun hersenen verloren lang geleden,"mompelde hij, waarna hij zich tot zijn kip wendde en daar een stuk van afscheurde."Ik deel niet vaak, maar ik geloof dat jij het momenteel harder nodig hebt dan mij." Hij duwde het stuk naar haar toe. Normaal deelde hij niet, maar de poes was zwanger, en hij was in een goede bui.


Dogfood Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dogfood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: