Help me... It hurts.... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Help me... It hurts....

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Help me... It hurts.... DPKsfdL
ChocoEva
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Flowerpaw,,
BerichtOnderwerp: Help me... It hurts....   Help me... It hurts.... Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 20:34

Langzaam strompelde het hoopje vacht het kamp binnen. Flowerpaw was niet te herkennen onder het bloed en de modder. Haar oranje ogen glansden van de pijn en ze kwam moeilijk vooruit door haar gewonde voorpoten. Haar gescheurde oor bloedde nog steeds, net zoals de wonden op en boven haar linkeroog. Haar schouders brandden en bloed sijpelde langs haar poten omlaag, maar de apprentice hield vol. "RotBloodClanner, may you die hard," vervloekte ze Fortuna zachtjes. Ze miauwde zwak en zakte ineen, vlakbij de apprentice den. Ze durfde niet naar Sparrowfeather en Lizardpaw, ze was immers deels zelf schuldig. Haar nog werkende oog sperde zich wagenwijd open toen ze in de den verschillende vachten zag, maar ze wekte Swan en Fox niet. Het was inmiddels nacht, en de twee katers hadden hun slaap nodig. Ze stond op en strompelde richting de medicine cat den, maar ze zakte halverwege door haar inmimddels rode poten en staarde wanhopig naar de den waar Sparrowfeather en Lizardpaw sliepen.
(Sparrowfeather, verder open)


Help me... It hurts.... 21bouqe
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ KIᒪᒪ ᗰᕮ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO KIᒪᒪᕮᗪ ᗰᕮ
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗰᗩKᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO ᗰᗩᗪᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ
I ᗪOᑎ'T ᑕᗩᖇᕮ ᗯᕼᗩT YOᑌ ᗪO ᗯITᕼ ᗰᕮ, ᑕᗩᑌᔕᕮ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗪO IT, IT'ᔕ YOᑌ

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Help me... It hurts.... R6HeJgr
Yanthe
2174
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Help me... It hurts....   Help me... It hurts.... Icon_minitimedo 8 okt 2015 - 21:21

De afgelopen dagen was Lizardpaw vroeg gaan slapen, net zoals vandaag. Sparrowfeather zette haar ook altijd aan het werk. Vaak wist ze niet eens voor wat bepaalde dingen waren, al wist ze wel dat bepaalde acties achterliggende betekenissen hadden. Hoe dan ook, Lizard volgde enthousiast zijn bevelen op, wetend dat ze na elke actie weer een beetje kennis meer zou verwerven. Toch stond ze nog maar op de aller eerste trede van de ladder en wist ze maar al te goed dat ze nog een lange weg voor de boeg had, maar dat maakte het alleen maar spannender. Haar oren schoten naar voren toen ze een vage plof hoorde. Lizard's ogen schoten open en ze richtte zich direct wat op. Even ging haar blik naar Sparrowfeather, niet wetend of hij misschien de oorzaak was geweest van dat geluid. Een beetje twijfelend trok de jonge poes zichzelf maar recht en liet haar blik de den uit gaan. Kort trok de poes met haar oortje toen ze een apprentice iets verder gewoon op de koude grond zag liggen. Ze liep er niet direct naar toe maar draaide zich in plaats daarvan om naar Sparrowfeather die nog in zijn nest lag. "Sparrowfeather," mompelde ze voorzichtig en porde kort in zijn zij. Ze zou zelf nog geen katten kunnen helpen met haar beperkte kennis van planten en kruiden, dus hij was degene die die apprentice zou moeten verzorgen. Right? "Buiten," was haar simpele en korte richtlijn, waarna Lizardpaw alvast naar buiten trippelde. Haar tempo werd iets sneller met dat ze dichter naar het lichaam liep.

Tag: Sparrowfeather


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Help me... It hurts.... Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Help me... It hurts.... Tumblr_inline_npz363QZRf1s42hpg_500
Daan
904
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Sparrowfeather
BerichtOnderwerp: Re: Help me... It hurts....   Help me... It hurts.... Icon_minitimema 12 okt 2015 - 18:35

De kater bewoog wat met zijn oren toen hij een por in zijn flank voelde, gevolgd door de bekende stem van Lizardpaw die zijn naam uitsprak. "Hmn..?" kwam er wat slaperig uit de bek van de jonge kater zetten terwijl hij een keertje gaapte, hij was de laatste tijd best snel uitgeput. Misschien zou hij wat meer lichamelijke trainingen voor zichzelf moeten inplannen. Buiten. De kater hees zich instinctief overeind en volgde zijn apprentice naar buiten, met een vacht die alle kanten op stond in verschillende pieken door het slapen. Een frons kwam rond zijn gezicht te liggen. "Flowerpaw?" mauwde hij iet wat verrast door deze.. onverwachte kat in kwestie die hulp nodig had. Konden ze nou ook nooit voorzichtig zijn en hem wat werk besparen?!


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.
Help me... It hurts.... EXF9L8J
ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Help me... It hurts....
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: