Why am I even here 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Why am I even here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hate
Member
Why am I even here DPKsfdL
Cat
705
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ha! 18 months, you derpface!
Gender:
Rank: Young Warrior
Hate
BerichtOnderwerp: Why am I even here   Why am I even here Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 21:55


Hij wilde eens ergens anders naartoe. De Kittypet place begon hem te vervelen en nou ja, bij de Fourtrees had hij het ook wel gezien. Dus toen hij iets nieuws bedacht, moest hij meteen denken aan het Rogue gebied. Want zeg nou zelf, hoe vaak kwam daar nou iemand? Juist ja, bijna nooit. Hopelijk kon hij hier even in rust lopen, want behoefte aan nog meer hatelijke katten had hij echt niet.
Dus hier liep hij, een eindje het gebied in, zoekend naar een plekje waar hij even in kon dutten. Na wat een eeuwigheid leek, zag hij iets. Een holte bij een dikke boom, belegd met zachte bladeren en mos. De boom beschermde hem tegen het briesje wat zo nu en dan opstak. Perfect. Hij ging liggen en dommelde al meteen bijna in.

{+ Eerste post voor Vitani}
Why am I even here EYLpPY9

Yo menspersonen en anderen! Ik ben een langzame en zeer onhandige octopus en dit heeft effect op de snelheid waarmee ik post :/

My OTP <'33:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Why am I even here 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Why am I even here   Why am I even here Icon_minitimevr 9 okt 2015 - 18:03

Zal als gewoonlijk hadden haar poten de leiding en liep ze dus met een slome pas de Twoleg place uit, een zucht ontsnapte uit haar mondhoeken en haar staart zwiepte lichtjes geïrriteerd. Ze had behoorlijk gemerkt dat de Elite katten niet zo'n goeie humeur hadden, tenminste ze kon redelijk met Tornado praten en op een of andere manier begon ze steeds meer op die rare kater te geven, ook wist ze niet hoe het kwam. want hun eerste ontmoeting was niet bepaald 'leuk' ze sjokte veder maar stopte toen ze op de rand van de grens stond, hier was haar oude thuis het rogue gebed. ze keek even om haar heen maar geen enkele Bloodclanner wat er te vinden, zonder veder te twijfelen liep ze veder. een kleine briesje waaide door haar vacht heen en haar rode ogen tuurde over de vallei. echter hief ze haar kop omhoog toen de pijnlijke bekende geur in haar neus brandde, Bloodclan! haar oren gleden half haar nek in en haar haren stonden ietsjes omhoog. Urg..perfect mauwde ze tegen haar zelf toen een zwarte vacht haar aandacht trok, de elite kat lag in een kleine hol tussen de wortels van de boom. maar een gesprek beginnen, dat deed ze niet.


Why am I even here 23rs22uWhy am I even here 2ihw1ebWhy am I even here Nh02adWhy am I even here 2jd04lw Why am I even here S0zyg0Why am I even here 34t4yuoWhy am I even here 2a9nyp3Why am I even here 5cggsg
Why am I even here Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hate
Member
Why am I even here DPKsfdL
Cat
705
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ha! 18 months, you derpface!
Gender:
Rank: Young Warrior
Hate
BerichtOnderwerp: Re: Why am I even here   Why am I even here Icon_minitimewo 28 okt 2015 - 10:23Iemand staarde hem aan. Hij voelde het door zijn droom heen, die priemende ogen. Hij kende die ogen. Zira. Zijn ogen schoten open en staarde recht in het gezicht van een poes. Het was Zira niet. Hates haren rezen omhoog. 'Wat moet je hier,' siste hij. Hoewel het niet de Deputy was, maar diens dochter, kon hij het beeld van haar moeder maar niet vergeten. Wat ze Lightleaf had aangedaan. En hun kittens. Ze zou boeten, en als hij haar zelf niet te pakken kon krijgen, werd het haar dochter.
Langzaam rekte de kater zich uit, waarna hij opstond en de kat nog eens goed in zich opnam. Hou oud zou ze zijn? Hij schatte ergens rond de elf of twaalf moons, dus dat zou hij makkelijk aan moeten kunnen. Hij gaapte en schudde de vermoeidheid van zich af. Met slaperigheid kwamen er bij haar geen verwondingen.


OOC: Het spijt me zo erg dat ik zo laat pas reageer DD:

Why am I even here EYLpPY9

Yo menspersonen en anderen! Ik ben een langzame en zeer onhandige octopus en dit heeft effect op de snelheid waarmee ik post :/

My OTP <'33:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why am I even here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: