Time flies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time flies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Deceased
Time flies Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Time flies   Time flies Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 10:00

As waaide op als hij zijn poten neerzette. Er lag een kalme beheerste blik in zijn groengele ogen terwijl hij door het oude kamp van Skyclan banjerde. Het was alweer een tijd geleden dat hij Charsoul hier had vermoord, dat was nog voordat hij Cole uit de Thunderclan had gehaald. Nou was de jonge kater alweer young one en was Yu er klaar voor om member te worden, zijn enige dochter. De tijd ging veel harder dan dat hij bij kon houden. Howl had hem haar gevoelens voor hem verteld en die had hij beantwoord en ook dat moest hij op een rijtje zetten, daarom liep hij hier. Terwijl as tussen zijn pootkussentjes kriebelde en in zijn gitzwarte vacht ging zitten. Hier was het altijd zo rustig, zo stil. De perfecte plek om goed na te denken. Er lag een rustig grimasje om zijn lippen en zijn oren waren naar achteren gedraaid. Soms zwiepte hij met zijn staart terwijl hij stilstond en boven op een ingestorte den sprong. Enkel de zijwand stond nog overeind waar hij op kon zitten. Het wiebelde vervaarlijk, maar hij gaf geen krimp. Het zou wel blijven staan. Hij liet zijn staart langs de wand hangen terwijl hij wat afwezig voor hem uitstaarde, maar toen drong een andere geur zijn neus binnen.

[First Tornado]    Time flies Eki8z
Time flies ZrDY9U2Time flies 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
Time flies Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Time flies   Time flies Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 16:26

De bruine kater snoof het ad uit zijn neusgaten tegen de tijd dat hij door het paadje liep waar het as het dikst gevallen was. Eerlijk gezegd had Tornado biet veel gehoord over wat er hier gebeurt was. Maar katten beweren dat er nog een Clan hier was. Bedank Scourge dat er hier een brand geweest was. Ugh, zijn vacht tintelde bij die gedachte. Als 4 Clans genoeg problemen veroorzaakte voor de Elite moet je nagaan een vijfde Clan. Zijn pels was roestig zwart van het plakkende spul tegen te tijd dat hij een zwarte gedaante op een wand zag rusten. Met snelle passen kwam de Elitemember dichterbijer om zijn ogen te verscherpen. Ah, zijn leider. Het werd eens tijd met hem te praten. Met een rustige houding trippelde hij op de kat af. 'Hallo, Claw.' Hij klonk kalm en duidelijk. Maar toch kon je een respectvolle fonkeling in zijn ijsblauwe ogen lezen.


Time flies 2hqc5lxTime flies 2gxnp75Time flies 10pvxmwTime flies 23h0tfkTime flies 34nodx3Time flies 10pvxmwTime flies 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Time flies Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Time flies Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Time flies   Time flies Icon_minitimewo 7 okt 2015 - 9:52

Hij keek naar beneden toen een stem de stilte verbrak, die hij herkende als de stem van Tornado. “Hallo Tornado.” Begroette hij de andere kater kalm terug. “Ook de rust aan het opzoeken?” Soms had hij dat even nodig. Hij vond het geen probleem om in het kamp te zijn, maar het was druk en als hij daar was moest hij altijd opletten. Soms had hij het nodig om even de stilte op te zoeken en te kunnen ontspannen. Al deed hij dat niet vaak, omdat hij vond dat hij te veel te regelen had. De Elite had Zira en hem nodig en dat besefte hij maar al te goed. Ze werden sterker, maar dat moest ook zo blijven. Dus kon hij zijn aandacht niet opeens laten verslappen.Time flies Eki8z
Time flies ZrDY9U2Time flies 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time flies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: