Three against one [Trainingsgroep] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Three against one [Trainingsgroep]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
Three against one [Trainingsgroep] R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 15:54

Innerghost zocht met haar trainingsgroep een open veld op voor de training. Ze had Tallshadow en de twee apprentices, Echopaw en Snowypaw uitgekozen voor deze trainingsgroep. En ze had ook al een idee. Niet alles verliep altijd even eerlijk in het leven en soms kwam je gewoon in benauwde situaties dat je tegen over meerdere vijanden stond. Het doel was, was dat je jezelf wist te bevrijden wanneer drie anderen je bevochten.
Toen Innerghost aangekomen was op het open veldje wendde ze zich tot de drie katten. "Vandaag ga je jezelf bevrijden. En Tallshadow zal beginnen," sprak Innerghost met een knipoog naar de warrior. "Wij drieën vallen jou aan, Tallshadow. En jij moet in een positie komen dat je weg kan komen van ons. Wij zullen het je niet makeklijk maken en mogen je ook bezeren, maar niet verwonden." Innerghost keek naar de twee apprentices. "Naast dat we vandaag gaan leren om vrij te komen, gaan we ook samenwerken, let daar dus goed op," sprak Innerghost. Dit was een goede training voor de twee apprentices, maar ondertussen zouden zij en Tallshadow ook niet stilzitten en was dit ook goed voor hun.

OOC: Tallshadow, Echopaw en Snowypaw eerste posts.


Three against one [Trainingsgroep] Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Echopaw
Member
Three against one [Trainingsgroep] DPKsfdL
997
Actief
Echopaw
BerichtOnderwerp: Re: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 16:22

Een open veld. Nou, ze gingen niet klimmen of zwemmen, dat in ieder geval. Ze gingen misschien leren om in open veld te jagen, of vechten? Echo stond al een beetje afwezig te denken over wat ze misschien allemaal konden gaan doen, maar werd uit haar gedachten gevist door de ferme, maar vriendelijke stem van Innerghost. Ja hoor, vechten. De jonge apprentice had haar klauwen al in de grond geduwd, maar bedacht zich dat niet iedereen met klauwen vocht. Van Lurkingshade had ze dat echter wel mogen doen. De nagels schoten haar vacht weer onder. Helder keek de gevlekte poes naar de grote tabby. Hij zou beginnen? Ze zou het inderdaad niet te makkelijk voor hem maken.


Three against one [Trainingsgroep] HxSLHVT
Three against one [Trainingsgroep] A12SBeMThree against one [Trainingsgroep] VoQ7r8e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Three against one [Trainingsgroep] 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 16:39

Vandaag een training met Innerghost en twee apprentices, en de kater had er zin in. Het was een tijd geleden dat hij de deputy weer eens onder zulke 'rustige' omstandigheden had gezien, en het leek hem goed haar te laten zien dat hij nog steeds kon werken. Vandaar dat hij op het open veld zat, zijn staart netjes om zijn poten gekruld, genietende van de zon.
De stem van zijn voormalige mentor deed hem echter opschrikken, en de boodschap toverde een jongensachtige twinkeling in zijn ogen. "Wij drieën vallen jou aan, Tallshadow. En jij moet in een positie komen dat je weg kan komen van ons. Wij zullen het je niet makeklijk maken en mogen je ook bezeren, maar niet verwonden." De kater gaf een knikje, ten teken dat hij het begreep, en grinnikte even toen hij Echo al strijdlustig zag kijken. Was dit de revenge die hij nog tegoed had van de poes? "Naast dat we vandaag gaan leren om vrij te komen, gaan we ook samenwerken, let daar dus goed op," De kater volgde de deputy's blik naar de twee apprentices voor een moment, maar nam toen zijn positie in. Poten uit elkaar, recht onder zijn schouders geplaatst, staart dichtbij het lichaam en romp iets naar voren gebracht. Zo volgden zijn ogen het drietal, die hem blijkbaar in zouden sluiten. Gelukkig had hij van tevoren de tijd genomen de open plek goed te bekijken, dat zou nu van pas komen.


Three against one [Trainingsgroep] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowypaw
Member
Three against one [Trainingsgroep] DPKsfdL
Sharon
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Snowypaw
BerichtOnderwerp: Re: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimedi 13 okt 2015 - 18:50

De grijze poes was verrast om te horen dat ze was uitgekozen voor een trainingsgroep. Naast de training die ze had gekregen samen met Lionpaw, de dochter van de Deputy, van Foxfire, was dit haar eerste training. Ze had dan ook nog geen enkel idee wat ze gingen doen toen ze samen met de drie andere katten op het open veldje stond. Ze stond er zeker niet met de minste katten. Innerghost, de Deputy van de Shadowclan zelf, leidde deze training. Toen ze nog een kitten was, was ze al onder de indruk van de sterke, zwarte poes. Ze was dan ook benieuwd wat ze zou gaan leren. Maar algauw was dit duidelijk. Ze zouden de kater, Tallshadow, met z'n drieën aan gaan vallen terwijl hij zich moest vrijmaken uit hun greep. Samen met de andere apprentice, Echopaw, die ze nog niet bepaald goed kende, zou ze dit klusje best kunnen klaren, toch? Haar felblauwe ogen bekeken nogmaals de ruimte waarin ze zich bevond en nam toen nog snel de drie andere katten in zich op. Toen keek ze een beetje afwachtend naar Innerghost. Ze zou haar echte waarde vandaag laten zien, in plaats van dat enge vogeltje. Bring it on.


Sassyrose || Snowypaw || Breakingkit
Three against one [Trainingsgroep] 14tx8h4
They say we're losers and we're alright with that
We are the leaders of the not coming back's
But we're alright though
Yeah, we're alright though
We are the kings and the queens of the new broken scene
Yeah, we're alright though
Three against one [Trainingsgroep] DCitG1X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
Three against one [Trainingsgroep] R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimedo 15 okt 2015 - 21:10

Spierpijn kweken was iets wat elke kat van haar kende, als deze met haar getraind had. Niet stoppen, en als je er bij neer viel, stond je gewoon weer. Dat was de mentaliteit van de deputy en Tallshadow kende deze, maar al te goed. Innerghost knipoogde naar de warrior toen ze haar worden had uitgesproken. De training was duidelijk. Je moest jezelf zien te redden wanneer je werd belaagd. Drie tegen één kon je vechtend niet winnen, tenzij het een groep kittens of apprentices waren, maar drie vol getrainde warriors? Dan kon je vergeten. Er voor zorgen dat je vrij kwam en kon vluchten, hulp halen, of iets in die trant, was wat je moest doen. Iedere kat nam zijn of haar positie in, ook Innerghost, wie recht tegen over Tallshadow stond, haar ogen in de zijne geboord. "Begin!" Miauwde ze luid, waarna ze bliksemsnel haar poten om de hals van de kater sloeg, dat was haar plan, in ieder geval. "Goodluck, friend," siste ze in zijn oor terwijl ze hem naar de grond probeerde te krijgen. Ze wist dat Tallshadow heel sterk was geworden, intussen toch groter dan Innerghost was, maar of hij ook sterker was?


Three against one [Trainingsgroep] Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Echopaw
Member
Three against one [Trainingsgroep] DPKsfdL
997
Actief
Echopaw
BerichtOnderwerp: Re: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimezo 18 okt 2015 - 16:36

Toen iedereen klaar leek kondigde Innerghost aan dat ze mochten beginnen. Toch wachtte Echo even de beweging van de deputy af, die als eerste reageerde op haar eigen sein met een razendsnelle combinatie van bewegingen, waarmee zijn hals in ieder geval gevangen zat tussen de voorpoten van de gigantische deputy. Terwijl de zwarte kattin Tallshadow tegen de grond probeerde te jagen dook de zwart-witte apprentice onder zijn flank door. Ze haalde uit met haar voorpoten. Natuurlijk hield ze haar klauwen deze keer binnen, maar als ze buiten zouden zijn zou dit hem toch goed kunnen verwonden.


Three against one [Trainingsgroep] HxSLHVT
Three against one [Trainingsgroep] A12SBeMThree against one [Trainingsgroep] VoQ7r8e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Three against one [Trainingsgroep] 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Three against one [Trainingsgroep]   Three against one [Trainingsgroep] Icon_minitimema 19 okt 2015 - 13:35

De kater moest grinniken om de serieuze gezichten voor hem, maar dat nam zijn concentratie niet weg. Het was gewoon lastig voor hem om niet vrolijk te zijn, omdat hij met Inner de apprentices aan het trainen was. Hij ging ervan uit dat er nogal wat druk op zijn schouders lag, aangezien de deputy nu zou kunnen zien hoe ver hij gekomen was. De kater was er klaar voor. Bovendien kende hij de katten tegenover hem, en zeker Innerghost. Ze was een kat om rekening mee te houden, meer dan dat zelfs, maar voor vrienden toch minder voorspelbaar dan zou lijken. Bij Tall gold ongetwijfeld hetzelfde. Toch was de kater er blij mee dat hij de sprong recht op hem af aan zag komen, en terwijl hij grinnikte om de gelukswensing gooide hij zich met al zijn kracht, en de kracht van Inner's sprong achter over, zodat de twee katten meerdere malen omrolden. De kans was groot dat ze zo los van elkaar zouden komen omdat vasthouden tijdens een ongecontroleerde rol uitermate lastig was, zeker als Tall ondertussen ook nog zijn voorpoten in de borstkas van de deputy duwde. Zo had hij ook de aanval van Echo weten te ontwijken. Er was echter nog een derde kat, waar was die?


Three against one [Trainingsgroep] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Three against one [Trainingsgroep]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: