And so we meet again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 And so we meet again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
And so we meet again DPKsfdL
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender:
Rank: Warrior
Shadysedge
BerichtOnderwerp: And so we meet again   And so we meet again Icon_minitimeza 17 okt 2015 - 19:52

Deels omdat ze aardig was, maar grotendeels omdat de taak haar was opgelegd liep Shadysedge naar de Eldersden. Haar slanke lichaam bracht een grote dikke duif met zich mee, deze had ze gevangen bij de ThunderClan grens. De poezin hoefde de den niet eens te betreden, al ziend dat haar doel ervoor lag. Het was Ghosteyes, de kater die ze al een keer eerder had ontmoet bij de kleine kreek. Een vriendelijk gesprek was het geweest, een om te onthouden in alle luchtigheid die er had plaatsgevonden. Shady legde de vogel voor zijn neus. "Hallo Ghosteyes," mauwde ze met een kleine glimlach waarna ze de duif in zijn poten rolde. "Die is voor jou," beleefd ging ze naast hem zitten. Het was afwachten of de kater zin had in een goed gesprek, of het voor gezien hield vandaag.

[Ghosteyes]


And so we meet again ZWZ21nN
Bluewisp || Sandspots ||  Mojave || Rush || Jayfeather || Ázzuen || Shadysedge || Skimpykit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And so we meet again DPKsfdL
61
Actief
Ghosteyes
BerichtOnderwerp: Re: And so we meet again   And so we meet again Icon_minitimeza 17 okt 2015 - 22:40

Ghosteyes


Meer dan de bladeren die zich her en der op de grond begonnen te verzamelen, kon hij Leaf-fall aanvoelen aan de dalende temperatuur, de grillige wind die af en toe opstak en de geur van de drassige grond die zich vulde met dorre plantjes. Dit seizoen duurde nooit lang voor hem, want weldra lag er weer een dik pak sneeuw, waardoor zijn leven weer een iets spannender avontuur leek te worden dan gewoonlijk. Een hekel aan was een groot woord, het maakte het hem wat lastiger op sommige punten, maar Ghost liet zich gewoonlijk door niets tegen houden. In plaats van in zijn den, lag hij er dan ook voor. Zijn sterke lichaam had geen kuren, de enige reden waarvoor hij Elder was, was het missen van zijn ogen en dat had nu niet bepaald invloed op de weerstand. Zijn oren spitste zich bij het horen van pootstappen, de geur van de Clankat die hem benaderde drong door in zijn neus, gemengd met die van duif. "Shadysedge," zei hij met een knikje. Er volgde een begroeting, waarna hem toch wel een erg rijkelijke maaltijd tussen zijn poten gerold werd. "Hmm, je zou toch gaan denken dat ik die ogen weg heb getoverd, want het lijkt me dat menig warrior naar zo'n maal kan fluiten," merkte hij op, een scheve glimlach op zijn gelaat. De Clan onthield hem zeker niet van de bekende behandeling die Elders ontvingen, al sloeg hij gerust een maaltijd over wanneer de prooi schaars was, zodat de echte oudjes gezond konden blijven.


And so we meet again E1dMwl8
"Never forget what you are. The rest of the world will not.
Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And so we meet again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: