Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Got the feeling that I'm going under..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Fawnstep
Member
Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Got the feeling that I'm going under..   Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 Icon_minitimewo 21 okt 2015 - 23:22

Fawnstep merkte nu pas dat het haar ontglipt was dat hun vader dood was. Ze legde haar oren wat naar achter en was vastbesloten haar moeder niet meer aan te kijken. De moordenaar van haar kittens zou er niet levend vanaf komen, maar Fawnstep wist wel beter. Waarschijnlijk zou die poes nog een hele tijd vrolijk rondlopen, misschien wel zoekend naar de kittens van wie ze de klus nog moest klaren. Rainkit was er bijna geweest, elk van haar dochtertjes was er bijna geweest. Bijna hadden ze hetzelfde lot gekregen als haar dierbare Swankit en Sorrelkit, de twee dochtertjes die nu daarboven waren met Thrushdive. Hij was bij hen. Dat stelde haar gerust. Soort van. "I-ik kan het niet vertellen.." mauwde ze zacht. Ze had een belofte gemaakt met hem, ze had nog willen overleggen of ze het de kittens echt niet konden vertellen, maar nu hij dood was durfde ze zelf niet die beslissing te nemen. Dat was verraad.


Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: Got the feeling that I'm going under..   Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 Icon_minitimevr 23 okt 2015 - 23:04

Innerghost vernauwde haar ogen. Het zat zo diep bij de poes, misschien was het er uit trekken helemaal niet de juiste techniek en moest ze haar de tijd geven met de wetenschap dat er iemand was die haar wou helpen. Haar moeder, om specifiek te zijn. Fawnstep liet dan ook weten dat ze het niet vertellen kon. Innerghost slaakte een zucht en stapte naar haar dochter toe, waarbij ze haar flank tegen de hare aan drukte. "Vertel het dan wanneer je er wel klaar voor bent, Fawnstep," miauwde ze. "Maar het lijkt me wel goed als je nou eens stevig in je schoenen gaan staan en ik ben bereid je daarbij te helpen," sprak Innerghost vervolgens, haar dochter recht aankijkend. "Maar je moet het willen," vervolgde ze.


Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 Zw2fckP
Michelle
1784
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Got the feeling that I'm going under..   Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 Icon_minitimeza 24 okt 2015 - 23:15
Een gek geluid doet je achterom kijken, wanneer er plots een demonisch monster tevoorschijn komt!


Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Got the feeling that I'm going under..   Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 Icon_minitimevr 30 okt 2015 - 18:42

Een traan drupte uit haar ooghoek toen ze stil luisterde naar haar moeder, die haar vertelde dat ze het kon zeggen als ze er klaar voor was. De vraag was echter of dat ooit zou gaan gebeuren, maar Fawnstep wist dat ze niet altijd kon blijven liegen tegen haar familie. De kittens hadden het recht om te weten wie hun vader was, om verhalen over hem te mogen aanhoren hoe dapper hij was geweest. Dat recht hadden ze. Wat men dan over haar zou gaan denken boeide niet meer, ze zagen haar immers toch al als het zwarte schaap van de clan en dat daar nog bijkwam dat ze een kater van een ander lief had gehad. Dat maakte het niet rooskleuriger op. Maar haar dochters zouden altijd voorgaan, boven alles. "Ja, dat wil ik." Haar stem klonk zacht, maar het was beter dan niks. Een gek geluid achter haar deed haar opschrikken. Instinctief gingen haar nekharen iets overeind staan. Toen ze omkeek kwam er uit het niks een groot, duister, stinkend monster zetten. Een kreet verliet haar mond op het moment dat het ding, wat het dan ook was, op haar en haar moeder af kwam zetten.


Got the feeling that I'm going under.. - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Got the feeling that I'm going under..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: