I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Deceased
I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be   I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be Icon_minitimema 19 okt 2015 - 20:42

De vacht van zijn borst was bloedrood en nat terwijl hij zich over iets voor hem boog. Het was iets van de twolegs een chihuahua wel te verstaan. Die domme keffer had zijn aanwezigheid moeiteloos verraden als hij hem zijn gang had laten gaan, gelukkig was hij net op tijd geweest. Zijn groengele ogen fonkelden in het duister. Het was een donkere nacht, zonder maan en sterren. Het was bewolkt en er hing mist vlak boven het land. Claw was een rondje langs de boerderijen gegaan een eindje van twoleg place en dat deed hij bewust. Hij was opzoek naar hondentanden en daarvoor ging hij steeds wat verder weg. Hij wilde niet dat het de twolegs op zou vallen, dat zou nog wel eens heel vervelend kunnen worden. Hij trok wat van de kleine tandjes eruit en deed ze voor nou even aan zijn halsband, zodat hij ze later bij de verzameling in zijn barn kon leggen. Dan kon hij ze weggeven aan members die hem een dienst hadden bewezen. Hij greep de hond bij haar nekvel en groef een diep genoeg gat onder een bosje waar hij haar in dropte en vervolgens het gat weer dichtmaakte voordat hij de blaadjes weer terug schoof zodat het niet opviel. Toen likte hij het bloed van zijn borst maar toen hij daar net mee klaar was verstijfde hij. De geur die zijn zintuigen prikkelde leek wel verdacht veel op die van Clouddust. “Cloud?” Zijn stem trilde ietsje terwijl hij zoekend om hem heen keek. Was het echt zijn zoon?

[&Clouddust]I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be Eki8z
I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be ZrDY9U2I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am proud of you, not just because you are my son, but because you are the man that I could never be
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: