It's time to surrender to myself and crawl out of this hell 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's time to surrender to myself and crawl out of this hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beetlestripe
Member
It's time to surrender to myself and crawl out of this hell DPKsfdL
Daanz
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Beetlestripe
BerichtOnderwerp: It's time to surrender to myself and crawl out of this hell   It's time to surrender to myself and crawl out of this hell Icon_minitimedi 20 okt 2015 - 20:27

De rand van het warme nest waar hij in lag leek hem wel aan te trekken, want voor de zoveelste keer klonk er een zachte plof naast het nest van Icicleshard. Beetlekit was weer eens te ver doorgekropen, waardoor hij weer met een aardige klap op de grond terechtgekomen was. Dit keer hield hij zich stil, hief onhandig zijn kopje en snoof zachtjes in de lucht. Zijn oogjes zaten nog dichtgeplakt en zijn zintuigen waren nog niet goed ontwikkeld. Ook begreep hij nog niet veel van deze wereld. Langzaam begon hij dus maar te kruipen, geen idee waarheen, gewoon kruipen tot hij iets tegenkwam.

- Nightkit & Reedkit first


It's time to surrender to myself and crawl out of this hell QWKYtkx
Terug naar boven Ga naar beneden
Reedpaw
Member
It's time to surrender to myself and crawl out of this hell DPKsfdL
Svoof
152
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons
Gender:
Rank:
Reedpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's time to surrender to myself and crawl out of this hell   It's time to surrender to myself and crawl out of this hell Icon_minitimedi 20 okt 2015 - 20:33

Elke dag werd het saaier in de nursery en al helemaal met die depressieve sfeer. Oké het was wel vreemd geweest, opeens geen vader meer, maar het was niet dat hij zo vaak langskwam? Wat voor een gat zou hij dan moeten achterlaten! Hij zou zich daar boven gewoon schuldig moeten voelen, dat hij meer tijd met zijn kittens en partner door had moeten brengen. aar siblings en moeder leken er meer onder te lijden. Dat kwam er van, als je van iemand hield. Bah, daar zou ze dus mooi niet in trappen.
Ze kwam overeind uit het warme nest, verveeld door de hele dag slapen. Nog een paar moons en ze kon hier weg en zich veel meer verwijderen van de katten die zo zielig deden de hele dag door. Er moest maar iets gedaan worden. Misschien waren die pasgeboren kittens wel een leuke afleiding voor haar van al die dingen? Het duurde niet lang voordat ze zon sukkeltje zag wurmen op de grond, oogjes dicht en alles. Een grijns sierde haar gelaat en ze stapte luid op de kitten af. "Boeh!" Riep ze opeens, in de buurt van de kitten en zwiepte geamuseerd met haar staartje. Haha, die had ze te pakken!


“Don't know where it goes, but it's home to me and I walk alone
It's time to surrender to myself and crawl out of this hell 4dHSNYq
Where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone”

Sometimes I give myself the creeps:
Reed's love:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's time to surrender to myself and crawl out of this hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: