Brotherly love to da rescue! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Brotherly love to da rescue!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brotherly love to da rescue!  DPKsfdL
Quinty
181
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lizardtail
BerichtOnderwerp: Brotherly love to da rescue!    Brotherly love to da rescue!  Icon_minitimedi 20 okt 2015 - 22:11

Hij had getraind en niet zo'n beetje ook. Zijn lange vacht verborg de lading spieren die eronder zaten. Hij had zich volledig gericht op zijn vechttrainingen, al hadden zijn jachttechnieken daar niet onder geleden. Natuurlijk zou hij problemen hebben met een doorgewinterde Shadowclannen, puur vanwege hoe zijn lichaam gevormd was, maar hij had, in zijn mening, de perfecte combinatie van kracht en snelheid. Nu had hij daar momenteel helemaal niets aan. Door zijn vele trainingen, had hij zijn familie een beetje op de tweede plek laten liggen. Na de dood van zijn moeder en de verbanning van zijn vader, had hij zijn zusjes en de rest van de halve familie niet meer gesproken. Daar moest hij maar eens verandering in gaan brengen, zeker nu hij had gezien dat het met Tinderlight niet zo goed ging. Hij liep iets wat onzeker op zijn zusje af en legde een konijn bij haar neer. "Hey zus," miauwde hij zachtjes. "Zin om een konijn te delen?"

[Tinderlight only~]


Brotherly love to da rescue!  PgNH0xd
"Welcome to the party. Try the punch."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tinderlight
StarClan
Brotherly love to da rescue!  DPKsfdL
Babs
888
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons at death
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Tinderlight
BerichtOnderwerp: Re: Brotherly love to da rescue!    Brotherly love to da rescue!  Icon_minitimewo 21 okt 2015 - 0:11

Tinderlight liet haar kop met een klein plofje op haar voorpoten vallen, waarna ze haar ogen eventjes kort sloot. Haar poten deden zeer, ze had de hele ochtend gejaagd. Maar het had wel geholpen om haar gedachten iets te verzetten. Op het moment dat ze even niks meer te doen had, begon ze zich namelijk weer rottig te voelen. Maar ze kon niet eeuwig bezig zijn en zichzelf blijven pushen. Haar lichaam zei het nu, het was even genoeg. Dan maar hopen dat ze snel weg kon dutten, hoefde ze ook nergens aan te denken. Wat verrast en misschien een beetje verward schoot haar kopje omhoog toen iemand haar aansprak. "Oh.. hi Lizard," groette ze haar broer, waarna ze eventjes naar het konijn keek. "Nee, neem zelf maar, ik heb al gegeten." Nee, dat had ze niet, maar ze had geen honger.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brotherly love to da rescue!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: