Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deathbite
Member
Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} DPKsfdL
Pommeline
266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender:
Rank:
Deathbite
BerichtOnderwerp: Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT}   Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} Icon_minitimedo 22 okt 2015 - 7:46


Het werd frisser, de bladeren kregen die mooie kleuren die ze altijd kregen met Leaf-fall, en Deathbite was een tijdje verlost van zijn kittens en had eindelijk eens goed kunnen slapen. Dus hij dacht aan iets wat hij normaal nooit zou doen, namelijk rond crossen door de bomen en bladeren. Dat deed hij dus, hij nam een grote stapel bladeren bijeen en liep er helemaal door, de stapel kwam al boven zijn  kop. De kater spurtte snel verder en liet zich toen vallen in het gebladerte. "Auu!!" riep hij plots uit, er prikte iets in zijn vacht. Toen hij keek naar zijn flank zag hij veel stekels in zijn pels en vroeg zich af van wie die konden zijn. Toen kwam er de oplossing, een klein egeltje vluchtte door de bladeren een holletje in, damn, nu moest hij die stekels er dus uit krijgen. Hij trok er enkele uit maar bij de meeste kon hij net niet aan. "Verdomme," vloekte hij, en trok er weer één uit, om het vervolgens van pijn uit te schreeuwen, die rotdingen staken verdomd diep in zijn vel. De kater besefte dat hij aan iemand hulp zou moeten gaan vragen, want die stekels kreeg hij er zeker niet zo makkelijk uit, ze staken allemaal op zijn flank en een deel van zijn buik, waar hij net overal aankon.

-Open voor iedereen die deze arme kater wil helpen, of uitlachen xD


Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} UEln3Iu
Briarpaw - .Swanpaw - Deathbite - *Moonkit* - Featherkit~
::other:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolverine
Member
Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} DPKsfdL
Lotte
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender:
Rank:
Wolverine
BerichtOnderwerp: Re: Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT}   Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} Icon_minitimedo 22 okt 2015 - 9:18

Ze zuchtte, het was niet zo lang geleden dat het geregend had. Maar het was al tamelijk droog. Ondanks dat de bladeren nogsteeds onder de druppel waren en lieten zien dat de wind hun de baas was. Haar groene ogen flitsten in het duisternis van het bos bij het horen van iemand vloeken. "Verdomme," Ze kende niet veel katten buiten de Clan. Meestal rogues. Maar nu kon ze niet echt weten wie het was en bij welke groep het hoorde. Wolverine besloot maar dichterbijer te lopen tot ze bij het eind van de rijtjes struikgewas gekomen. Haar blik gleed op een bruine kater met rode ogen. Wat jonger dan haar en al een halsband met twnden. Een Clangenoot dus. De poes zag de oorzaak van het geschreeuw. Stekeltjes staken her en der in zijn vacht en het was nauurlijk niet moeilijk om het alleen weg te halen. De rode kattin liep naar voren. 'Wat heb je in Scourge's naam allemaal uitgespookt?' vroeg ze nogal bezorgd. Het was niet echt een ding om te lachen. Maar als ze jonger was begreep ze het wel. 'Laat me je helpen.' mauwde ze vrvolgens snel voordat ze naar hem toe liep en al snel een stekeltje met hard trekken uit kon krijgen. Jeetje die zaten diep.

- Neem het haar niet kwalijk, ze is altijd zo zorgzaam geweest xD


Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} 1z3ui6d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deathbite
Member
Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} DPKsfdL
Pommeline
266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender:
Rank:
Deathbite
BerichtOnderwerp: Re: Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT}   Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} Icon_minitimedo 22 okt 2015 - 17:09

'Wat heb je in Scourge's naam allemaal uitgespookt?' De kater schrok op van een stem en rook Bloodclan, dat hij het niet eerder geroken had! Hij was zo hard bezig geweest met het uittrekken van die naalden dat hij niet meer oplette, als er een hond zou zijn aangekomen zou hij dat blaffende gevaarte niet eens hebben opgemerkt. Hij gromde zacht als antwoord, hij was boos dat de kat hier was, en hem ook nog eens commandeerde. 'Laat me je helpen.' Grommend knikte hij en wierp een boze blik op de kattin. Het was een slanke, rosse poes die er fit uitzag. Ze zag er rond de 30 manen uit en had felgroene ogen. "Trek die rotdingen er maar zo snel mogelijk uit," gromde hij vervolgens met een zware stem. Hoe sneller ze eruit waren, hoe beter. De kattin trok een stekel, en het duurde even voor hij eruit was, een ware marteling voor hem. Hij schreeuwde het uit terwijl de poes maar bleef trekken en haalde opgelucht adem toen het eindelijk uit zijn vel was. Hij likte de kleine wonde af en proefde een klein beetje bloed, hij zuchtte en legde zijn kop op de grond. "Deathbite, aangenaam," miauwde hij met zijn kop op de grond om zich voor te stellen, iemand moest het toch doen.


Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT} UEln3Iu
Briarpaw - .Swanpaw - Deathbite - *Moonkit* - Featherkit~
::other:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hedgehog hurts {GANZENOPDRACHT}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: