My old home was better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My old home was better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abyss
Member
My old home was better DPKsfdL
Sassiee
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {|18 Møøns|}
Gender:
Rank: Young Warrior
Abyss
BerichtOnderwerp: My old home was better   My old home was better Icon_minitimedo 22 okt 2015 - 19:52

Ze was hier nieuw, nieuw in dit landschap. Ze woonde altijd bij de zeekust waar de meeuwen kraaide en de zee tegen de wande kloste, maar hier was dat niet te vinden. Hier was alleen bos, bos bos en hei en nog wat andere saaie dingen. Wat miste ze de rosten, de vissenlucht en de koude wind die daar bijna de hele dag en nacht blies. Maar dat was ook niet de enigste wat ze miste, haar vrienden maar ook haar bemannig wat ze hier een 'groep of leden' noemde, toch vind ze haar naam mooier klinken dan zo slappe naam als leden. De geldenook voor de naam: Leider thuis werd ze Captain genoemd, maar dat was hier blijkbaar 'raar' dus sprak ze niet over thuis en haar verleden, het werd hier gewoon niet geaccepteerd. Maar op en dag zal ze deze landrotten verlaten en terug keren, maar eerst had ze weer katten nodig. Haar poten leidde haar uit de zogenaamde 'Twolegplace' en stapte op een lange openveld wat bekend stond als een heide, automatisch begon ze rennen en sprintte al snel door de vallei heen. De zon brande op haar lapjesvacht en de wind gaf haar wat verkoeling, nadat dat ze ver genoeg was van die verschikkelijke drukke clan zocht ze een plekje uit waar ze eventjes kon rusten. Een mooie rots trok haar aandacht en met een rap tempo liep ze er heen, ze rolde op haar rug zodat ze zachtjes op de rots voel en ging uitgebreid liggen. Haar bruine ogen keken naar de lucht het was een blauwe lucht vandaag, niet de grijze wolken die de laaste dagen er waren.

-Only Flowerpaw!
Telefoon bericht


My old home was better 16au0za           My old home was better 2qnskye
My old home was better 152ns6v
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My old home was better DPKsfdL
ChocoEva
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Flowerpaw,,
BerichtOnderwerp: Re: My old home was better   My old home was better Icon_minitimedo 22 okt 2015 - 20:17

Flowerpaw draafde door het territorium. Niks bijzonders, toch? Zo dacht zij er ook over. Ze trainde nu twee keer zo hard, aangezien die BloodClanner haar deels blind had gemaakt. Het mocht haar niet in de weg zitten! De wonden waren al wel genezen, maar er zat een lelijk litteken aan haar halve oor. En ook haar dapperheid was geschaad. Ze had zichzelf beloofd om nooit meer naar de twolegnests te gaan. Daar brachten die monsters immers een groot deel van hun tijd door. Dat had ze inmiddels ook wel door. Een geur drong haar neus binnen. Nee. Het kon toch niet? Niet hier! Dit was het veilige territorium! Was ze nergens meer veilig?! Maar in plaats van haar weg te brengen brachten haar poten haar in de richting van de geur. Een BloodClanner. Dat had ze nou wel door. Ze zuchtte. Daar zat ze. Alweer een poes? Het was een kattin met een lapjesvacht en bruine ogen. "Wat moet je hier?! BloodClanner horen niet thuis in WndClanterritorium!"


My old home was better 21bouqe
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ KIᒪᒪ ᗰᕮ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO KIᒪᒪᕮᗪ ᗰᕮ
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗰᗩKᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO ᗰᗩᗪᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ
I ᗪOᑎ'T ᑕᗩᖇᕮ ᗯᕼᗩT YOᑌ ᗪO ᗯITᕼ ᗰᕮ, ᑕᗩᑌᔕᕮ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗪO IT, IT'ᔕ YOᑌ

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My old home was better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: