{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Halloween event} Tik tak, tik tok♪

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beware
Member
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ DPKsfdL
37
Actief
Beware
BerichtOnderwerp: {Halloween event} Tik tak, tik tok♪   {Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Icon_minitimevr 23 okt 2015 - 14:26


Ooh please kitty kitties, shall we play together? Prepare yourself then, because otherwise I will let you run away.

De nachten werden steeds weer donkerder en Beware wist dat het tijd was. Die rare twolegs zouden dat leuke speeltje weer bouwen waar hij gebruik van kon maken. Hij wist nou precies waar alle knopjes en touwtjes voor waren en het zou vast wel iets veranderd zijn, maar twolegs hielden van routines. Er zouden dus ook zeker dingen gelijk zijn. Hij overbrugde steeds meer afstand tussen hem en warrior cats met een gestoorde brede grijns om zijn snuit. Hij was echt gek in zijn kop en dat wist iedereen. Toch gingen er katten met hem om meestal omdat ze nieuwsgierig waren of bang voor hem waren, want hoe kon het dat de vreemd gebouwde zwarte kater nooit ineenkromp van de pijn ook al droeg hij wonden waar een andere kat allang aan onderdoor was gegaan. Dat was ook de reden waarom Beware van die grote littekens droeg, van wonden die maar moeilijk genezen waren maar hij leefde nog steeds. Het was apart, maar het had wel een reden. Een reden waar elke kat in zijn buurt achter probeerde te komen, maar wat zijn geheimpje was. Zelfvoldaan stond hij stil toen het spookhuis voor hem opdoemde aan de rand van het park van de twolegs, inderdaad ze hadden het weer opgebouwd. Hij wist dat het niet lang meer zou duren voordat ze er gebruik van gingen maken. Weer die routine, dat was altijd rond deze tijd. Waarom wist hij ook niet, maar zeer amusant was het in ieder geval wel. Een raar gegiechel verliet zijn bek voordat hij zich in het spookhuis begaf, dit was zijn territorium maar ze mochten best met hem komen spelen.

Hij was merkwaardig vrolijk terwijl hij een rondje door het spookhuis deed er waren wat nieuwe dingetjes die hij zonder schroom uitprobeerde. Ja, hier vermaakte hij zich wel een tijdje. Hij wist dat er katten zouden zijn die nieuwsgierig waren en ook een kijkje kwamen nemen en dan stond hij klaar voor ze. Wat zou het leuk zijn om er een paar op te sluiten of zoveel angst aan te jagen dat ze in een hoekje wegkropen. Dat was toch uiterst grappig? Hij vond van wel. Hij giechelde nogmaals terwijl hij boven op een dwarsbalk sprong. Liet het spel maar beginnen. “Spelletjes, zoveel spelletjes.” Zijn stem klonk gestoord, waardoor het nogal angstaanjagend werd. “Kom maar spelen, kom maar hier.” Hij giechelde harder wat moeiteloos zijn weg vond door het huis en tegen de muren terugkaatste, waardoor het door het spookhuis echode.

[Voel je vrij om te posten. Iedereen is welkom, veel plezier!]
Welkom *giechelt*


{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Oji9hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Cyb
lau benenkauwer
3305
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: Re: {Halloween event} Tik tak, tik tok♪   {Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Icon_minitimevr 23 okt 2015 - 15:45


De nachten werden donkerder, en ook steeds kouder. De nachten werden langer en de norse kater kon steeds langer slapen. Ook nu weer stond er een heldere bol aan de hemel, vergezeld door allemaal kleine vriendjes. Uch vriendjes, waarover zwetste hij nu? De zwart-witte buldozer schudde walgend zijn brede kop en stapte zwaar naar voren. Hij keek rond zich heen. Oude nesten, nieuwe nesten, grote nesten en kleine nesten. Toch,.. Zo saai allemaal. Hij wou fun! Ergens zich amuseren. Zijn aandacht werd dan ook snel getrokken toen een onbekende zich op straat begaf. "Zo zo wat hebben we hier" gromde de kater grijnzend. Waarna hij met evenwichtige stappen  en een elegante sprong op een muurtje sprong. Hij zag de zwarte kater een raar huis binnen gaan, Cyber wachtte totdat de kat terug naar buiten kwam. Hij was het huis in gegaan dus dan zou het wel een kittypet zijn, eentje die Cyber even zou kunnen pesten. Echter, na lang wachten, kwam deze kat niet naar buiten. Cyber gromde laag en stond op, sprong van het hek af en liep naar  het huis. Hij twijfelde nog even, waarna hij naar binnen stapte. Misschien werd dit wel fun.

little clown, TROUBLING CLOWN,
WHY DO YOU BOTHER TO STAY?
why is he running away?
DON'T YOU FEEL LIKE MURDERING?
veryone's just come together at last.
YOU'RE BROKEN, I JUST WANT TO PLAY.


{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Adnfja{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 10pvxmw{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 2gxnp75{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 10pvxmw{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Cyber_pixel{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 10pvxmw{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 34nodx3{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 10pvxmw{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Teeth_dogs
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 33esl5k
23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: https://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ QIq5yq0
Sans
4440
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: {Halloween event} Tik tak, tik tok♪   {Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Icon_minitimevr 23 okt 2015 - 16:42


I see you
I see you looking at me
Looking at me, so I ask:

Met een moeilijk gezicht keek de rode poes voorzich uit, Ze zat in een boom achter de bladeren verstopt omdat het Leaf-fall was en veel blaadjes nu rood en geel gekleurd waren viel de poes met haar rode vacht niet op, De poes kneep haar ogen tot spleetjes een Twoleg huis had haar aandacht getrokken het zach er zo vreemd uit ze anders dan de andere huizen, Was dit een special huis? en zo hoe special? Brat gromde zachtjes nieusgierigheid nam haar over ze wilden het weten nee ze moest het weten! Net voordat ze uit de boom wilden springen trekte een zwarte kater haar aandacht hij liep in de righting van het huis, Dus dan moest hij er meer over weten toch? Met grote ogen keek de poes hoe hij naar binnen ging, 'Misshien woont hij daar?' klonk een stem vragend de poes siste als dat zo was moest hij wel meer over het geheimzinnige huis weten iest wat hij haar ging vertellen en snel met een sierlijke sprong sprong de poes de boom uit, En sprong op het muurtje van de huis scheiden van alles wat er omheen zat,Maar toen brat op de muur stond trok een andere kat haar aandacht namelijk 'Cyber?' vroeg ze verbaasd, 'Blijkbaar waren wij niet de enige geinteresseerd in dit huis' brat knikte en keek rustige toe hoe de kater het huis binne stapte, Maar brat twijfelde nog zou het wel wijs zijn om naar binnen te gaan? Wie weet wat er in dat huis leeft, ' Als cyber het kan kunnen wij het ook!' en met dat voelde Brats dat haar poten begonnen te lopen righting het huis, En voor ze het wist liep ze naar binnen, Binnen het geheimzinnige huis.


Am I a psycho?
Am I a psycho?
Yeah I'm a psycho
I guess I'm a psycho


{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ VINAK3s
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ E5iDsAT{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Rp0GRm4
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ M6dBmok{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ P9FWn2h{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Werc8l1{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ VuEo3SA{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ KNsJHCP{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ VfHqzI3{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ X8AohiM{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ 1HGShg5{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ C8xyjfh{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ PK3XhZK{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ Jq1Qmzy{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ BXVJzhj{Halloween event} Tik tak, tik tok♪ MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Halloween event} Tik tak, tik tok♪
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: