Bad trip 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bad trip

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bad trip MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Roughflower
BerichtOnderwerp: Bad trip   Bad trip Icon_minitimeza 24 okt 2015 - 18:29

Je zou je vast wel afvragen; wanneer werd Roughpaw nou eens volwassen? Wanneer ging ze nou eens stoppen met al die streken? Nu nog niet. Het cyperse poesje was het hek op gesprongen van het twoleg nest. Toen ze de tuin in sprong, ging ze meteen opzoek naar catnip. Dat was de opdracht die ze gekregen had van Innerghost. Onder een afdakje vond ze inderdaad een kluit met catnip. Veel was het niet. Maar beter iets dan niets. Ze nam het kluitje in haar bek en verliet snel het nest. Ze draafde terug naar Shadowclan territorium en kwam hijgend tot stilstand, waarvoor ze het catnip nog op de grond had laten vallen. Met een frons staarde ze er naar. Oh wat was het verleidelijk om er wat van te eten. Haar blik ging van links naar rechts en toen nam ze een hap en nog één en nog één en toen was er niets meer van over. Ze likte haar lippen en knipperde een paar keren met haar ogen. Alles begon te duizelen en flauwtjes begon ze te lachen. Dat lachen stopte abrupt toen ze een duister figuur tussen de struiken zag. Had ze dat nou goed gezien?

OPEN


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

Bad trip EKUWbmh
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bad trip DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Bad trip   Bad trip Icon_minitimeza 24 okt 2015 - 19:01

Lightningpaw was aan het jagen toen hij iemand hoorde lachen. Hij vroeg zich af wat er zo grappig was, daarom liet hij het jagen maar voor wat het was en trippelde hij richting de bron van het gelach. Toen hij de bron van het gelach gevonden had stopte hij meteen met lopen en hield niet begrijpend zijn kopje een beetje schuin. De bron van het gelach was Roughpaw, een apprentice die wat ouder was dan hij. Roughpaw stond in haar eentje flauw te lachen. Lightningpaw liep langzaam naar haar toe, maar toen Roughpaw hem zag stopte ze meteen met lachen. Verbaast keek hij haar aan, wat had ze toch? "Ehh Rougpaw, wat is er?" vroeg hij voorzichtig.


Bad trip 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bad trip MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: Bad trip   Bad trip Icon_minitimeza 24 okt 2015 - 19:54

Het enige wat het duistere gestalte deed was grommen. Het klonk heel duister en Roughpaw werd bang. Nee! Ze moest zichzelf beschermen. "Ga weg jij, monster!" Haar stem klonk misschien wat raar, omdat ze gewoon helemaal high was van het kattenkruid, ofwel catnip. Ze sloeg haar nagels uit en blies naar het monster, al was het monster helemaal geen monster maar een mede apprentice. Er lagen nog wat blaadjes van het catnip naast haar wat haar gedrag dus kon verklaren.


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

Bad trip EKUWbmh
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bad trip DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Bad trip   Bad trip Icon_minitimema 26 okt 2015 - 18:35

"Ga weg jij, monster!" riep Roughpaw. Het viel Lightningpaw meteen op dat Roughpaw's stem nogal raar klonk. Toen Roughpaw haar nagels uitsloeg en naar hem blies werd Lightningpaw een beetje bang. Hij keek snel rond, opzoek naar iets wat Roughpaw's rare gedrag kon verklaren. Al snel vielen zijn ogen op een paar blaadjes. Hij hoopte zo dat het geen Catnip was, maar helaas dat was het dus wel. Roughpaw had dus catnip gegeten en was nu high... "Oke, Roughpaw blijf rustig dan breng ik je naar het kamp." zei Lightningpaw en hij liep voorzichtig naar Roughpaw toe. "En ik ben trouwens geen monster, ik ben een super schattig konijntje." vervolgde hij met een grijns op zijn gezicht.


Bad trip 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bad trip
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: