Suckerpunch [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Suckerpunch [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yu
Member
Suckerpunch [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: Suckerpunch [Open]   Suckerpunch [Open] Icon_minitimezo 25 okt 2015 - 19:10Yu was een rustig tripje aan het maken door het rogue gebied. Ze moest haar hoofd leegmaken, tot rust komen. Over van alles. Eigenlijk moest ze haar vader nog vertellen dat ze waarschijnlijk, misschien, zeker... Een koude plens op haar neus onderbrak haar gedachten. Ah, nee! Een leaf-fall regenbui. De hemel brak open en liet bakken met water naar beneden vallen. Yu was best chagrijnig nu, omdat ze een plek zocht waar ze kon schuilen. Uiteindelijk moest een schuurtje maar voldoen. Het zag er oud en vervallen uit, maar het had deels zijn dak nog. De zwart-witte poes rilde. Goed genoeg. Ze gleed naar binnen, en begon onmiddellijk met het drooglikken van zichzelf. Het gekletter op het dak had eigenlijk best een rustgevend effect.What's more wrong - that I too wish to be great
Suckerpunch [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftriver
StarClan
Suckerpunch [Open] DPKsfdL
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Swiftriver
BerichtOnderwerp: Re: Suckerpunch [Open]   Suckerpunch [Open] Icon_minitimezo 25 okt 2015 - 23:16

De kater neusde wat door het rogue gebied, zo nu en dan waren er momenten dat je even moest ontsnappen aan de dagelijkse sleur, en dan vooral aan je familie. Hij hield van ze, ergens, misschien, diep in zijn hart, maar hij had soms tijd voor zichzelf nodig. Tijd om zich niet schuldig te voelen over wat hij wel en niet mocht en kon doen met zijn leven. En dat bracht hem naar hier. Helaas ging zijn wandeling niet zo soepel als hij gehoopt had: al snel brak de hemel open en het begon hevig te plenzen. Zijn ogen keken rond, op zoek naar enige vorm van beschutting. Een klein verlaten schuurtje was het enige dat op dit moment onderdak zou bieden, en Swiftriver nam er genoegen mee. Snel glipte hij naar binnen, niet wetend dat er al iemand in zat. Hij keek even met grote ogen naar de zwart-witte poes die zichzelf daar zat te likken. "Eh, hallo," stamelde hij even verbaasd. "Sorry, ik had geen idee dat je hier zat." Al bood hij niet aan om weg te gaan, het was nou eenmaal hondenweer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Suckerpunch [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Suckerpunch [Open]   Suckerpunch [Open] Icon_minitimema 26 okt 2015 - 20:34Bij het ruiken van shadowclan draaide ze zich in een ruk om. In haar ooghoek zag ze rood witte vacht, waardoor haar hart even opsprong. De geur was echter anders, en in plaats van warm oranje ogen werd ze begroet door blauwe. Ze kon zichzelf wel slaan om zo te hopen. "Eh, hallo," De kater klonk verbaasd. Deze had dus blijkbaar minder pit. "Sorry, ik had geen idee dat je hier zat." Yu trok haar wenkbrauwen op. Hij was zeker een heel stuk ouder dan zijzelf, hell, hij had haar vader kunnen zijn. Normaal zou ze misschien jennend of vijandelijk zijn, maar ze zaten nou eenmaal in hetzelfde schuitje. "Niet erg." Antwoordde ze monotoon. Ze zweeg even terwijl ze de ander in zich opnam. Hij leek een rustig type, introvert zelfs. "Wat brengt een shadowclanner hier?" Vroeg ze uiteindelijk, met een duidelijke stem om de regen te overstemmen.What's more wrong - that I too wish to be great
Suckerpunch [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftriver
StarClan
Suckerpunch [Open] DPKsfdL
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Swiftriver
BerichtOnderwerp: Re: Suckerpunch [Open]   Suckerpunch [Open] Icon_minitimema 26 okt 2015 - 23:07

De zwart-witte poes sprong haast op bij het zien en of ruiken van Swiftriver, en ergens nam hij het haar ook niet echt kwalijk. Shadowclan was nou niet de meest aangename geur die je tegen kon komen, er waren katten die een stuk vriendelijker waren dan zij. Toch was hij blij nu in een droge omgeving te zijn. Zo'n lange vacht als hij had, zo desastreus zijn wanneer hij nat werd. Het zou uren duren voordat hij ook maar een beetje zou opdrogen, en daar had hij weinig zin in. Swiftriver keek de poes even haastig op en neer, en kwam tot de conclusie dat ze behoorlijk jong was. In ieder geval, vergeleken met hem. Niet dat hij zichzelf oud vond, in tegendeel, voor zijn gevoel stond hij nog in de bloei van zijn leven. "Niet erg," antwoordde de poes wat kortaf, maar hij nam genoegen met het antwoord. In stilte ging hij naast haar zitten. Twee compleet verschillende werelden in één schuitje. Swift trok even met zijn oren toen de poes vroeg wat hij hier überhaupt deed. "Even ontsnappen aan de sleur van het Clanleven," antwoordde hij. Niet zozeer het Clanleven, meer zijn familie, maar dat hoefde ze dan weer niet te weten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Suckerpunch [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: