Bored to death 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bored to death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Treekit.
Member
Bored to death DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 weeks // 1 moon
Gender:
Rank: Kitten
Treekit.
BerichtOnderwerp: Bored to death   Bored to death Icon_minitimezo 25 okt 2015 - 19:11

Terwijl iedere kitten braaf had geluisterd naar hun moeder en aan hun middagslaapje was begonnen, lag Treekit met zijn ambere ogen voor zich uit te staren. Hij was nog helemaal niet moe want hij had nog helemaal niets gedaan vandaag. Ja, een beetje rondgelopen en de hoekjes van de nursery ontdekt, maar daar bleef het bij. Toen hij echt naar buiten wilde was hij bij zijn nekvel opgepakt en werd hem vriendelijk verzocht weer naar binnen te gaan. Hij was nu drie weken oud! Oud genoeg om naar buiten te gaan en de wijde wereld te verkennen! Hij wilde net als de rest zijn die daar buiten liep, sterk en groot en een mooie titel als naam. Treekit klonk stom. Waarom was hij naar een boom vernoemd? Dat was toch helemaal niet interessant? Een grommende zucht verliet het kleine bekje van de Kit. Kon iemand hem nu niet gezelschap houden? Of was iedereen hier een braaf schoolmeisje- of jongen en luisterde hij of zij altijd naar wat de grote katten zeiden? Want Treekit was het er nu niet mee eens.

[Killerkit please]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killerkit
Member
Bored to death DPKsfdL
chwis bender
317
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Just 2 moons and already awesome af
Gender:
Rank: Kitten
Killerkit
BerichtOnderwerp: Re: Bored to death   Bored to death Icon_minitimedi 27 okt 2015 - 17:36

Killerkit had heerlijk geslapen. Echt geweldig. Door al dat onderzoeken verloor ze elke keer weer veel energie en daarom sliep ze nog altijd de helft van de dag en heel de nacht. Gapend werd ze wakker. Ze opende haar blauwe oogjes en knipperde slaperig de waas eruit. Opnieuw keek ze naar haar siblings. Ze lagen allemaal vredig te slapen, op één na. Treekit. Ze nam de tijd een beetje wakker te worden en keek toen weer met één open oog naar haar broertje. "Hoi," begroette ze deze. Ze hoopte ergens dat hij coole plannen had, zodat ze wat konden gaan doen. Maar eerst wilde ze weten waarom hij niet sliep. "Waarom slaap jij niet? Mama zei dat het moest, regelbreker," klonk er onderzoekend. Ze had even niet door dat zij natuurlijk ook wakker was en dus ook een regelbreker was. Oeps.


Killerwhale » Introduction : Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Treekit.
Member
Bored to death DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 weeks // 1 moon
Gender:
Rank: Kitten
Treekit.
BerichtOnderwerp: Re: Bored to death   Bored to death Icon_minitimedo 29 okt 2015 - 15:39

Er klonk een 'Hoi' van de zijkant. Treekit draaide zijn kopje om te zien van wie het afkomstig was. Natuurlijk, het zou eens niet. Killerkit. Alsof ze als meeloper en moederskindje nog niet genoeg titels had gepakt, nu kwam er ook nog 'bemoeial' bij. Het liefst wilde de grijze kater haar gewoon negeren en zijn rugje naar haar toekeren, maar dan kreeg hij zijn moeder op zijn dak, dat wist hij dondersgoed. En daarbij, Killerkit was wakker, wat betekende dat hij niet meer alleen was en zich niet meer hoefde te vervelen. Misschien konden ze samen wat gaan doen, samen op avontuur. Buiten de Nursery dan wel. 'Je bent zelf een regelbreker, jij slaapt ook niet!' klonk zijn kinderlijke weerwoord terwijl hij met een bozig gezichtje naar zijn zusje keek. Zijn pootjes lagen voor hem, gekruist, zoals hij andere, grotere katten wel had zien doen. Was hij nu ook meer volwassen? Kon hij nu ook erbij horen? 'Ik kan niet slapen, ik wil ook niet slapen. Ik wil iets doen.' Zeurderig draaide hij zich op zijn rug en haalde met zijn poot, zonder nageltjes dan wel, uit naar zijn zusje. Kom op, er was toch wel iets te verzinnen wat de twee konden doen? Zo moeilijk hoefde dat niet te zijn, ze hoefden alleen maar deze verdomde kamer uit te sluipen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killerkit
Member
Bored to death DPKsfdL
chwis bender
317
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Just 2 moons and already awesome af
Gender:
Rank: Kitten
Killerkit
BerichtOnderwerp: Re: Bored to death   Bored to death Icon_minitimedo 29 okt 2015 - 15:53

Natuurlijk had Killerkits broertje opgemerkt dat zij ook een regelbreker was. Ze zag de bozige blik op zijn gezicht en keek even boos terug. "Nou en. Dat telt niet," miauwde ze tegen hem, waarna ze haar tong kinderachtig naar hem uitstak. Ze bleef hem strak aankijken, luisterend naar zijn woorden. Hij had dus geen zin om te slapen, hij wilde wat doen. Hmn.. Dat wilde zij eigenlijk ook wel. Kort keek ze weg, nadenkend over iets wat ze konden doen. Ze voelde zijn pootje ineens tegen haar aan en keek hem weer aan. "Zullen we naar buiten?" vroeg ze hem met een vrolijke grijns. Ze was eigenlijk al opgestaan, klaar om hier weg te gaan.


Killerwhale » Introduction : Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bored to death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: