ShadowClan's Wall of Shame 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ShadowClan's Wall of Shame

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eternity
Member
ShadowClan's Wall of Shame DPKsfdL
|-/annah
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁7 Years old, can't beat me. Because I'm kinda invincible.
Gender:
Rank:
Eternity
BerichtOnderwerp: ShadowClan's Wall of Shame   ShadowClan's Wall of Shame Icon_minitimema 26 okt 2015 - 8:34


Je kon haar pootstappen nog niet eens boven de krakende bladeren horen. Haar halsband viel erg op tussen de kale struiken. Het was beter een bruine of zwarte geweest. Zoals Tornado ofzo had. Haar witte pels hielp ook niet erg mee. Een vogel raasde voorbij haar hoofd voordat ze zich weer op haar plan kon concentreren. Ze zal een Apprentice afpakken, afpakken om het naar de BloodClan te brengen. Als slaafje voor haar. Het was wel lang geleden dat Eternity hier een plan had uitgespookt. Wat echter mislukte. Meer warriors kwamen erbij totdat Eternity echt op moest geven en het hem smeerde. Maar dat deed ze alleen maar puur om meer hondentanden te verdienen. Ze had er niet eens één en de jongere katten hadden er meer dan 5 ofzo. Bij een stinkend moeras dook de peos in jachthouding. De geur van een ShadowClanner kwam steeds naderen en zo te ruiken maar één. Niemand zal haar nog pijn kunnen doen. Ze was de oudste in deze plek en een of twee volwassenen kon ze wel alleen aan.
- Flamekit only


ShadowClan's Wall of Shame 2gxnp75
i will follow my heart an eternity, so i can't stop myself before someone changes it
ShadowClan's Wall of Shame N4gmf6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenheart
StarClan
ShadowClan's Wall of Shame Photo
Kiki
1619
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I have no age.
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ravenheart
BerichtOnderwerp: Re: ShadowClan's Wall of Shame   ShadowClan's Wall of Shame Icon_minitimema 26 okt 2015 - 9:21


Ondanks zijn zwaarlijfigheid en zijn enorme poten was de zwarte kater zo stil en geruisloos als hij maar kon. Shadowclan training wierpen zijn vruchten na de jaren zeker wel af en hadden hem geleerd hoe hij het element van de verassing naar zijn poot kon zetten. Blauwe ogen tuurde door de struiken. Het was niet de eerste keer dat de Bloodclan zich zo dicht bij hun grenzen had gewaagd, maar deze idioot had zich er ook echt overheen gewerkt. Ravenheart wou eerst teruglopen om hulp te halen, maar hij besefte zich ook wel dat een nachtpatrouille misschien dit pad nog kon kruisen. Voor nu kon hij het prima alleen en zou hij in de struiken blijven om te kijken wat de uitdraai van dit tafereel zou zijn. Zo'n 4 vossenlengtes van hem af zat een witte kat, die als het licht van de maan te onderscheiden was in het donkere territorium. Het was een domme, oude kat. Bloodclan dacht dat hij onoverwinnelijk was en vele katten droegen met de clan dat stigma. Ze waren dom om te denken dat hij het niet zou kunnen winnen van dat witte scharminkel. Plat op zijn buik lag hij in de struiken. De wind draaide en stond nu in zijn voordeel. Vanbinnen juichte de zwarte kat. Zo kon hij wat tijd rekken en zien waar dit heen ging.


I WILL BREAK DOWN THE GATES OF HEAVEN. A THOUSAND ANGELS STAND WAITING FOR ME
ShadowClan's Wall of Shame 9uLQbyb
OH TAKE MY HEART AND I'LL LAY DOWN MY WEAPONS. BREAK MY SHACKLES TO SET ME FREE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ShadowClan's Wall of Shame
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: