Ceremonie oktober 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie oktober

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
Ceremonie oktober R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimevr 30 okt 2015 - 15:52

Veel was er gebeurd en nog steeds waren katten gewond. Innerghost zelf had nog steeds last van haar schouder en hun medicine cat was nu twee dagen vermist. Het dassengevecht had veel schade aan gericht aan hun clan. Naast alle gewonden waren ze ook twee loyale warriors verloren, Frostlake en Thrushdive. Door de wonden die andere katten hadden opgelopen waren ze zwakker geworden en zo was hun Leader, Shrewstar nu ziek. Dit maakte dat Innerghost nu aan het hoofd van het kamp stond, boven op de rots. Haar ijsblauwe ogen geleden over de open plek en enkele warriors hadden haar opgemerkt. De Shadowclan Deputy opende haar bek op te spreken. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek voor een clanceremonie!" Galmde haar stem door het kamp heen. Verschillende katten kwamen opdagen en zoals gewoonlijk ook nieuwsgierige kittens. Kittens die apprentices gingen worden werden nog schoongemaakt door de Queens, bang dat hun vachtjes maar vies bleven, terwijl ze er al hartstikke netjes uitzagen. Apprentices die Warrior werden stonden ook al klaar, kopjes geheven van trots en enthousiasme. "Als eerste wil ik mededelen dat Shrewstar ziek is geworden. Wat precies is nog niet duidelijk en zal onderzocht worden," sprak Innerghost. Littlestream en Smokebreath mochten dan warriors zijn, zij wisten genoeg van kruiden en ziektes af om Shrewstar te helpen. Het werd echt hoogtijd dat Acefray terug zou komen. Maar nu eerst de ceremonie. "Dan nu zal ik beginnen met de ceremonie. Drie apprentices hebben hun trainingen afgerond, waaronder Littlestream. Littlestream, jij hebt hard gestreden om weer volledig te herstellen en hebt hard getraind om de wegen van het zijn van een warrior te begrijpen. Daarnaast heb je je bewezen tijdens het gevecht met de dassen, wat maakt dat ik je bij deze in de naam van Starclan benoem tot Warrior van Shadowclan. Gefeliciteerd, Littlestream," sprak Innerghost trots. De deputy raakte het neusje aan van haar dochter om vervolgens verder te gaan met de volgende twee apprentices. "Windpaw en Aurorapaw, ook jullie hebben hard getraind om de wegen van het zijn van een warrior en de warrior code te begrijpen en benoem jullie bij deze in de naam van Starclan tot Winddancer en Auroragaze. Shadowclan is trots op jullie," sprak Innerghost, waarna ze hun schouders aan tikte met haar neus, zoals de twee nieuwe warriors bij haar behoorde te doen. "Vanavond zullen jullie de hele nacht op moeten blijven voor de Night's Vigil," vertelde de Deputy nog. Hierna begon de clan luid te juichen voor de komst van deze nieuwe Warriors.
Vervolgens ging Innerghost verder met de kittens die apprentices zouden worden. "Kom naar voren Flamekit en Leopardkit," sprak Innerghost terwijl ze de twee kittens bekeek. "Beide hebben jullie de leeftijd van zes moons bereikt en zullen vanaf de dag van vandaag bekend staan als Flamepaw en Leopardpaw. Flamepaw jij zult getraind worden door Swiftriver. Leopardpaw jij zult getraind worden door Thornfang. Succes met jullie trainingen," sprak Innerghost vervolgens en knikte de twee nieuwe apprentices toe, waarna ze kort haar ogen liet rusten op Leopardpaw, haar zoon.
"Helaas zijn er ook apprentices waarvan de mentoren niet meer instaat zijn om hen te trainen, vandaar dat ze nieuwe mentoren zullen krijgen," sprak Innerghost. "Echopaw, Roughpaw, Darkpaw, Forcepaw, Lightningpaw en Wolfpaw, kom naar voren," sprak Innerghost. "Echopaw, jouw nieuwe mentor zal Ashdrizzle zijn. Roughpaw jij zult Smokebreath als mentor hebben. Frocepaw en Darkpaw zullen getraind worden door Heartstring. Lightningpaw, Skullmask zal jou gaan trainen en Wolfpaw, jij zult getraind worden door Rustscar," sprak Innerghost.
Innerghost keek door de menigte heen terwijl de apprentices en mentoren elkaar vonden. "Dan zijn er nu nog wat belangrijke, vervelende, mededelingen," sprak Innerghost. Ze slaakte even een zucht. "Slatefur heeft helaas haar zicht verloren door een ooginfectie en zal nu moeten verhuizen naar de Elders den," sprak Innerghost. Een droevig gebeuren. "Daarnaast vond Cloverblossom het leven in Shadowclan niet passend en heeft ze besloten de clan te verlaten om te leven als een rogue," sprak Innerghost, haar stem was bot en kort. Maar liever een warrior minder dan een onbetrouwbare warrior in de clan. "Hierbij sluit ik de ceremonie," sprak Innerghost en sprong van de rots af en ging meteen opzoek naar Littlestream.

Note: Dit is de eerste keer dat ik een ceremonie schrijf. Mochten er fouten in zitten, graag in een PB vermelden, dan zal ik deze herstellen.

Lijstje:
 


Ceremonie oktober Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Ceremonie oktober DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimevr 30 okt 2015 - 17:05

Een beetje afwezig keek Smokebreath op toen Innerghost op de hoge rots sprong. Hmm? Waar was Shrewstar? Hij had haar de laatste tijd al weinig zien verschijnen en het feit dat Innerghost nu ook op de rots stond, dat leek hem eigenlijk niet. Toch bewoog de rookkleurige kater wel dichterbij om te luisteren. Shrewstar was blijkbaar ziek geworden, een verdomd slechte timing nu de huidige medicine cat verdwenen was. Moest hij dan toch terug naar zijn oude positie? Wat voelde hij daar weinig voor... Maar Starclan leek hem er bijna mee te pesten. Eerst waren er een paar apprentices welke hun volledige naam kregen. Smokebreath spitste zijn oortjes toen hij Littlestream's naam hoorde en een brede glimlach verscheen op zijn lippen. Haar zouden ze dan tenminste niet terugzetten op de medicine cat rang. De poes was eindelijk een warrior geworden. Haar naam riep hij dan ook mee. De volgende twee warriors konden hem eerlijk gezegd een worst wezen. Maar toch knikte hij kort naar ze. Ze hadden er waarschijnlijk hard voor getraind. Maar het feit dat hij een apprentice kreeg, een baldadige apprentice, verbaasde hem nog het meest. Fantastisch. Met een frons zocht hij de apprentice op om haar neus aan te raken. Hij torende hoog boven haar uit met zijn grote gestalte, iets wat hem stiekem wel deugd deed. Overmacht en discipline, dat waren de sleutelwoorden. "Vanavond training," bromde hij haar toe, "als de zon onder is bij de Burnt Sycamore."


Ceremonie oktober JtCOU2C
Fun stuff:
 


Ceremonie oktober J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Ceremonie oktober DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimevr 30 okt 2015 - 17:10

Met licht trillende pootjes zat de poes de ceremonie af te luisteren, niks ziend en ergens bang. Nu zou het definitieve oordeel komen en ze wist wat er kwam. Ze zat in een uithoek van de menigte, zodat ze tegen niemand aan zou botsen. De poes was een paar dagen geleden blind geraakt door een ooginfectie en had zeer veel moeite met het aanpassen van haar levensstijl aan deze nieuwe tegenslag. Met platgelegde oortjes wachtte ze de ceremonie af. Ze had gehoopt dat haar zicht weer terug zou komen. Maar ze had gewacht en gewacht en alles bleef zwart als het was. Misschien heel erg vaag het verschil tussen licht en donker, maar dat verschil was zo miniem dat Slate dacht dat ze het zich inbeeldde. Ergens had ze Shrewstar willen smeken om haar meer tijd te geven, haar te laten hopen haar zicht weer terug te vinden, maar op het moment dat Innerghost begon met de ceremonie, wist ze dat haar tijd op was. "Slatefur heeft helaas haar zicht verloren door een ooginfectie en zal nu moeten verhuizen naar de Elders den," klonk de mededeling. Haar oren gingen nog platter in haar nek en haar nekharen rezen overeind terwijl ze haar kop iets liet hangen. Nu was ze werkelijk waar nutteloos, een last voor de clan. De poes stond op en probeerde zonder tegen iemand aan te botsen richting de elders den te komen terwijl de tranen achter haar ogen prikten. De rest van haar leven tussen de stoffige, oude katten, wie hun plek daar wel hadden verdient. Fijn.Ceremonie oktober C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Ceremonie oktober DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimevr 30 okt 2015 - 19:28

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek voor een clanceremonie!" Hazelpaw had zichzelf met moeite weten recht te trekken en hinkte de Medicine den uit. Dit was het dan. Er was een moon gepasseerd. Vandaag zou hij normaal apprentice worden. Het was niet Shrewstar die de gewoonlijke ceremonie hield, maar Innerghost en ze begon al snel met de verklaring van Shrew's afwezigheid. . "Dan nu zal ik beginnen met de ceremonie. Drie apprentices hebben hun trainingen afgerond, waaronder Littlestream. Littlestream, jij hebt hard gestreden om weer volledig te herstellen en hebt hard getraind om de wegen van het zijn van een warrior te begrijpen. Daarnaast heb je je bewezen tijdens het gevecht met de dassen, wat maakt dat ik je bij deze in de naam van Starclan benoem tot Warrior van Shadowclan. Gefeliciteerd, Littlestream," Nu zou het komen. Even liet hij zijn blik naar Littlestream gaan. Ook hij had deelgenomen aan het gevecht tegen de dassen, dus er was een mogelijkheid dat hij ook zo zou worden toegesproken als hij zijn warrior naam zou krijgen. De deputy zette al snel de cerremonie verder, beginnend met de twee apprentices die ook warrior zouden worden. "Windpaw en Aurorapaw, Er verscheen echter een grote frons op zijn snoetje toen hij zijn naam er niet tussen hoorde. H-hij had toch ook zijn tijd bereikt? Even ging zijn blik naar zijn rechter voorpoot. Dat kon toch geen reden zijn om nog langer apprentice te blijven? Of wel? Of vertrouwde Innerghost hem nog steeds niet, zelfs nadat hij zijn loyaliteit aan de clan had bewezen? Hij snoof kort bij die gedachte en draaide zich nog om voordat de ceremonie gedaan was. Het was duidelijk dat hij het hier niet mee eens was, en dat mocht men weten.


Ceremonie oktober B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie oktober 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimeza 31 okt 2015 - 12:50

Een vertrouwde stem was het niet, die de bekende woorden van de opening van een ceremonie uitsprak. Ashdrizzle spitste zijn gestreepte oren en richtte zijn blik op de zwarte poes, die de gewoonlijke plek van Shrewstar in had genomen. Wat was er aan de hand? Voor een moment vreesde hij het ergste voor hun leader, maar het was slechts een ziekte. De kater had geen idee hoeveel levens de clanleader nog over had, maar aangezien Innerghost er geen paniek van maakte, zat het vast nog wel goed. Hij zou er niet aan moeten denken om haar met Innerstar aan te spreken.
Zoals gewoonlijk begon ze met het benoemen van de nieuwe warriors en een warme glimlach verscheen op zijn gezicht toen Littlestream naar voren werd geroepen. Tevreden tikte hij met het puntje van zijn staart op de grond en natuurlijk riep hij mee met de menigte, toen ze tot warrior was benoemd. De kater deed wat pogingen om oogcontact met haar te krijgen, maar hij wist niet of het over was gekomen. Vervolgens kreeg ook een van zijn dochters de eer een rang omhoog te gaan. Auroragaze was een prachtige naam.
Twee nieuwe apprentices en vervolgens het moment waarop hij werd genoemd. "Echopaw, jouw nieuwe mentor zal Ashdrizzle zijn." met een tamelijk stijf, maar beleefd knikje richting Innerghost kwam hij overeind en trippelde richting de zwart witte apprentice, maar bleef nog even wachten met het kennis maken tot iedereen zijn mentor had kunnen vinden. "We beginnen morgenvroeg, dan neem ik jou en Viperpaw mee naar de grenzen, tenzij je eerder wilt beginnen natuurlijk." glimlachte hij en tikte het neusje van de apprentice aan.
"Slatefur heeft helaas haar zicht verloren door een ooginfectie en zal nu moeten verhuizen naar de Elders den," nadat hij zijn plek in de menigte weer had gevonden en dit nieuws zijn oren bereikt had, drukte hij deze wat tegen zijn nek. Starclan was niet altijd goedgezind.. Na de ceremonie probeerde hij Slatefur nog te vinden, maar waarschijnlijk had ze zich al teruggetrokken in haar nieuwe den. Dus draaide hij zich maar om naar een van de nieuwe warriors. "Gefeliciteerd Little," sprak hij tegen haar, met een vrolijke glans in zijn ogen. "helaas kunnen we nu niet meer met een goede smoes door het Windclan gebied." ah ja, de schaapjes zoeken, het was geweldig geweest. Toch voelde hij het aan dat haar moeder haar misschien ook zou willen spreken en om enige problemen te vermijden, mengde hij zich weer met de menigte, om richting zijn dochter te lopen. "Ik ben hartstikke trots op je." snorde hij tegen Auroragaze en drukte kort zijn snuit tegen haar wang.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Ceremonie oktober VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie oktober ViLobN1
Jamie
806
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimeza 31 okt 2015 - 16:22

Leopardkit was gewoon zijn eigen ding aan het doen in het kamp. De laatste tijd leek er veel te gebeuren in het kamp. Het leek overal zo gepijnigd en gevoelig te zijn. Aangezien hij zijn tijd nu door had gebracht met wat kittens lastig vallen en gewoon in de den liggen muffen had hij veel gehoord over andere. Zo ook veel over zijn zus die weer zwanger was van nieuwe kits, en wat onvriendelijke woorden hierbij toegevoegd. Het had hem gefrustreerd, vooral omdat hij als jonge oom nog weinig kon betekenen. Toch had al dit drama na het dassengevecht ervoor gezorgd dat hij weer actiever werd met een betere motivatie. Er was weinig meer wat hij in het kamp had kunnen leren, dus had hij de laatste tijd geholpen met kleinere klusjes zoals nesten vervangen, nieuw mos brengen met water erin en de denwanden versterken. Natuurlijk moesten andere de materialen binnen brengen, maar zo waar het kon stond hij zijn poot maar bij. Nu was hij ook aan het prullen met wat takken te ontdoen van hun dorens. Of in ieder geval, daar was hij mee bezig tot er een bekende stem het kamp over ging, die van zijn moeder. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek voor een clanceremonie!" Die woorden, dat zinnetje, zorgde ervoor dat hij snel opstond en in een redelijke tred naar de open plek ging. Al snel zat hij tussen zijn clangenoten, kop geheven en zijn oren gespitst. Zijn moeder had hem al eens buiten het kamp gekomen, zijn wond was nu enkel een litteken en hij wist gewoon dat dit hem werd. Hij zou apprentice worden. Het duurde niet lang tot de ceremonie verder ging, al eerst met een mededeling. "Als eerste wil ik mededelen dat Shrewstar ziek is geworden. Wat precies is nog niet duidelijk en zal onderzocht worden," Shrewstar was dus ziek. Dat verklaarde ook waarom zijn moeder nu de ceremonie deed, dit zou vast betekenen dat ze ook meer werk had. Ach, ze zou het wel redden. Na de ceremonie zou hij wel even langsgaan om te vragen of hij ergens mee kon helpen. Misschien, als hij apprentice zou worden, kon hij zichzelf wel nuttig maken. Hij liet zijn gedachtes even voor wat het was toen zijn moeder verder sprak over de nieuwe Warriors. Zijn oudere zus Littlestream was nu een officieel Warrior geworden, ook al zou haar naam niet veranderen. Ondanks dat zijn band met deze zus nog niet perfect was kon hij het niet laten blij voor haar te zijn. Natuurlijk was hij blij voor haar, net zoals voor de andere twee nieuwe Warriors. Een daarvan kende hij, deze had hem eens een lift gegeven. Windpaw, nu Winddancer. Hij juigdde mee met de rest van de clan, riep de namen van de nieuwe Warriors en kwam pas weer tot stilte toen zijn moeder verder ging. "Kom naar voren Flamekit en Leopardkit," Bij zijn naam ging er een vlaag van opwinding door hem heen. Toch was zijn houding perfect terwijl hij opstond. Hij was een oudere kitten van 7 manen en had de eigenschap van zijn ouders dat hij groot uitviel. Zijn houding was ondanks dit verschil met de rest zelfverzekerd en zijn kop was trots geheven terwijl hij tussen de andere katten door liep, naar de zwarte kattin toe. "Beide hebben jullie de leeftijd van zes moons bereikt en zullen vanaf de dag van vandaag bekend staan als Flamepaw en Leopardpaw. Flamepaw jij zult getraind worden door Swiftriver. Leopardpaw jij zult getraind worden door Thornfang. Succes met jullie trainingen," Leopardpaw, dat zou zeker wennen worden. Toch was hij blij en bovenal trots dat hij eindelijk die naam kon dragen. Daarbij kreeg hij nog meer goed nieuws, zijn mentor was zijn oudere broer Thornfang. Hij knikte even bij het succesje en ontmoete de blik van zijn moeder nog even, waarna hij weer terug de menigte in trok. Nu was het zijn taak de grote grijze kater te vinden die hem zou trainen. Je zou toch denken dat zo’n figuur op moest vallen, maar dit viel tegen. Hij rekte zijn nek even en keek nog eens de katten langs, op zoek naar de warrior. Hierna moest hij ook nog Littlestream feliciteren, al was zijn voornaamste doel erachter te komen wanneer hij kon beginnen met trainen. En natuurlijk een fatsoenlijk plekje in de den claimen. Ineens ging zijn leven van saai weer naar vol en druk. Maar hij klaagde niet, zijn helder blauwe ogen glommen ook met zijn typische brutale blik.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie oktober DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimezo 1 nov 2015 - 14:46

Een ceremonie werd aangekondigd. Bijna meteen was de kleine grijze kattin al zittende onder de grote rots te vinden. Haar groene blik keek omhoog en had zich gefocust op het zwarte gestalte van haar moeder. Een kleine glimlach krulde zich rond haar lippen. Stiekem was ze toch een beetje trots op haar. De gedachte alleen al dat ze de dochter van de deputy was zorgde ervoor dat ze zichzelf iets waardevoller vond. Al was dat enkel een gedachte natuurlijk. Toen de stem van Innerghost over het kamp heen galmde, spitste Littlestream haar grijze oortjes naar voren en hield ze haar adem in toen ze haar eigen naam hoorde. De woorden van de zwarte kattin vlogen haar ene oor binnen, en kwamen er bij het andere weer uit. Wat .. ze was krijger? Warrior? Even wist ze niet wat te zeggen en voelde ze zichzelf warm worden vanbinnen vanwege alle katten die haar naam uitriepen. Een donkere blos had zich vast op haar wangen geplaatst. Starclanzijdank dat ze vacht had en dat deze blos niet te zien was. Al viel de verlegenheid vast ook gewoon van haar gelaat af te lezen. Het warme gevoel bleef de hele ceremonie als een warm vuurtje in haar borstkas wakkeren. Het besef was er nog steeds niet. Ze begreep het gewoon niet! Het leek allemaal zo onwaar. Hoe kon zij nou warrior worden? De beelden van hoe ze vroeger als zieke, nutteloze kitten in de medicijn den had gelegen en hoe ze al die manen haar uiterste best had gedaan om beter te worden, speelden in haar hoofd af. Al de emoties die ze gevoeld had toen ze medicine cat apprentice werd en hoe ze al de obstakels in haar leven had moeten overwinnen. De tranen die Little gevloeid had en de eenzame nachten hadden uiteindelijk toch hun nut gehad. Al die hartbrekende momenten hadden haar tot dit moment geleid. En nu was ze uiteindelijk dan toch een warrior! Langzaam maar zeker drong het toch tot haar door en sierde een permanente glimlach haar grijze gezicht. Ze keek op toen Ashdrizzle op haar af kwam gelopen en duwde haar neusje dankbaar in zijn vacht. Zijn volgende woorden deden haar achter even grijnzen. "Maar dat maakt niet uit." greens ze stilletjes. Hierna keek ze terug op bij de arriverende pootstappen van haar moeder. Haar heldergroene blik priemde zich in die van Innerghost. "Dankje." miauwde ze. Ze wist maar al te goed dat ze haar warriorschap toch een beetje aan de deputy te danken had. Aan Innerghost en haar uitstekende trainingen die Littlestream tot het uiterste gedreven hadden. Maar alles was het waard geweest, zeker weten.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
Ceremonie oktober Miniava
Bunny
2604
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimedo 5 nov 2015 - 16:41

Toen Innerghost de ceremonie bij elkaar riep, was de apprentice toch best verbaasd. Ze wist dat Shrewstar niet op haar best was, maar was het echt zo erg dat ze de ceremonie niet kon leiden? De tabby stelde zich er echter geen vragen meer bij toen ze zich realiseerde dat ze naar voren moest gaan zitten. dit was de ceremonie waarop ze warrior zou worden, later dan al haar siblings - maar voor Hazelpaw. Hij was gewond geraakt in het gevecht, en hoewel ze graag met hem wou praten leken ze uit elkaar gegroeid. Misschien was het ook gewoon omdat ze allebei veranderd waren, of misschien was het gewoon omdat ze blijkbaar niet heel goed was om tweede kansen te geven aan katten die haar volgens haar 'bedrogen' hadden. Hoewel het ook haar schuld was, dat zou de poes niet snel toegeven. De deputy begon de ceremonie door aan te kondigen dat Shrewstar ziek was, maar dat ze niet wisten wat het was. Hopelijk was het niets te erg, stel je voor dat de clan ook het verlies van hun leider zou moeten verwerken na twee clangenoten.. Die gedachte bracht een steek van pijn door haar, een pijn die duidelijk zichtbaar was in haar ogen. Haar vader was een van de twee die ze verloren hadden. Hij zou haar warriorceremonie missen, ze zou nooit weten of hij trots was op wie ze nu geworden was. Op de warriornaam die ze zou krijgen. Hij zou de belangrijkste momenten in haar leven missen: de warriorceremonie, haar eerste apprentice, misschien wel haar eerste nestje.. Toen haar naam geroepen werd, keek Windpaw op. Oh jee, ze had helemaal Littlestream's benoeming tot warrior gemist. Ook een andere apprentice werd vandaag warrior, Aurorapaw. De tabby forceerde een kleine glimlach om haar snuitje, maar ze kon de eenzame traan die over haar wang rolde niet tegenhouden toen de deputy voor haar stond. Ze was ongeveer even groot als de oudere poes, hoewel Windpaw misschien boven haar uit kon steken als de tabby echt haar best deed. Innerghost gaf haar haar warriornaam, Winddancer, en tikte daarna met haar neusje haar schouder aan. De kersverse warrior deed hetzelfde, en raakte met haar neusje de zwarte vacht van de deputy aan. Daarna zette ze respectvol een stapje achteruit, een klein knikje toonde dat ze begreep dat ze de hele nacht in stilte zou moeten wakkerblijven voor de vigil. De tabby ging weer achteruit, plaats makend voor de kittens die apprentice zouden worden. Even wou ze naar de rest van haar familie gaan, maar op dat moment besefte ze dat ze gewoon wou dat haar vader hier was. Dat hij trots op haar kon zijn.


Ceremonie oktober 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie oktober DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimevr 6 nov 2015 - 21:12

Lightningpaw stormde zowat het kamp binnen. Hij was aan het jagen geweest toen een warrior had gezegd dat hij zo snel mogelijk naar het kamp moest gaan omdat Innerghost bezig was met een ceremonie. Daarom was hij dus meteen terug naar het kamp gerend. Toen hij bij het kamp was aangekomen was Innerghost al bezig met de apprentices die een nieuwe mentor moesten krijgen, waar hij dus ook bij hoorde. "Echopaw, Roughpaw, Darkpaw, Forcepaw, Lightningpaw en Wolfpaw, kom naar voren," klonk de stem van de Deputy. Lightningpaw had niet eens de kans gekregen om te gaan zitten dus liep hij maar meteen naar voren. Toen hij langs de prooistapel liep gooide hij de 2 muisjes, die hij net gevangen had, erop en liep snel door naar voren. "Echopaw, jouw nieuwe mentor zal Ashdrizzle zijn. Roughpaw jij zult Smokebreath als mentor hebben. Frocepaw en Darkpaw zullen getraind worden door Heartstring. Lightningpaw, Skullmask zal jou gaan trainen en Wolfpaw, jij zult getraind worden door Rustscar," zei Innerghost. Lightningpaw was blij met zijn nieuwe mentor, maar toen hij opstond en rondkeek om Skullmask te zoeken kwam er een frons op zijn gezicht, waar was Skullmask?


Ceremonie oktober 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member
Ceremonie oktober Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie oktober   Ceremonie oktober Icon_minitimeza 7 nov 2015 - 22:21


Het leek wel alsof het manen geduurd had voordat de rode kater eindelijk zich mocht verplaatsen naar de Apprentice Den. Samen met de anderen. Hij kon is eindelijk ongestraft naar het territorium gaan en meerder buitenclanse katten ontmoeten in de komende Grote Vergadering en vice versa. Hij moest wel toegeven dat hij nogal zenuwachtig was. Zijn blik gleed op sommige katten. Die voor zijn part best wel zenuwachtig moesten zijn. Flamekit ontdekte dat hij ongeveer zowat de enige, samen met zijn zusje, moest zijn dat zonder moederlijk figuur opgegroeid was. Alleen zijn vader, Rustscar, was er altijd naast hem geweest. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek voor een clanceremonie!" Zijn staart ging opgewonden omhoog bij het horen van die woorden. Meteen sprintte de oude kitten de Nursery uit. Met een glanzende, goedverzorgde vacht. Dravend kwam hij aan naast verschillende katten. Verderop zag hij Leopardkit, die vast ook een Apprentice werd. Maar... Waar was Moonkit? Zijn enthousiasme werd vervangen door bezorgdheid. Ze zou haar eigen Apprentice Ceremonie toch niet missen?! Maar veel kans om paniekerig te denken kreeg hij echter niet. Want voor hij het wist begon de ceremonie al. "Als eerste wil ik mededelen dat Shrewstar ziek is geworden. Wat precies is nog niet duidelijk en zal onderzocht worden," Flamekit leek niet veel op dat te reageren. Maar het was niet best dat zijn leider ziek was. En dat wist iedereen maar al te goed. "Dan nu zal ik beginnen met de ceremonie. Drie apprentices hebben hun trainingen afgerond, waaronder Littlestream. Littlestream, jij hebt hard gestreden om weer volledig te herstellen en hebt hard getraind om de wegen van het zijn van een warrior te begrijpen. Daarnaast heb je je bewezen tijdens het gevecht met de dassen, wat maakt dat ik je bij deze in de naam van Starclan benoem tot Warrior van Shadowclan. Gefeliciteerd, Littlestream. Windpaw en Aurorapaw, ook jullie hebben hard getraind om de wegen van het zijn van een warrior en de warrior code te begrijpen en benoem jullie bij deze in de naam van Starclan tot Winddancer en Auroragaze. Shadowclan is trots op jullie. Vanavond zullen jullie de hele nacht op moeten blijven voor de Night's Vigil," De kitten keek met een brede glimlach toe hoe katten rondom hem heen Warriors werden. Littlestream was in de verhalen vroeger een Medicine Cat als hij het goed had. "Kom naar voren Flamekit en Leopardkit," Die zin kwam hard bij Flamekit aan, maar op een goede manier. Alsof hij niet kon geloven dat hij eindelijk Apprentice werd. De toekomstige apprentice volgde het bevel van de Deputy op en liep naar voren. Zijn staart tikte zenuwachtig tegen de grond aan om zijn enthousiasme niet op iedereen af te reageren. Het liefst wou hij nu heel hard rond het kamp rennen, gewoon om zijn energie kwijt te raken. Want nu leek het wel alsof hij bijna zou kunnen exploderen. "Beide hebben jullie de leeftijd van zes moons bereikt en zullen vanaf de dag van vandaag bekend staan als Flamepaw en Leopardpaw. Flamepaw jij zult getraind worden door Swiftriver. Leopardpaw jij zult getraind worden door Thornfang. Succes met jullie trainingen," Eindelijk een 'paw'! De rode tabby keek om zich heen op zoek naar zijn mentor. Die op dit moment niet te vinden was. Misschien wel later. Dus besloot de jonge kater maar naar Leopardpaw toe te gaan. De kat die nu ook tot Apprentice benoemd werd. 'Gefeliciteerd,' snorde hij geamuseerd naar de rood-witte kater. Maar voor een praatje had Flame geen tijd voor.Want de ceremonie liep voort. "Helaas zijn er ook apprentices waarvan de mentoren niet meer instaat zijn om hen te trainen, vandaar dat ze nieuwe mentoren zullen krijgen. Echopaw, Roughpaw, Darkpaw, Forcepaw, Lightningpaw en Wolfpaw, kom naar voren. Echopaw, jouw nieuwe mentor zal Ashdrizzle zijn. Roughpaw jij zult Smokebreath als mentor hebben. Frocepaw en Darkpaw zullen getraind worden door Heartstring. Lightningpaw, Skullmask zal jou gaan trainen en Wolfpaw, jij zult getraind worden door Rustscar," Flamepaw keek richting de laatst benoemde Apprentice. Wolfpaw had geluk zijn vader te krijgen. En diep vanbinnen voelde de jonge Apprentice toch een steek van jaloezie. "Dan zijn er nu nog wat belangrijke, vervelende, mededelingen. Slatefur heeft helaas haar zicht verloren door een ooginfectie en zal nu moeten verhuizen naar de Elders den. Daarnaast vond Cloverblossom het leven in Shadowclan niet passend en heeft ze besloten de clan te verlaten om te leven als een rogue," Zijn oren werden medelevend voor tellen naar achteren gedrukt. Het was niet echt leuk als je net warrior was en al de Elders Den in werd gedwongen. Flamepaw voelde een koude tinteling over zijn hele lijf lopen door die enge gedachte. En Cloverblossom, dat was die witte zwangere poes die zijn vader had proberen te stelen! Hij snoof verontwaardigd. Tenminste liet ze zijn vader met rust. Voorlopig. "Hierbij sluit ik de ceremonie," Zijn groene ogen keken toe hij sommige katten nog bleven bijpraten of al weer hun ding deden. Nu was het moment. Vastbesloten en zelfverzekerd stapte Flame naar de Warriors toe die nu Warriors waren. "Ook gefeliciteerd," Mauwde hij met een glimlach. Hij mocht al een Apprentice zijn. Maar de piepstem was nog niet helemaal kwijt. Hij keek naar Littlestream en Winddancer. Hij had hun beide nog gezien voordat ze Warriors waren. Maar echt gesproken was nog niet gebeurd. Plots herinnerde hij zich zijn zus. Die was helemaal niet benoemd. Zou ze misschien later benoemd worden als Medicine Cat? Dat was altijd haar droom geweest. Dat wist Flame maar al te goed.

Tags: Leopardpaw, Littlestream, Winddancer


I wouldn't hesitate,
Ceremonie oktober YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie oktober
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: