Circles [Closed] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Circles [Closed]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimevr 6 nov 2015 - 17:00

Regendruppels roffelde neer op het dak van een verlaten schuur. Vulture had zich buiten het stadje gewaagd om de omgeving te verkennen. Hij had een tijdje gelopen tot hij moe begon te worden in zijn poten. Zijn conditie die hij opgebouwd had sinds zijn geboorte was sterk afgenomen. Normaal kon hij uren blijven lopen op een rustige pas, zelfs dat was al te veel gevraagd voor zijn lichaam. Met een zucht keek hij door de open deuren naar buiten. Het erf was verandert in een drassig landschap vol plassen en modder. De bomen die langs de oprijlaan stonden als een soort bewaker hielden nauwelijks nog bladeren vast. De enkelingen die niet al op de grond lagen hadden allerlei kleuren. Rood, oranje, geel. Vulture moest toegeven dat de herfst een erg mooi seizoen was. Ondanks dat het de voorbode was van leaf-bare. Hij slikte en sloot zijn bleek groene ogen even. In deze conditie zou hij het niet lang stellen in de leaf-bare. Hij moest weer conditie opbouwen en boven al zijn jacht verbeteren. En hoe!

Hij keek achterom toen hij geritsel hoorde. Zijn oren reageerde op een beweging boven hem. Meteen stonden al zijn spieren strak terwijl hij zich voorbereide op het gevaar. Het gevaar was niet erg gevaarlijk.. Het was een kerkuil die vanaf een hoge post omlaag keek naar hem. Volwassen kerkuilen konden gemakkelijk een kit meenemen, maar voor volwassen katten waren ze niet echt een gevaar. Vulture herinnerde zich dit nog. Hij had nog nooit een uil in levende lijve gezien, maar zijn mentor had hem dit geleerd. Hij bestudeerde het dier aandachtig. Het was een mooi dier, Vulture had altijd al een uil willen zien. Gelukkig was het een kleintje zoals dit. Hij ging verzitten zodat hij zijn aandacht kon vestigen op het erf en de uil tegelijk als dat nodig mocht zijn. Zijn ogen keken weer naar het erf maar zijn oren waren opgedraaid naar de uil.


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James BaldwinLaatst aangepast door Vulture op vr 13 nov 2015 - 16:36; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Circles [Closed] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimevr 6 nov 2015 - 18:14


ironsoul
the heart is easily corrupted
Hoe dom kon je zijn. Serieus, even, het was niet zo dat hij het expres had gedaan. Nope, hij was helemaal per ongeluk in het Rogue gebied gesukkeld. Eerst had een of andere gare eekhoorn hem naar de grens gelokt. Elke prooi kon het verschil tussen leven of dood betekenen voor eender welke kat in leaf-bare, dus hij had zich laten meeslepen in de achtervolging.. En het beest was hem ontsnapt. Daarna was hij nog verder gelopen, op zoek naar een prooi ter vervanging van de ontsnapte eekhoorn. Eerlijk waar, hij had het eerder moeten ruiken, dat de ShadowClan geur aan het verzwakken was, maar koppig als hij was, was hij blijven door lopen tot hij een nieuwe prooigeur had gevonden.

En nu stond hij hier. Een Clankat in Rogue territorium. Niet de beste plek om te staan tbh. Bang was hij niet tho, hij kon zijn mannetje wel staan. Op een drafje volgde hij zijn eigen spoor terug, zou zo vanzelf in zijn eigen territorium terecht komen. Al werd dat waarschijnlijk wel een beetje uitgesteld. Hij ving de geur op van een andere kat, duidelijk geen Clangeur, dus waarschijnlijk een Rogue. Of een Bloodclanner, al maakte dat hem ook niet echt bang. Ironsoul kreeg de kater in de gaten, het was een gestreept geval, en hij zat heel geïnteresseerd naar iets te kijken. Raar beest dat ’t was. De zwarte kater bleef even staan, probeerde uit te vissen wat er zo interessant kon zijn. Uiteindelijk besloot hij het maar gewoon te vragen. "Waar kijk je naar?" Mauwde hij, ging ondertussen nonchalant zitten en sloeg zijn zwarte staart rond zijn poten.


Circles [Closed] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimevr 6 nov 2015 - 19:41

De uil draaide zijn hoofd opzij, waardoor Vulture weer zijn kant op keek. De uil draaide zijn hoofd weer terug en toen weer opzij, deze keer helemaal naar achter! Vulture zijn staart werd dik en hij keek vol verbazing naar het beest. Hoe .. ver kon hij zijn hoofd draaien? Terwijl de cyperse kater zich dit afvroeg draaide de uil zijn hoofd weer terug en kraste schril. Een rilling trok over zijn rug. Hij focuste, onbedoeld, zijn hele aandacht op het beest. Hoe langer hij er naar keek hoe meer hij een onaangenaam gevoel in zijn maag kreeg. Die uil zag er eng uit, dat was zeker. Hij kon nu begrijpen waarom de andere katten in de clan de kits altijd zo waarschuwde. Zelfs de nieuwste apprentices.

Fouten konden gemaakt worden, en zojuist had Vulture een erg zware begaan. Hij was zo gefocust op zijn gevederde metgezel dat hij niet had gelet op de omgeving die naast hem gewoon door bleef gaan. Toen hij hem opmerkte stond de kater op nog maar enkele staartlengtes van hem af. Vulture stond meteen op, met zijn toch al dikke staart, en voelde zijn haren reizen. 'Waar kijk je naar?' Luidde de vraag van de gitzwarte kater. De ShadowClan geur verraste hem. Wat deed een ShadowClan kater zo ver weg van zijn thuis? "Een uil". Reageerde Vulture op een heel neutrale toon, uitzoekend of er een bedreiging was of niet. Om het ijs te breken wees hij met zijn staart naar boven. Hij nam de kater in zich op en wist meteen dat hij, boven het feit uit dat hij ouder was dan Vulture, zeker ook sterker was dan hij zelf. Zeker nu Vulture niet bepaald in topvorm was. En om eerlijk te zijn, zelfs in topvorm was hij een belabberde vechter. Om het ijs te breken besloot hij om het maar meteen te vragen. "Wat doet een ShadowClan kater zo ver van zijn territorium?". Hij kon de nieuwsgierigheid niet uit zijn stem houden. Ondanks zijn toon stond hij nog steeds met zijn haren omhoog en zijn staart dik voor de kater. Van nature was hij schuw en voorzichtig, en zeker op momenten als dit.


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Circles [Closed] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimevr 6 nov 2015 - 22:11


ironsoul
the heart is easily corrupted
De jonge rogue was precies dat, jong en een rogue. Waarschijnlijk nooit echt goed getraind door een oudere mentor, onervaren en niet zo gebouwd als een kat met Clanbloed. En heel afwezig, bleek ook maar weer. De knul schrok zich duidelijk een ongeluk toen hij bijna naast hem op dook. Bless zijn zwarte vacht ook tho. De rogue keek hem met grote, verraste ogen aan. "Een uil" Was het simpele antwoord van de kater, wees daarna met zijn staart naar boven. De ijsblauwe blik van Ironsoul volgde het gebaar, maar verloor de kater natuurlijk niet uit het oog. Hij was ook niet dom, natuurlijk. En ja, daar zat hij dan, die wonderbaarlijke uil. Had de vogel deze rogue gehypnotiseerd of zoiets? Want zo interessant zag hij er niet uit. Hij was niet eens zo heel groot.

"Wat doet een ShadowClan kater zo ver van zijn territorium?" Vroeg de rogue, duidelijk nieuwsgierig. Iron zwiepte even met zijn staart, keek de kat geamuseerd aan. "Ik was heel benieuwd naar de uilen op deze plek, die schijnen heel indrukwekkend te zijn", Zei hij met een kleine spottende toon in zijn stem. Daarna stond hij weer op en stapte hij wat dichter op de kater af, liet zijn blik over zijn lichaam heen gaan. Hij zag er maar.. Slapjes uit, ondanks zijn poging om groter te lijken door zijn vacht op te zetten. "Dus, is er een reden dat je er zo uit ziet of is dit een kenmerk van alle rogues?" Vroeg hij. Van de hele soort wist hij niet zo heel veel, behalve dat ze gewoon geen Clan hadden, al leefden ze soms per twee of per drie..


Circles [Closed] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimeza 7 nov 2015 - 17:26

Vulture vond deze situatie niet aangenaam. Helemaal niet. Hij was niet uit op geweld, en hoopte nu vooral dat de kater uiteindelijk verveeld zou raken en zou weggaan als hij maar zo rustig mogelijk bleef. Al was hij ver van rustig. Zijn hart klopte wild en zijn haren stonden recht overeind. Zijn oren draaide naar achter in irritatie toen de kater spottend antwoord gaf. De kater vernauwde zijn ogen en stond zichzelf toe een stapje opzij te doen. Zijn staart tikte geagiteerd heen en weer. "Wat ik met mijn lichaam doe is mijn zaak". Blies hij. Hij besloot om gebruik te maken van de situatie dat ze in een best wel verdekt stuk van het bos zaten. "Wie weet hoef ik wel niet enorm gespierd te zijn, tenslotte kan ik wel met een hele groep hier zijn". Vulture blufte niet vaak. Hij hoopte dat de kat het aas zou aannemen wat hij hem toegeworpen had en gewoon weg zou gaan. Hij wilde geen problemen, hij wilde gewoon .. uilen kijken.


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Circles [Closed] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimeza 7 nov 2015 - 18:34


ironsoul
the heart is easily corrupted
De rogue voelde zich waarschijnlijk geïntimideerd, en dat was terecht ook. Niet dat Iron zich nu heel vijandig gedroeg, eigenlijk totaal niet zelfs. Hij was heel territoriaal ingesteld, zou gerust ook een inval doen op ander Clangebied, maar met rogues had hij eigenlijk niet veel te maken. Wat had hij er bij te winnen als hij dit gevalletje zou aanvallen? Het gebied dat de wilde katten bezaten, was niet half zo interessant als dat van de ShadowClan. Dus waarom zou hij vijandig doen tegen deze kater? Het was juist hij die vijandig deed hier, door zijn vacht omhoog te zetten. Overdreven reactie much. Nu goed, hij zag het niet als een bedreiging, daar was de gestreepte rogue te jong voor. En te mager.

Dat hij er een opmerking over maakte, viel duidelijk niet in goede aard bij de kater. "Wat ik met mijn lichaam doe is mijn zaak" Blies hij. Ironsoul keek hem onverschillig aan, was niet echt onder de indruk van de agressiviteit die de andere tentoon spreidde. "Wie weet hoef ik wel niet enorm gespierd te zijn, tenslotte kan ik wel met een hele groep hier zijn" Vervolgde hij toen. Nu schoot hij toch even in de lach. Het was geen hartelijke, warme lach tho. "Please, ik heb ook een neus", Spotte hij. Natuurlijk waren er geen andere katten, die zou hij even snel geroken hebben als hij de rogue had geroken. "Ben je zo bang?" Vroeg hij toen, zwiepte ondertussen met zijn staart heen en weer en had een zelfingenomen uitdrukking op zijn gezicht. Geweldig dit, echt geweldig.


Circles [Closed] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimezo 8 nov 2015 - 20:35

Terwijl de minuten door tikte begon Vulture te realiseren dat de kater totaal niet onder de indruk was van zijn dreigende houding. Hij kon hem geen ongelijk geven. Hij zou van zichzelf ook niet terugdeinzen. Hij was het grootste deel van zijn spieren kwijt geraakt. Van zichzelf was hij toch al erg slank gebouwd, dus dat hielp ook al niet mee. Toch hield hij zich staande, al zakte hij wel weer in een staande houding. Zijn haren stonden nog wel recht. "Bang is het verkeerde woord. Als je leeft zoals ik leef, dan zou jij ook hetzelfde hebben gedaan". Zei de cyperse kater op een mildere toon.

Tenslotte haalde hij diep adem en schraapte hij zijn keel. "Goed, ik ben alleen. Wat wil je nou eigenlijk van me? Prooi? Dat heb ik niet. Mijn leven? Ben je zo'n kat die een soort mentale opkikker krijgt als hij de kelen van andere doorklauwt?". Hij besloot het er op te wagen. Met dit waardeloze gesprek gingen ze niet verder komen en kwam Vulture geen stap dichter bij zijn huis, en verder weg van deze boerderij. Wat een pest! Een van de weinige keren dat hij dichter naar het clangebied ging en verder weg van de tweebeen nesten en hij kwam een clankat tegen. Het was echt zuur.


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Circles [Closed] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimezo 8 nov 2015 - 22:24


ironsoul
the heart is easily corrupted
"Bang is het verkeerde woord. Als je leeft zoals ik leef, dan zou jij ook hetzelfde hebben gedaan" Reageerde de gestreepte kater. Ironsoul trok even zijn wenkbrauw op. Awh, arm ding. Had hij een zwaar leven gehad? Verrassing, dat gold wel voor meerdere katten hiero. "Hé, je kan altijd bij een tweebeen gaan wonen, niemand houd je tegen hoor", Merkte hij op, ja wat een grap. Als het toch zo hard was hier in het wild, dan was de enige oplossing in een stenen nest te kruipen, in een mandje voor de haard, waar je nooit meer moest jagen en vechten. Gewoon van tijd tot tijd op de tweebeen gaan liggen en een tukje doen, that’s it. Iron huiverde er bijna van, dat er echt katten waren die voor zo’n leven konden kiezen.

Snel genoeg kwam de zwarte kater er achter dat er wel iets serieus mis was met deze kat. Hij was een beetje aan het hallucineren, zo bleek maar. Misschien had hij wel ergens hard zijn kop tegen gestoten en was hij sindsdien een beetje de weg kwijt? "Goed, ik ben alleen. Wat wil je nou eigenlijk van me? Prooi? Dat heb ik niet. Mijn leven? Ben je zo'n kat die een soort mentale opkikker krijgt als hij de kelen van andere doorklauwt?" Gooide hij er uit. Ironsoul keek hem gespeeld-beledigd aan. "Waar zie je me voor aan? Alsjeblieft, ik heb wel betere dingen te doen dan mijn klauwen vuil maken aan iemand zoals jij", Sprak hij koeltjes. Alsof hij er zo moordzuchtig uit zag. De knul had waarschijnlijk een goeie nachtrust nodig, want hij was nog meer paranoia dan een kip met een pas uitgebroed nest omringd door een paar katten.


Circles [Closed] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy
Member
Circles [Closed] DPKsfdL
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons*
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Roxy
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimema 9 nov 2015 - 20:29


Roxy sloop achter een pad aan. Ze was ermee een beetje aan het spelen. Roxy tikte op de pad en dan sprong hij verder. Zo kon ze haar jachthouding zelf leren. Alleen had ze een mentor nodig zoals de clankatten. Roxy had geen familie meer. De pad was al een beetje verder gesprongen. Roxy zette haar af met haar achterpoten. In de plaats van op de pad te belanden, belande ze op de grond. Roxy struikelde en viel zo tegen een zwarte pels aan. Roxy rook snel een clankat en een rogue. Ze waren beiden katers. Roxy sprong recht. "Wow sorry. Auw." Roxy kon één van haar poten niet meer bewegen. Ze probeerde erop te stappen, maar dat deed veel pijn. Roxy zette haar neer en lekte haar poot zorgvuldig af.


Circles [Closed] 2rpwq6a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimevr 13 nov 2015 - 16:46

Vulture fronste bij het antwoord wat hij van de kater kreeg. Hij nam hem helemaal niet serieus, en dat irriteerde hem mateloos. Van nature was de cyperse kater niet agressief aangelegd, plus het feit dat zijn gezonde verstand zei dat als hij deze kat nu aan zou vallen hij aan het kortste eind zou trekken. Zo zag je maar weer, hij verschilde nu al van de kater. Hij ontspande nou niet echt, maar liet wel toe dat hij weer een wat rustigere houding aannam. Zijn haren stonden nog overeind, en zijn klauwen waren nog ontbloot. Het was een heel erg.. vreemd idee dat Vulture ooit ook zo was geweest als deze kater. Zonder enige zorg in de wereld, puur omdat je wist dat je terug kon keren naar een warm nest. Een nest die altijd omringd was door andere katten. En toch zaten er werelden van verschillen tussen hen. Ooit was Vulture ook een clankat geweest en keek hem nu .. hij keurde alles aan deze kater af. Hij wist dat zijn voormalige clan genoten toch al een tikje snel tegen de haren in gewreven waren, en ruzie wilde hij niet. "Betere dingen te doen? Zoals je tijd verspillen aan dit nutteloze gesprek met een rogue die gewoon naar uilen wilde kijken?" Merkte hij op, met één wenkbrauw opgetrokken.

Een nieuwe geur drong Vulture zijn neusgaten binnen. Hij kon er geen clan aan ruiken. Het rook niet zoet. Dus geen kittypet.. Was het een andere rogue? Voor hij die conclusie trekken kon viel een jonge kattin zijn blikveld in. Ze stootte tegen de zwarte kater aan. Op zijn hoede sprong hij opzij om de kater wat ruimte te geven en keek hij met zwiepende staart naar de nieuwkomer. Een langharige, wit met grijze poes. Hij vernauwde zijn ogen. Wat was dit? Een open huis feestje? Hoe meer katten gingen hem nog storen deze dag?


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Circles [Closed] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimezo 15 nov 2015 - 21:50


ironsoul
the heart is easily corrupted
Iron reageerde op geen enkele manier op de agressievere houding van de Rogue. Niet dat hij moest gaan denken dat hij hem zomaar zou laten winnen als hij een aanval op hem zou doen. Nah, dan zou hij nog niet jarig zijn. "Betere dingen te doen? Zoals je tijd verspillen aan dit nutteloze gesprek met een rogue die gewoon naar uilen wilde kijken?" Merkte de kater op, met een opgetrokken wenkbrauw. Ironsoul grijnsde zijn tanden bloot. "Precies ja. En omdat het je overduidelijk irriteert, blijf ik doorgaan", Reageerde hij opgewekt. Het was wel een feit tho, als de Rogue gewoon was weg gegaan, dan had de zwarte kater nooit de moeite gedaan om hem ook maar in te halen of verder te irriteren.

En toen maakte hij toch wel een foutje. De geur van de andere Rogue had hij wel al geroken, maar hij had de afstand mis ingeschat. De kattin liep tegen hem aan, en blazend sprong hij op, ontblootte zijn tanden en nam een dreigende houding aan. Tot hij zag dat het amper om een poes ging die de leeftijd had van een Apprentice. Ironsoul liet zijn hartslag weer omlaag gaan en liet zijn oren weer rechtop staan. "Wow sorry. Auw." Piepte ze. Iron snoof even en bekeek de jonge kattin. "Kijk even uit, wil je?" Bromde hij koeltjes. "Hebben je ouders je geen manieren geleerd ofzo?" Vroeg hij toen. Waar waren de ouders van deze kleine eigenlijk?


Circles [Closed] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you


Laatst aangepast door Ironsoul op di 17 nov 2015 - 19:22; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy
Member
Circles [Closed] DPKsfdL
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons*
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Roxy
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimema 16 nov 2015 - 16:32


Roxy zag dat de Rogue kater niet echt blij was met haar komst. Wat kon zij eraan doen dat hier twee katers stonden. De zwarte kater waar zij tegen was gebotst, was een dreigende kater. "Kijk even uit, wil je?" Bromde hij koeltjes. "Hebben je ouders je geen manieren geleerd ofzo?" Vroeg de kater toen. Roxy bekeek de kater van oortjes tot nagels. "Ben jij een Bloodclanner?" Roxy versmalde haar oogjes. Haar poot was beter ze kon er terug opstaan.


Circles [Closed] 2rpwq6a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimema 16 nov 2015 - 19:54

Geïrriteerd trok de cyperse kater met zijn snorharen. Uiteindelijk slaakte hij een diepe zucht en legde hij zich erbij neer dat het vandaag gewoon zijn dag echt niet was. Gelukkig voor hem scheen de nieuwe rogue geen oog voor hem te hebben, wel voor de zwarte kater. Hij spitste zijn oren en luisterde naar haar vraag aan de zwarte kater. Nu hij er eens over nadacht.. had hij geen idee hoe hij heette. Als hij volledig eerlijk tegen zichzelf moest zijn kwam hij tot de conclusie dat de naam van de zwarte kater hem niet erg belangrijk leek. Hij hoorde geritsel boven hem en keek om. De kerkuil had zich verplaatst bij het aanzien van zo veel gespuis onder hem. Vulture was hem bijna al vergeten. Hij wendde zich weer tot de twee katten. "Jij bent niet van hier, of wel?". Vroeg hij de poes.


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
Circles [Closed] LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimedi 17 nov 2015 - 19:22


ironsoul
the heart is easily corrupted
De kleine Rogue poes inspecteerde hem al was hij een schilderij in een museum. Niet dat hij als kat wist wat een museum was, laat staan wat een schilderij moest voorstellen, maar het gaat hier even over beeldspraak natuurlijk. Haar woorden lieten hem opnieuw kort zijn tanden ontblootten, al was het nu eerder onwillekeurig. "Ben jij een Bloodclanner?" Vroeg ze, terwijl ze opstond. Ironsoul snoof even. "Ieuw, nee, wat denk jij", Bromde hij beledigd. "Ik zou nooit van mijn leven bij die bende kwijlende idioten willen horen. Ik ben Ironsoul, Warrior van de nobele ShadowClan", Zei hij trots. BloodClan mocht voor zijn part gewoon als geheel doodvallen, en wel nu meteen.

"Jij bent niet van hier, of wel?" Vroeg de gestreepte kater ondertussen aan de poes. Iron keek de twee Rogues even aan. "Je kan wel zo lief zijn om d'r een rondleiding te geven? Als je langskomt op Shadow territorium, laat ik je misschien twee minuten rondkijken", Stelde hij zoetjes voor. Het was meer een waarschuwing naar hen beiden om nooit een poot op hun territorium te zetten tho. Maar of ze zo slim waren om dat te beseffen, was maar een andere vraag.


Circles [Closed] 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy
Member
Circles [Closed] DPKsfdL
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons*
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Roxy
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimedi 17 nov 2015 - 20:21


De zwarte kater stelde hem zelf trots voor. Er was dus nog een andere clan. Hoeveel clans waren er nog? "Jij bent niet van hier, of wel?". Vroeg de Rogue kater aan haar. Roxy draaide haar hoofd naar de Rogue. "Ik zal me dan ook eens voorstellen."miauwde ze terwijl ze naar de zwarte kater even keek. Roxy draaide haar terug naar de andere kater en beantwoorde zijn vraag. "Ik ben Roxy, een poes die alleen woont. Dus een rogue." miauwde Roxy op dezelfde toon zoals de zwarte kater. "Je kan wel zo lief zijn om d'r een rondleiding te geven? Als je langskomt op Shadow territorium, laat ik je misschien twee minuten rondkijken", miauwde de zwarte kater. Roxy bekeek hem serieus aan. Meent die kater dat? Roxy bleef stil en liet de rogue kater maar antwoordde. Ze hoopte dat haar blik naar de zwarte kater al genoeg was.


Circles [Closed] 2rpwq6a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Circles [Closed] SCm0YuuJ_o
Lianne
485
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Circles [Closed]   Circles [Closed] Icon_minitimewo 18 nov 2015 - 9:19

Het zou hem niet moeten verbazen eigenlijk, maar toch deed het hem dat wel. Vulture' zijn ogen gingen naar de kater toen die heel onsmakelijk reageerde op de poes haar vraag. Hij was bijna vergeten hoe erg arrogant zijn oude clan genoten waren. Toch besloot hij om daar wijselijk niet op in te spelen en het te laten voor wat het was. Hij keek weer naar de poes, die zich voorstelde als Roxy, en kwam tot de conclusie dat ze geen idee had of de kater het meende of niet. Het amuseerde hem lichtelijk. Hij trok met zijn snorharen en ging weer zitten. Nu de poes er bij was gekomen voelde hij zich iets minder bedreigd. Wellicht werd hij afgeleid dat hij hem zelfs met rust ging laten! Ironsoul en Roxy herhaalde Vulture in zijn hoofd. Twee voor hem nog onbekende namen. Toen Ironsoul voorstelde dat hij haar een rondleiding gaf moest hij zelf geamuseerd grijnzen. "Misschien doe ik dat wel, ik ben al te lang niet meer bij mijn oude clan genoten geweest. Als de beveiliging zo slecht is dat een kater onopgemerkt zo lang uit zijn territorium weg kan blijven, kan ik ook wel even rond gaan neuzen". Het was er uit voor Vulture er erg in had. Toen hij het gezegd had voelde hij zich meteen weer ongemakkelijk. Maar hij begon zwaar geiriteert  te raken van al die katten die zich hier zo bij zijn schuur kwamen melden. En hij begon zwaar geiriteert te raken van de additute van de zwarte Ironsoul.


Circles [Closed] VAbqKq7v_o

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Circles [Closed]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: