Special agents 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Special agents

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Killerkit
Member
Special agents DPKsfdL
chwis bender
317
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Just 2 moons and already awesome af
Gender:
Rank: Kitten
Killerkit
BerichtOnderwerp: Special agents   Special agents Icon_minitimedi 10 nov 2015 - 14:15

Gapend hief Killerkit haar kop op. Ze lag in een diepe slaap enkele minuten geleden en plotseling maakte een geluid haar wakker. Iets was tegen de nursery gevlogen, vlak naast hun nest. Een beetje verward keek de grijze kitten om haar heen, maar van binnen zag alles er gewoon normaal uit. Het duurde eventjes voordat Killerkit wat meer wakker was, al had ze al wel bedacht dat ze op onderzoek uit moest. Ze strekte zich uit en verzorgde haar kittenvachtje wat, waarna ze voorzichtig naar de nursery uitgang sloop en om het hoekje keek. Op het eerste gezicht leek alles normaal, maar algauw zag Killerkit wat er tegen de nursery gevlogen was. Een grote, zwarte vogel?! Wat was dat? Nieuwsgierig draaide ze zich om en liep ze naar de eerst volgende kitten. "Wij moeten samen op onderzoek uit!" sprak Killerkit vluchtig, doelend op de vogel. Ze wist niet wat het was, maar ze wilde het wel zo gauw als mogelijk weten. Waarom drong het hun kamp binnen? En waarom had het een aanslag gedaan op de nursery? Daar moeten zij achter komen!

- Raccoonkit first!  


Killerwhale » Introduction : Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
Special agents Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: Special agents   Special agents Icon_minitimedi 10 nov 2015 - 18:27

Raccoonkit klauwde vrolijk naar de vlinder die zich in het hoge gras bevond. Het zachte zonnetje streelde haar grijze kittenvacht en verwarmde haar korte pels. Ze kirde opwindend toen ze de vlinder neerpinde tegen de grond, net zacht genoeg zodat hij niet geplekt werd door haar pootje en zijn lijfje niet werd gebroken. Met een vrolijk kreetje liet ze hem los, zodat hij omhoog fladderde, naar de sneeuwwitte wolken en de heldere hemel...
Boem!
De grijze kitten werd bruusk uit haar droom gehaald door iets dat tegen de Nursery-wand knalde en de hele kamer deed dreunen en trillen. Met wijd opengesperde ogen keek ze rond en krabbelde geschrokken naar achteren toen een klomp varens naar beneden dwarrelde door de klap.
Raccoonkit schudde even verward haar kopje,maar krabbelde toen naar de een andere lichtgrijze kit, die ook vast wakker was geworden door de knal. Ze had een glimp opgevangen van kwaad glimmende kraaloogjes, pikzwarte veren en een zwarte bek. Een vogel? Een kraai? Een merel?
'Wij moeten samen op onderzoek uit!' sprak de andere poes vluchtig en Raccoonkit knikte goedkeurend en even snel. 'Dacht ik ook!' mauwde ze met haar hoge, bezorgde stemmetje. 'Wie weet wat voor vogel dat was? We moeten de Clan beschermen!' Ze stak haar snuit fier in de lucht en keek de kitten opgewonden aan. Ze zouden die grote, zwarte vogel verdrijven als hij nog leefde, dat was zeker!


Special agents 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killerkit
Member
Special agents DPKsfdL
chwis bender
317
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Just 2 moons and already awesome af
Gender:
Rank: Kitten
Killerkit
BerichtOnderwerp: Re: Special agents   Special agents Icon_minitimedi 10 nov 2015 - 19:09

De kit was het duidelijk met haar eens, waardoor Killerkit wild met haar hoofd knikte. Ze onthield het woord 'vogel' goed, sinds ze er nog nooit van gehoord had, maar vertelde dit uiteraard niet aan de andere kitten. Dat kwam onprofessioneel over. Daarna luisterde ze naar het andere deel. Ja, ze moesten echt hun clan beschermen! "Het had overduidelijk een aanslag op ons gepleegd, dus we moeten voorzichtig zijn.." sprak ze grijs gekleurde kitten zachtjes tegen Raccoonkit. Ze had haar weleens gezien en weleens van haar gehoord, maar dit was wel een van de eerste keren dat ze met haar sprak en dan moesten ze gelijk zo een belangrijke missie doen! De pootjes van Killerkit raakten elke keer voorzichtig de grond, waarna ze weer naar de nursery uitgang kroop. "Ik geloof dat de spion bij een poging tot inbraak uitgeschakeld is, al zie ik het niet goed genoeg om het vast te stellen. Zie jij het? We moeten heel voorzichtig doen voor het geval het nog leeft!" fluisterde de jonge kitten zachtjes tegen de andere poes. Ze voelde haar hart sneller kloppen dan normaal. Misschien kwamen ze nu wel achter de grootste clangeheimen ooit door middel van deze spion!


Killerwhale » Introduction : Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
Special agents Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: Special agents   Special agents Icon_minitimedi 10 nov 2015 - 20:17

Killerkit... Ja, dat was de naam van deze kitten! Racoonkit vond 'Killer' stiekem wel een enge, stoere naam, maar ze probeerde er niets van te laten merken. Het kleine grijze poesje voor haar knikte overtuigd bij haar woorden en sprak voorzichtig: 'Het had overduidelijk een aanslag op ons gepleegd...' Racoonkit knikte hevig, en volgde de jongere grijze kitten behoedzaam totdat ze indrukwekkende, enorme uitgang van de Nursery bereikten. Een koude vlaag streelde door haar grijze vacht, maar dat vond Raccoonkit helemaal niet erg, integendeel; het gaf haar moed om nog een stapje te zetten, zodat ze vlak naast Killerkit stond.
'Ik geloof dat de spion bij een poging tot inbraak uitgeschakeld is, als zie ik het niet goed genoeg om het vast te stellen. Zie jij het? We moeten heel voorzichtig doen, voor het geval het nog leeft!' fluisterde het jonge poesje dringend.
Raccoonkit was twee moons ouder dan Killerkit, dus was ze een stukje groter dan de jonge, piepkleine kitten. Haar zicht was dan ook zeer scherp, dus misschien had zij meer kans de zwarte spion te spotten. Voorzichtig strekte ze haar grijze nekje en hield haar adem gespanen in toen ze de zwarte verenbundel nog zwak zag bewegen met zijn vleugels.
'Spion Killerkit... Hij leeft!'


Special agents 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killerkit
Member
Special agents DPKsfdL
chwis bender
317
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Just 2 moons and already awesome af
Gender:
Rank: Kitten
Killerkit
BerichtOnderwerp: Re: Special agents   Special agents Icon_minitimezo 15 nov 2015 - 21:50

Opgewonden keek Killerkit naar de zwarte buitenstaander. Ze probeerde uit te vinden wat het was en groef diep in haar geheugen naar verhalen over deze beesten, maar ze kon er gewoonweg niet op komen. Nieuwsgierig trippelde ze iets dichterbij, maar toen Raccoonkit vertelde dat de vogel nog leefde, liep ze toch wat angstig een paar stappen naar achteren. "Wat nu?" vroeg ze verbaast, zichzelf vertellend dat het rare, zwarte ding haar niets aan kon doen. Zij was veel sterker! "Kunnen we het eten? Hebben we nu eten gevangen voor de clan?" vroeg ze nu iets nieuwsgieriger, waarna ze weer wat dichter naar het zwarte ding liep, wat met zijn vleugel bewoog. "Of eet het ons op?!" merkte ze toen wat geschrokken op, luisterend naar de geluiden die het dier maakte. Wat was het? Waarom had het een aanslag op hun gepleegd?


Killerwhale » Introduction : Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
Special agents Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: Special agents   Special agents Icon_minitimema 16 nov 2015 - 19:47

Killerkits opgewondenheid bleef niet langer verborgen. Integendeel, het was besmettelijk ook! Raccoonkits pootjes trilden van enthousiasme en spanning, maar haar ogen fonkelden van plezier. Ze kon niet wachten deze spion uit de schakelen.
Het andere jongere poesje voor haar week angstig terug toen ze meldde dat de vijand nog niet dood was. Raccoonkit beval zichzelf niet terug te laten stappen, maar ze kon niet laten even terug te deinsen, hoewel ze wist dat de vogel haar niks kon doen... Misschien.
'Wat nu?' vroeg Killerkit plots met een verbaasde toon. 'Kunnen we het eten? Hebben we nu eten gevangen voor de Clan?' Raccoonkit knipperde even, alsof ze goed nadacht over die vraag. De zwarte vogel lag nu roerloos op zijn zij, maar de grijze kitten kon nog net zijn dat hij ademde en zijn vleugel bewoog.
'Of eet het ons op?' Die vraag deed Raccoonkits nekhaartjes overeind staan. Daar had ze nog niet over nagedacht. Wat als het een kittenetende vogel was, zoals de Queens vertelden? Zoals een van de moederkatten had beschreven hadden die lichte veren, een kuif, een scherpe, oranje bek. Raccoonkit schudde haar kopje. Nee, dit was geen gevaarlijke vogel, maar een gemakkelijk gevoel had ze zeker niet bij de zwarte hoop veren.
'Ik weet het niet,' bekende Raccoonkit met opgeheven staart. 'Volgens mij is het aan het doodgaan... Ik weet niet of het nog gevaarlijk is.'
Ze stapte met haar kaken open naar voren, zodat ze elke geur en elk aroma goed kon opvangen, en gaf de zwarte vogel voorzichtig een por met haar poot. Met elke spier gespannen en elk vachthaartje overeind, wachtte Raccoonkit af. Wat zou de vogel doen?


Special agents 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Special agents
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: