Vacation return 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Vacation return

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
Vacation return 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Vacation return   Vacation return Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 14:01

De grijze kater was geroepen door Claw. Natuurlijk betekende dat ook dat zijn bodyguards mee moesten. Maar goed, hij moest dus Zwartlokje weer onder ogen komen. Niet dat hij het erg vond. De pluisbal was zeker onder de indruk van hoe alles geregeld werd in deze vreemde clan, niet allemaal zo zeer positief maar goed. Hij had ook zijn korte verblijf van twee dagen ten volste gebruikt. Met Yu opgetrokken, kittens nagekeken en natuurlijk andere katten lastig vallen. Bijna hetzelfde als wat hij thuis zou doen. Alleen net wat anders. Eigenlijk was alles altijd hetzelfde maar net wat anders. Ach, hij moest zijn kop er maar niet voor breken. Op zijn typische tredje was hij naar de plek gelopen waar hij Zwartlokje tegen moest komen. "Yo, Zwartlokje, je wou me spreken?" Het respect droop er natuurlijk vanaf. Hehe, Ace was gewoon niet zo van netjes praten als het normale net zo goed werkte. Wat nieuwsgierig keek hij rond.

{ Voor Claw, Foxfire, Tallshadow, Innerghost, Littlestream en Smokegaze +Eventuele Bloodclanner(s) die Claw mee wilt nemen.

Eerst Claw, Fox, Ace en de eventuele andere BC. Daarna komen ze de Shadowclan patrouille tegen. c:


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Howl
Member
Vacation return DPKsfdL
Kiki
743
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Howl
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 14:12

De stem galmde over het hele kamp heen en was onmisbaar voor iedereen. Howl wist dat het weer is tijd was dat deze Acefray kater op bezoek ging bij Claw. Samen met Hellhound liep ze met hem mee naar de barn van de leider. Ze vond Ace wel een grappige kater, ondanks dat hij bij die clan hoorde. Hij had zo nu en dan wel leuke grapjes. "Yo, Zwartlokje, je wou me spreken?" Oeps, dat was niet super respectvol. "Iets meer respect kan er wel vanaf hoor, Flufje." beet ze hem rustig toe. Rustig als dat ze was ging ze zitten naast hem in de barn. Howl wist zelf ook wel dat Flufje het niet in zijn dikke kop zou halen om het nu op een rennen te zetten. Dan had hij dat allang geprobeerd.


Vacation return 2gxnp75Vacation return 10pvxmwVacation return 10pvxmwVacation return 2hqc5lxVacation return 34nodx3Vacation return Adnfja
Dark necessities are part of my design
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Vacation return Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 14:41

Hij had tegen zowel Yu als Acefray gezegd dat ze naar zijn barn moesten komen. Ook had hij gezegd dat die andere Shadowclanner moest komen. Hij had een heel leuk uitje voor ze gepland, eentje om ze eens goed op de proef te stellen. Hij wilde wel eens weten of dat kruidengedoe überhaupt waar was en daar kon hij mooi Foxfire voor gebruiken, als proefkonijn. Hij keek op toen Acefray met Howl en Hellhound binnenkwam. “Goedemorgen kruidenkatje.” Sprak hij sarcastisch. Acefray vertikte het om hem bij zijn naam te noemen, maar dan deed hij dat net zo hard terug. Niet dat het de grijze kater ook maar iets leek te deren. “Howl, Hellhound.” Vervolgde hij terwijl hij de Bloodclanners aankeek. Toen knikte en grijnsde hij terwijl zijn blik weer naar Acefray gleed. “Jij gaat samen met Yu kruiden zoeken en dan mag je bij Foxfire laten zien hoe dat precies werkt, dat kruidenkatjes gedoe.” Zei hij ijzig kalm terwijl hij opstond. “Laten we gaan.”Vacation return Eki8z
Vacation return ZrDY9U2Vacation return 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
Vacation return Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 19:01

Eindelijk, Acefray werd geroepen door Claw waardoor de rosse kater zijn poten ook weer even kon strekken. Hij was nog nooit zo veel op een en de zelfde plaats gebleven tot hij op Acefray moest gaan letten. De Shadowclanner viel soms net nog een klein kind te noemen waardoor Hellhound meer het gevoel kreeg dat hij aan het oppassen was dan aan het bewaken. Bij het binnen komen van de Barn begroette Acefray Claw weer op zijn typische manier. Hellhound rolde enkel een keer met zijn ogen, respect viel er ook niet te vinden bij de bruine kater. Howl had hem er nog op gewezen dat hij meer respect moest hebben voor Claw, de rosse kater had inmiddels al wel door dat dat zeggen geen zin had bij de kater. Beleefd knikte hij terug bij Claw's 'begroeting'. “Jij gaat samen met Yu kruiden zoeken en dan mag je bij Foxfire laten zien hoe dat precies werkt, dat kruidenkatjes gedoe.” Ze mochten er dus een eindje op uit. Dit beloofde nog leuk te kunnen worden, of minstens een beetje interessant.


Vacation return Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Vacation return 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimevr 13 nov 2015 - 18:52

Als het kon had zou hij heus wel zijn bodyguards mee naar huis te nemen. Al was het maar om het feit dat ze niet weg móchten gaan, hoe erg hij ook werd. Fantastisch gewoon. Daar maakte hij heus wel misbruik van, want de kater bleef mentaal een apprentice. Eigelijk durpte hij gewoon wat rond en viel andere Bloodclanners lastig. Hij had geprobeerd zichzelf nog nuttig te maken en andere katten uit te vragen, maar geen succes. Al kon dat ook liggen aan het feit dat hij gewoon geen succes was in subtiel doen. Eenmaal bij de barn met zijn gezelschap had hij weer een mooie begroeting. Je kon het hem niet kwalijk nemen. Waardoor hij ook breed grijnsde bij de woorden van Howl. "Natuurlijk, waar zijn mijn manier?" In zijn ogen lag een jongensachtige glans. Hij was helemaal niet snel uit het veld te slaan. Nee hoor, Ace voelde zich hier helemaal op zijn gemak. De grijze kater had eten, gezelschap en een verblijfplaats. Wat wou je nog meer? Daarbij mocht hij zijn werk doen, dat was ook een voordeel. Natuurlijk wou hij wel naar huis. Hij wou net nog een opmerking maken met; Beste heer Zwartlokje, we zijn gearriveerd. Maar toen doemde de kater al weer op en was zijn moment verdwenen. Jammer nou. Hij draaide zijn oren wat bij de woorden van de ander. Gingen ze op schoolreisje? Gezellig. Ace leek de zinsopbouw niet helemaal te begrijpen. Hij ging er gewoon vanuit dat ze met z'n alle op pad gingen kruiden zoeken en dan mét Fox zijn werk mocht voordoen. Dat de kater had gezegd het uitbeelden óp Fox moest gebeuren, merkte hij niet. Het was niet direct genoeg voor zijn simpele hersenen. Dus haalde hij gewoon zijn schouders op en wachtte tot Zwartlokje de leiding nam.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfire
Member
Vacation return Tumblr_n796hcBj0H1qaedvuo6_r2_250
Loïs
1133
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Foxfire
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimevr 13 nov 2015 - 23:42

Er werd een groepje bijeen geroepen en het beviel de rode poes maar niets. Ze zat pas één dag hier maar de dingen die ze hier zag hadden haar wantrouwend gemaakt naar iedereen toe. Ze zag zelfs Yu anders nu. Ze snapte waarom ze geen vriendschappelijke band met de ander aan kon gaan, ze snapte het nu heel goed. De verschillen waren gewoon te groot, en ergens deed dat pijn. Foxfire wilde het wel, ze wilde het echt proberen, maar het voelde opeens zo veel slechter. Want Fox kwam uit een hechte familie, maar Yu kwam uit een moordende bende. Het was gewoon zo anders.
Toen ze zich bij de groep voegde - ze zou natuurlijk liever niet gegaan zijn maar de nog steeds pijnlijke wond in haar hals vertelde haar dat ze dat beter wel kon doen - waren daar Claw, Acefray en twee andere katten die ze aannam als warriors van de BloodClan. Zenuwachtig wiebelde ze met het witte puntje van haar staart. "Duss..." miauwde ze afwachtend. Wat ging er precies gebeuren?


Vacation return 29429sk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Vacation return Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimeza 14 nov 2015 - 1:28
Er werd gevraagd of ze naar de barn wilde komen, dus dat deed ze. Haar hals band voelde strakker dan ooit, vooral omdat Foxfire hier was, vooral omdat het zo ongelofelijk pijnlijk was om te doen alsof ze nog nooit van deze kat had gehoord. Ze volgde de groep in stilte naar buiten, kruiden zoeken, Oke. Wat had Fox daarmee te maken? Geduldig wachtte ze op het commando van haar vader, net als iedereen. Ze bekeek Acefray aandachtig, kijkend of ze ergens kruiden kon spotten. Zo onopvallend mogelijk bewoog ze zich dichterbij de poes, en ontmoette haar ogen. Ze moest begrijpen dat ze nu toneel speelde. Als ze dat niet begreep ging alles mis. Ze wou nog steeds vrienden blijven, contact hebben, samen zijn. In een zachte, bijna onhoorbare toon vroeg ze snel; "Gaat het goed?" Vliegensvlug draaide zich weer naar Ace en zijn bodyguards toe, masker weer netjes opgezet. Ze keek haar vader en Acefray aan. "Waar beginnen we?"What's more wrong - that I too wish to be great
Vacation return Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Vacation return Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimezo 15 nov 2015 - 1:12

Even gleed zijn blik scherp naar Foxfire en Yu. Er speelde iets tussen die twee waar hij nog niet zo goed zijn poot op kon leggen, maar het zinde hem totaal niet. Hij had niet verstaan wat zijn dochter tegen de ShadowClan poes zei, maar het feit dat haar lippen bewogen hadden was voor hem genoeg om hem nog alerter te maken. Toen Yu haar blik op die van hem richtte keek hij haar strak aan, voordat hij zijn blik afwende en het groepje katten rond keek. Toen draaide hij zich naar Foxfire en trok haar aan haar nekvel omhoog. “Jij loopt met mij mee.” Siste hij in haar oor, voordat hij Acefray aankeek. “Jij gaat voorop met Howl en Hellhound en gaat naar die kruiden toe die helpen tegen verwondingen, die wil ik eerst zien.” Gebood hij terwijl hij Foxfire nou niet bepaald zachtzinnig vooruit probeerde te duwen om haar in beweging te krijgen.Vacation return Eki8z
Vacation return ZrDY9U2Vacation return 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfire
Member
Vacation return Tumblr_n796hcBj0H1qaedvuo6_r2_250
Loïs
1133
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Foxfire
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimevr 20 nov 2015 - 19:51

"Gaat het goed?"
Geschokt vlogen de gele ogen van Fox ietsje open. Durfde Yu gewoon tegen haar te praten met de kans om gesnapt te worden met haar leider in de buurt? Dat was.. Heel erg gedurfd. Een kleine glimlach kwam op haar gezicht waarbij ze snel knikte. Toch liet ze deze vriendschappelijke houding snel varen, want ze mochten niet gesnapt worden. Nope, dat zou sowieso haar einde betekenen en die stelde ze graag nog even uit. "Waar beginnen we?" miauwde de prachtige zwart-witte poes naast haar en Fox moest moeite doen haar ogen van de ander af te houden.
Opeens voelde ze tanden in haar nekvel en verrast siste ze naar de zwarte kater die haar vastgepakt had. Woedde vlamde in haar ogen, doordat ze niets tegen hem kon beginnen. Haar nagels klapten uit maar ze deed er niets mee. “Jij loopt met mij mee.” miauwde Zwartlokje tegen haar en vervolgens zei hij iets tegen Acefray. Tranen van de pijn vulden zich in haar ogen - ze wist zeker dat de kater haar expres niet alleen in haar nekvel vastpakte maar wat dieper, zodat het echt pijn deed - maar ze beet op haar lip en duwde de tranen dapper terug. Mooi niet dat ze hier een potje zou gaan lopen janken.


Vacation return 29429sk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Vacation return 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimewo 2 dec 2015 - 19:59

Goed, weer een gezellige begroeting. Hij was vrij beschermend over Foxfire, omdat hij haar al kende toen ze een jonge apprentice was en zich dus verantwoordelijk voelde over de kattin. Daarbij kon ze de rode poes zeker als een vriend beschouwen. Dat maakte dit alles er zeker niet makkelijker en beter op. Het liefste had hij gewild dat hij gewoon zijn eigen brutale zelf kon zijn, en hoewel hij dit nog altijd volop was, voelde het anders omdat Fox nu ook in de problemen kon komen. Daarover gesproken, ze raakte in de problemen. Ondertussen kreeg ook hij een opdracht, waardoor zijn oren verdwenen in zijn nekfluff. Urgh, Zwartlokje toch. "Tegen verwondingen?" zette hij natuurlijk een show op. Maar aangezien zijn dramatische effecten niet zo geweldig waren kwam het antwoord al vrij snel naar die uiting. Hij keek Yu recht aan, omdat zij het moest leren. "Smeerwortel is tegen gebroken botten en zorgt dat deze sneller geneest. Echter moet je hem vaak eerst zetten en goed behandelen met veel rust." De kater liep al wat vooruit aangezien dit ook de bedoeling was, en keek even het Bloodclan kamp in. "Maar ik denk dat je daar niet snel voor kan zorgen, niks persoonlijks" Tegen de kattin was hij ook een stuk vriendelijker, vooral omdat ze interesse had in zijn vak, en dat waardeerde hij enorm. Kreeg je niet vaak. "Verder Wormkruid tegen erg letsel, verder vooral kalmeringsplanten en pijnstillers, maar die laat ik wel zien als we ze tegenkomen" Was hij iets vergeten? Oja, de uitleg. "Smeerwortel is een hoge plant met paarse klokjes, de hele bloem hangt slap en frummelt aan de rand. Wormkruid zijn net roze madeliefjes, al zijn ze soms bladloos, dus enkel de bloemknop, het gele. Je ruikt ze bijna niet, maar ze groeien in groepjes en komen terug op de plek waar je ze gevonden hebt. Laat dus altijd wat staan" Hij begon gewoon opgewekt te vertellen over planten. Maar zijn vak kostte meer dan enkel de kennis. Je moest het kunnen gebruiken, herkennen en snel toepassen op een kat die waarschijnlijk dood gaat of in paniek is. De hulp die Starclan hierbij bood gaf vaak de doorslag, maar hij wou Yu niet nutteloos achtten. Het liefste zou hij haar meenemen naar Shadowclan, als apprentice. Hij had iemand nodig met motivatie, en wist dat hij op moest schieten met iemand kiezen en opleiden, vooral na dit gebeuren. Niet dat dit mogelijk was, ze was Bloodclan, hun vijand. En tja, het zat niet in de code. Al moest hij toegeven, wat was er beter? Vijandige katten in de clan, die bij je geboren waren, of een gemotiveerde leerling van buitenaf? Maar aangezien Starclan niet aan verzoekjes deed, lag hij eruit.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Vacation return Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimedo 3 dec 2015 - 15:52Haar vader leek een tikje achterdochtig, en staarde haar aan. Yu ontmoette zijn ogen en voelde rillingen over haar rug lopen. Claw pakte Fox hardhandig in haar nekvel, en ze bete op haar lip om niks te zeggen. Hij richtte zich naar Acefray. “Jij gaat voorop met Howl en Hellhound en gaat naar die kruiden toe die helpen tegen verwondingen, die wil ik eerst zien.” Vervolgens duwde hij de shadowclan poes om haar te laten lopen. Shit, als ze hem eens kon overtuigen dat ze op Foxfire mocht letten... Maar zo werkte dat natuurlijk niet. Ze slikte, en volgde Ace. Ze lette goed op. "Smeerwortel is tegen gebroken botten en zorgt dat deze sneller geneest. Echter moet je hem vaak eerst zetten en goed behandelen met veel rust." Yu knikte resoluut, al werd ze een beetje zenuwachtig bij de gedachte van gebroken botten. Ze hoopte dat ze dat nooit hoefde te doen. "Maar ik denk dat je daar niet snel voor kan zorgen, niks persoonlijks" Hoe lang was zijn training eigenlijk geweest? Deze kennis werd al jaren doorgegeven, van medicine cat tot medicine cat. Ze voelde zich een beetje als een indringer. "Verder Wormkruid tegen erg letsel, verder vooral kalmeringsplanten en pijnstillers, maar die laat ik wel zien als we ze tegenkomen" Dat zou handig zijn. Het zou ook de elite sterker maken, ze zouden langer door kunnen gaan. "Smeerwortel is een hoge plant met paarse klokjes, de hele bloem hangt slap en frummelt aan de rand. Wormkruid zijn net roze madeliefjes, al zijn ze soms bladloos, dus enkel de bloemknop, het gele. Je ruikt ze bijna niet, maar ze groeien in groepjes en komen terug op de plek waar je ze gevonden hebt. Laat dus altijd wat staan" "Got it." Ze wou alles weten, maar moest vooral niks vergeten. Hoe anders was haar leven geweest als ze in een clan was geboren? Mentaal gaf ze zichzelf een klap. Dat was stom om over na te denken. Ze zou loyaal genoeg kunnen zijn voor dat. Bovendien was ze blij hier, bij familie, bij vrienden.What's more wrong - that I too wish to be great
Vacation return Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
Vacation return Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimeza 5 dec 2015 - 15:10

Enkele tijd later waren ze eindelijk onderweg. Claw had Acefray de opdracht gegeven die hij moest uitvoeren. Hellhound liep simpel mee, zijn groene ogen constant gefocust op de kater. Er leek iets te gebeuren bij Yu en Foxfire, Claw was degene die meteen er tussen in stapte en Foxfire in beweging bracht. "Smeerwortel is tegen gebroken botten en zorgt dat deze sneller geneest. Echter moet je hem vaak eerst zetten en goed behandelen met veel rust." Begon de Shadowclanner, ergens kreeg Hellhound het gevoel dat er een overvloed aan informatie aan zat te komen. En dat, de kater kennende, in een enorm hoog tempo. "Maar ik denk dat je daar niet snel voor kan zorgen, niks persoonlijks." Vervolgde Acefray waarop Hellhound zijn ogen enkel kort vernauwde. "Verder Wormkruid tegen erg letsel, verder vooral kalmeringsplanten en pijnstillers, maar die laat ik wel zien als we ze tegenkomen. Smeerwortel is een hoge plant met paarse klokjes, de hele bloem hangt slap en frummelt aan de rand. Wormkruid zijn net roze madeliefjes, al zijn ze soms bladloos, dus enkel de bloemknop, het gele. Je ruikt ze bijna niet, maar ze groeien in groepjes en komen terug op de plek waar je ze gevonden hebt. Laat dus altijd wat staan." Na de Medicine cat zijn hele verhaal had afgemaakt knipperde Hellhound enkel een paar keer met zijn ogen uit verbazing. Er konden dus toch zinnige dingen uit de kater's mond komen. Ook wel logisch gezien hij anders nooit Medicine cat had kunnen worden. De informatie die hij had gekregen nam hij goed in zich op. Het kon heel misschien ooit nog ergens van pas kunnen komen. Yu gaf een bevestiging dat ze het had begrepen. Dat was eigenlijk ook de enige reden waarom dit drama op deze manier aan de gang was. Normaal was het alleen simpel bewaken van de gevangene. Dit was echter een Medicine cat waarvan Yu alles leek te willen leren. Claw gaf haar daarom dan ook de mogelijkheid om dat te doen door ze met Acefray op stap te laten gaan. Het maakte het bewaken van de gevangene voor hem ook een heel stuk interessanter.


Vacation return Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Vacation return Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Vacation return   Vacation return Icon_minitimema 7 dec 2015 - 13:39

Alle blabla van Acefray ging zijn ene oor in en zijn andere oor weer uit. Het interesseerde hem echt niet wat het kruidenkatje allemaal vertelde, hij begreep het toch niet. Zijn dochter leek de informatie wel op te slaan en het leuk te vinden en daar ging het om natuurlijk. Zijn blik bleef strak op Foxfire gericht. Hij wilde dat Acefray de kruiden op haar ging gebruiken, dus moest ze er niet opeens tussenuit glippen. Zo snel Acefray een soort kruid gevonden had zou hij boven op de ShadowClan poes springen om haar te verwonden. Eigenlijk duurde het hem veel te lang, maar hij dwong zichzelf geen opmerking erover te maken. Hij zou waarschijnlijk toch alleen maar een sarcastische opmerking van het kruidenkatje terugkrijgen. Hij kon zijn frustratie straks wel op Foxfire kwijt, dat scheelde weer.Vacation return Eki8z
Vacation return ZrDY9U2Vacation return 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vacation return
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: