Warmth of a smile [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Warmth of a smile [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonwhite
Member
Warmth of a smile [open] XTPUFzB
Yanthe
904
Actief
Trust. It takes years to build, seconds to break and forever to repair.

CAT'S PROFILE
Age: 59 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Moonwhite
BerichtOnderwerp: Warmth of a smile [open]   Warmth of a smile [open] Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 23:44

De frons op haar snoetje was na moons eindelijk nog eens verdwenen. Moonwhite probeerde alles te vergeten, haar ex en het feit dat ze hem gedumpt had en daarmee ook het contact met haar kittens had verloren. Vaak had ze op het punt gestaan om hen terug te gaan zoeken, maar iets hield haar tegen. Ze was geen moordenaar of iemand die een leven wou vernietigen. Zo was ze gewoon niet ingesteld. Haar antwoord op dit hele drama was dan ook om de katten te vermijden die ze eigenlijk liever dicht bij haar zag. De rogue zat in in de avond zon te genieten van het laatste beetje warmte van de dag. Ook vandaag zou ze een eenzame en vooral koude nacht tegemoet gaan, daar was geen ontkomen aan. Toch was ze al blij dat de jacht wat mee had gezeten. Moon richtte kort haar kopje op en liet haar blik in de richting van Cyber's territoium gaan, haar vader's terrein. Het was vreemd om hem als haar vader te zien. Ze droeg gelukkig enkel zijn bloed, verder niets dat hen verbond. Gelukkig maar. De lichte poes keek niet om toen ze geritsel achter zich hoorde. Waarom zou ze ook, ze kon zich prima verdedigen als het moest, ze had gewoon niet echt zin in een gevecht. Waarom een beetje gezelschap ontzeggen voor een gevecht?


Warmth of a smile [open] Iyhm36
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
sir. Loki
Member
Warmth of a smile [open] DPKsfdL
Blackpanther
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 years and 5 moons
Gender:
Rank:
sir. Loki
BerichtOnderwerp: Re: Warmth of a smile [open]   Warmth of a smile [open] Icon_minitimeza 14 nov 2015 - 18:55

OOC: Loki is aangemeld voor rogue :3

De tabby hief zijn kop op naar de lucht, en keek toe hoe het licht van de zon langzaam maar zeker uit de lucht wegtrok, om over een poosje vervangen te worden door de glinsterende sterrenhemel. De avonden werden met de dag kouder, en dat stond de kater behoorlijk tegen. Hij zette de vacht van zijn rug een beetje op, in de hoop wat warmte voor zichzelf te creëren. Met zwaar aanvoelende poten stapte hij met een regelmatige pas verder. Hij wist dat hij nu moest gaan zoeken naar een slaapplek, de nacht was niet ver meer.
Loki, schudde zijn kop, en wurmde zich door een dichte struik heen. De geur van duif kroop zijn neus binnen, en vrijwel meteen liet de kater zich zakken in jachthouding. De duif zat een paar staartlengtes verderop met zijn snavel te pikken in het gras. De kleine tabby zette zich af met zijn achterpoten, en met veel lawaai stortte hij zich uit de struiken. De duif flapperde verschrikte op, terwijl Loki klauwde naar de staart, maar het ontsnapte. Zuchtend keek de kat naar de staartveren die achtergebleven waren in zijn klauwen. Jammer. Hij wurmde zich door een tweede groep struiken, en kwam terecht op een soort open plekje. Daar zat een bijna helemaal witte vrouwtjes kat. Sir. Loki trippelde rustig op haar af. "Hallo." begon hij vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Warmth of a smile [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: