The wolf in sheep's clothing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The wolf in sheep's clothing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Egretpaw
Member
The wolf in sheep's clothing DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Egretpaw
BerichtOnderwerp: The wolf in sheep's clothing   The wolf in sheep's clothing Icon_minitimeza 14 nov 2015 - 19:16

De zilveren kattin dook naar de grond en plaatste haar klauwen met een snelle beweging rond het lichaam van het muisje heen. De prooi begon steeds schaarser te worden, jammer genoeg. BloodClan had een van hun zwakste momenten uitgekozen om hen aan te vallen, vlak voordat de ijzige periode van het jaar aanbrak. Haar gedachtes gingen nog altijd uit naar de vraag waar Silverstar in StarClans heilige naam gebleven was. Egretpaw doodde het muisje en maakte een snel schietgebedje naar StarClan. Die zouden hen wel helpen, die zouden hen beschermen tegen het kwaad. Toch?

{ Lamb first }


The wolf in sheep's clothing Wsuvww
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lamb
Member
The wolf in sheep's clothing DPKsfdL
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Lamb
BerichtOnderwerp: Re: The wolf in sheep's clothing   The wolf in sheep's clothing Icon_minitimeza 14 nov 2015 - 20:40

Bij de overname van Thunderclan had ze zich bijna niet laten zien. Vechten en overnames waren niet echt iets wat haar boeide, haar rol was de jacht. Andere de dood in werken voor de lol of om iemand uit hun leiden te verlossen. De snelle dood van haar kaken of de langzame en meer pijnvolle dood van Wolf, de stem en haar mentor in d'r hoofd. Nu stonden haar blauwe ogen gericht op een struik. De struik zelf had niet veel bijzonders, maar het feit dat er een Thunderclan geur vandaan kwam, was datgene dat haar interesseerde. "When are we going to hunt, little Lamb?" hoorde ze Wolf in haar oor fluisteren en een grijns kwam op haar gezicht. "Soon, dear Wolf, soon," mompelde ze terug, zich niet uitmakend dat iemand haar misschien kon horen. Achter de struik klonken de geluiden van een geslaagde jacht en ze sloop onder de struik door. Daar zat een poes, ouder dan haar, maar zo te ruiken nog steeds een apprentice. Wat zielig zeg. Ze grinnikte zachtjes, terwijl ze keek naar het muisje, waar klauwen in hadden gestaan. "A hunt worthy of Wolf," sprak ze op een koude toon, terwijl haar helder blauwe ogen naar de apprentice keken."Tell me again, little Lamb, which things are mine to take?"
"All things, dear Wolf."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The wolf in sheep's clothing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: