Will I ever sail again..? {Blackpanther} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Will I ever sail again..? {Blackpanther}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abyss
Member
Will I ever sail again..? {Blackpanther} DPKsfdL
Sassiee
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {|18 Møøns|}
Gender:
Rank: Young Warrior
Abyss
BerichtOnderwerp: Will I ever sail again..? {Blackpanther}   Will I ever sail again..? {Blackpanther} Icon_minitimezo 15 nov 2015 - 17:48

Ze had van land tot land getrokken, de territoriums van andere katten geplunderd. Daar was ze goed in, hun prooi verjagen en hun hollen verwoesten. ze had een spoor achtergelaten van haar daden, en nu was ze opzoek naar nieuwe plekken. ook was ze de Bloodclan gejoind, niet dat het een '''machtige en sterke'' groep was, nee.. ze had wat familie bezoeken te behandelen. ze was liever op haar zelf geweest zoals vroeger, weer de Captain zijn, wat ze hier dus een Leider noemen. een zwakke naam, Leider. Al snel was de Twolegplace uit getrippeld bevond zich op de zogenaamde Rogue gebied, maar ze twijfelde als hier wel iets bijzonders was. het was enorm stil, behalve het gekrijs van een vogel was er te horen. haar snuit hield ze net boven de grond en en snoof de geuren op, haar staart was als een tak door midden gebroken en sleepte over de grond heen. Er was echt letterlijk niks te vinden hier, had ze haar bemanning nog maar. die deden wat ze zei, maar ze waren ook vrienden en een soort familie voor haar. Jammer genoeg had een storm hun uit elkaar getrokken en nu zwerfde ze al een tijde alleen, ze zal er alles om doen om haar bemanning, groep hoe je het ook wil noemen terug te krijgen. een grote grijns was op haar lippen gerulkd toe de er een zeer bekende geur haar neus binnen stroomde, het was een van haar 'clangenoten' of hoe ze het willen noemen. Met een soepele spring belande ze op een rots en liet zich met een plof neervallen, uitgebreid ging ze liggen en genoot van de zachte zon die nog door de wolken heen scheen. 

-Only Blackpanther


Will I ever sail again..? {Blackpanther} 16au0za           Will I ever sail again..? {Blackpanther} 2qnskye
Will I ever sail again..? {Blackpanther} 152ns6v
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will I ever sail again..? {Blackpanther} Tumblr_pt7cimnbZQ1w2wel1o1_1280
Robin
220
Actief
Round here we're as cool as kittens. But out there, the dogs, they thrive.

CAT'S PROFILE
Age: 47 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Blackpanther
BerichtOnderwerp: Re: Will I ever sail again..? {Blackpanther}   Will I ever sail again..? {Blackpanther} Icon_minitimema 16 nov 2015 - 20:27

Een gitzwarte kater liet zijn kop zakken, en likte water uit een klein poeltje. Hij haalde een poot over zijn kop en streek zijn snorharen glad naar achteren. De kat stond op en verplaatste geluidloos poot voor poot, staart net boven de grond zwierend. Steentjes en aarde prikten in de kussentjes van de poten, maar deze waren sterk, hadden pad na pad belopen, en de kat merkte de steentjes niet op. De oren van de kat waren gespitst. Dat waren ze altijd, dag en nacht, wakker of in slaap. Wat er vanuit het duister op je loert zal je nooit te weten komen. Een litteken sierde op de kat zijn oor, als een soort trofee. Oude wond, de kat was het al weer vergeten.
Hij hield stil.
Rustig hief hij zijn kop op, en opende zijn bek om de lucht te proeven. De geur van kat. Bloodclan. Zijn clan. Niet de leider, niet de deputy, maar een gewoon simpel clanlid. Hij kwam ze niet vaak tegen op deze plek. De meeste katten die hem tegen kwamen waren verdwaalde kittypets of doorreizende rogues. Deze kat was niet verdwaald.
Met lichte pas liep hij op het vrouwtje af en ging een eindje van haar vandaan zitten. Hij krulde zijn staart om zijn poten en nam de clangenoot in zich op. De zon die hier op deze plek scheen deed zijn vacht goudgeel opglanzen. Blackpanther haalde twee likken over zijn borst. "Evening."


thanks guyz:
 

Will I ever sail again..? {Blackpanther} 2ewl2d0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Will I ever sail again..? {Blackpanther}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: