Take back the night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Take back the night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ore
Member
Take back the night DPKsfdL
Mentally Dsturbed Llama
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ore
BerichtOnderwerp: Take back the night   Take back the night Icon_minitimevr 20 nov 2015 - 21:46


De poes had al in tijden niet voldoende kunnen slapen. Haar twolegs schreeuwden iedere nacht tegen elkaar en soms klonk het geluid van vallende dingen. Zo was het nu ook het geval. De poes kroop dieper de dekens in nadat er een harde klap van beneden kwam. Geschrokken was ze er naar toe gelopen en zag haar vrouwelijke Twoleg zachtjes huilen. Vandaar dat Ore eventjes via de kattenluik naar buiten kroop. Het was nog pikdonker en her end er klonken er krekels. Een koud briesje overspoelde haar en duwden haar snorharen naar achteren. Ze liep richting een enorm bos dat bedekt werd door verdorde bladeren en de sterrenhemel. De grote, halve maan toonde aan dat het nog lang geen ochtend zal worden. Aarzelend stapte ze erin. Geruchten rond de rijen Twolegnesten namen aan dat er in zulke donkere nachten er weleens monsters kunnen komen. Maar de poes zelf was best wel moedig voor een normale Kittypet en liep er doodleuk in.
Geuren van verschillende katten, en dieren, vlogen meteen haar neus binnen. Hier klonken de krekels veel harder en sneller, alsof ze iets onheilspellends verwachtten. Zonder te vermoedden dat ze zich in iemands territorium bevond plofte de kattin neer op de dode bladeren en liet een zucht over haar lippen rollen. Wat haar naar de toestand in haar Twoleg liet terugdenken.
- Shun first


Take back the night 352g17t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shun
Member
Take back the night DPKsfdL
66
Actief
Shun
BerichtOnderwerp: Re: Take back the night   Take back the night Icon_minitimevr 20 nov 2015 - 22:21

Shun sloop rond over de straten, het voelde koud aan. Het was donker, alleen hij kon genoeg zien in deze koude donkere nachten. Vele katten waren niet gewend aan het donker als een Kittypet, maar wel bedoeld voor huishoudelijke katten. Hij was het vaak niet eens gewend, hij was iemand die eigenlijk zijn eigen pad volgende. Hij wilde zijn eigen idee maken, alles van vroeger. Alles moest terug komen, in de verte zag hij een prachtige kattin lopen. De maan scheen langs de daken waardoor de kattin net in het licht stond, alleen leek ze verder te lopen. Richting het Rogue territory, wat zou een kattin zoals zijn daar doen. Zou ze een moordenaar zijn? Of zou ze juist een kittypet zijn, er lagen overal bladeren op de grond maar geen hoop. De laatste tijd waren er weer geruchten over de Clans, weer geruchten over alles. Ruzies dwaalde, een grijns kwam op zijn gezicht toen ze beiden in het bos stonden. Hij stalkte haar en volgde haar diep het bos in, hij kende deze weg. Deze weg die de meeste niet eens kende, hij schoot naar voren door de bosjes. De bladeren waaide daardoor iets meer van de bossen af, hij probeerde voor haar te staan. Ze was een jonge prachtige kattin, haar witte vacht met haar bruine vlekken. Hij liep naar haar toe en keek in haar groene ogen, een grijns stond op zijn gezicht. Een dodelijke grijns, een angstaanjagende. "Wat doet een vrouw zoals jouw hier alleen in het koude enge bos, je kan daar creeps tegen komen zoals ik." Miauwde hij naar haar, hij probeerde haar poot te pakken. Strak en gaf er een korte likje over heen waarna hij haar poot los liet, ze zag er anders uit. Verdwaald en onschuldig, alleen elke kat was schuldig...


Take back the night 33yjev6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ore
Member
Take back the night DPKsfdL
Mentally Dsturbed Llama
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ore
BerichtOnderwerp: Re: Take back the night   Take back the night Icon_minitimevr 20 nov 2015 - 22:50


De kattin was verdiept in gedachten totdat er een donkere gestalte voor haar neus kwam. Geschrokken deinsde ze achteruit. "Wat doet een vrouw zoals jouw hier alleen in het koude enge bos, je kan daar creeps tegen komen zoals ik." vroeg de kater. Zijn groene ogen fonkelden in het maanlicht. Verdomd bleef ze staan kijken hoe hij zonder iets verder te zeggen haar voorpoot oppakte en een lik gaf. Met een ruk trok ze het terug. "G-gaat je niets aan", antwoordde ze nogal gesloten. Hij was inderdaad een creep. En hij hoefde ook niets te weten wat er rondom haar leven gebeurt. Nogsteeds geschrokken van zijn plotselinge verschijnen liep ze nog een paar stappen achteruit. Tevergeefs stootte ze haar achterpoot tegen een vastzittende steen aan en viel. Met een hoge gil gleed ze uit. De modder in. "Ugh!" gromde ze gefrustreerd. Fijn, nu moest ze zichzelf ook weer is schoonmaken.


Take back the night 352g17t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shun
Member
Take back the night DPKsfdL
66
Actief
Shun
BerichtOnderwerp: Re: Take back the night   Take back the night Icon_minitimevr 27 nov 2015 - 18:12

Shun staarde naar de kattin, ze had zich uit zijn greep bevrijd. "G-gaat je niets aan", antwoordde de kattin nogal gesloten. Hij staarde haar aan, ze liep een paar stappen achteruit. Hij liep daardoor meer vooruit, ze wilde dus niet antwoordde op zijn vraag. Dan moest hij haar anders over halen, een grote grijns kwam op zijn lippen te staan. Grote tanden liet hij zien, zijn ogen strak gericht op de kattin. De kattin gleed uit met een hoge gil. Hij zat ook onder de modder maar in plaats van likken wat elke kat zou doen schudden hij zich uit als een hond, een gevaarlijk beest met gigantische tanden. "Ugh!" gromde ze gefrustreerd, hij begon uitbundig te lachen. Na dat hij klaar was met lachen keek hij haar aan, hij liep een stuk naar haar toe en stak simpel zijn poot naar haar uit. "Hulp nodig Kitty? Mijn naam is btw Risefalcon." Miauwde hij naar haar, haar groene ogen schenen in het maanlicht. De modder waar ze in lag moest vast koud zijn, een grimas sierde zijn lippen. Een giechel ontsnapte zijn mond bij het zien van de modderklodders, hij zwiepte kort met zijn staart. "En wat is jouw naam poppie?" Sprak hij waarna zijn grijns groter kleurden, zijn ogen haar strak aan staarden en wachtte op het juiste moment.


Take back the night 33yjev6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ore
Member
Take back the night DPKsfdL
Mentally Dsturbed Llama
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ore
BerichtOnderwerp: Re: Take back the night   Take back the night Icon_minitimevr 27 nov 2015 - 18:20


De kattin begon langzamerhand, maar zeker haar geduld kwijt te raken nadat hij zich als een hond gedroeg. Ze keek voor tellen verdomd op toen hij zijn poot naar haar uitstak. "Hulp nodig Kitty? Mijn naam is btw Risefalcon." stelde hij zich vragend voor. Ze keek hem met een dodelijke blik aan voordat ze met tegenzin instemde en haar poot op de zijne liet leunen zodat hij haar kon optillen. Als dat was wat hij wou doen. Hij rook niet naar een Clan, dus waarschijnlijk is hij verbannen ofzo. Who cares? "En wat is jouw naam poppie?" Ore zelf had weleens gehoord dat je je naam niet zomaar mocht zeggen. Ze keek even vragend, maar onzeker totdat ze haar 'naam' begon te zeggen. "Dapplerain, sinds kort huiskat", zei ze snel. Tuurlijk had ze gelogen. Ze was al sinds haar zesde maand een huiskat. Dapplerain... mmmh, niet zo'n slechte naam ook.


Take back the night 352g17t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shun
Member
Take back the night DPKsfdL
66
Actief
Shun
BerichtOnderwerp: Re: Take back the night   Take back the night Icon_minitimeza 28 nov 2015 - 15:08

Shun staarde de kattin aan, ze leek bang om te praten. Ze pakten zijn poot op, hij tilde haar omhoog de modder uit. Ze keek hem met een dodelijke blik aan, hij grijnsde. Toen hij haar omhoog had gekregen ging hij dichter bij haar staan, "Dapplerain, sinds kort huiskat" zei de kattin vlug. Dus Dapplerain, hij grijnsde. Hij zwiepte met zijn staart en sprong naar achteren, zijn klauwen wijd uitgeklapt. "Oké cookie als jij een Clan kat was, laat me eens zien wat je kan popje." Daagde hij haar uit, hij likte het bloed van zijn mondhoeken weg. Hij had een tijdje terug al met een kat gevochten maar hij laat vaak dat bloed opdrogen zodat hij dat voor later kan gebruiken, mmmmm voedsel. Hij keek haar aan in haar groene ogen, haar prachtige vacht en haar belletje wat rond haar nek hing. Hij was vroeger iemand van Skyclan met de naam Risekit maar waarom zou hij zijn rogue naam vertellen? Shun was namelijk love, Shun is life <3. Hij ontbloten zijn tanden en gromde gevaarlijk, "Nou Kitty komt er nog wat van?" Ging hij verder. Zijn staart zwiepte nog heen en weer, uitdagend en klaar voor de volgende optie.


Take back the night 33yjev6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Take back the night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: