Ceremonie november 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie november

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie november Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimezo 22 nov 2015 - 20:22


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

"Allereerst wil ik jullie vragen om niet meteen weg te lopen na de ceremonie, want ik heb straks nog twee belangrijke mededelingen", begon ze. Ze vroeg zich af of haar onrust te zien was. Ze voelde zich in ieder geval niet al te vrolijk. Er ging gewoon te veel fout. "Maar nu eerst de ceremonie zelf. Yellowpaw, kom naar voren. Je hebt je training voltooid, dus is het tijd vor je om warrior te worden. Zweer je dat je de warrior code en deze clan met je leven zult verdedigen?" Ze keek Yellowpaw strak aan. Het leek simpel, even ja zeggen op die vraag, maar het was zo veel meer dan een simpel onderdeeltje van de ceremonie. Everstar had soms het gevoel dat niet iedereen die eed serieus genoeg nam. "Dan zul jij voortaan bekend staan als Yellowcloud." Ze knikte de nieuwe warrior kort toe terwijl de clan haar nieuwe naam scandeerde.
"Foxkit, kom naar voren. Je bent nu zes manen oud, dus het is tijd om je training te beginnen. Je nieuwe naam is Foxpaw. Crookedberry is je mentor."
"Plumpaw, Spearpaw, Saffronpaw, Ferretpaw, Mistpaw, Moonpaw en Mousepaw. Jullie zullen nu allemaal een mentor krijgen. Plumpaw en Spearpaw, jullie mentor is Sweetheart. Saffronpaw, ik zal jou trainen. Ferretpaw, jouw mentor wordt Northernlight. Mistpaw, jij zult door Yellowcloud getraind worden. Moonpaw, jij door Crookedberry. En tot slot, Mousepaw, Spottedwish wordt jouw mentor."
Ze wachtte tot alle apprentices hun nieuwe mentoren begroet hadden. Er werden al wat afspraken gemaakt over eerste trainingen en katten werden gefeliciteerd, dus het duurde even voor het weer stil was.
"Dan heb ik nu twee mededelingen. De eerste gaat over de dassen. Zoals jullie gemerkt hebben hebben RiverClan en ShadowClan ze verjaagd en het gebied rond de dassenburcht voor zichzelf opgeëist. Twee clans spannen tegen ons samen, maar ik verzeker jullie dat we dat gebied terug gaan krijgen. Shrewstar en Butterstars samenwerking zal niet eeuwig standhouden. We moeten geduld hebben, maar we geven absoluut niet op. Zodra het juiste moment is gekomen, zál WindClan winnen." Ze liet haar blik over de katten glijden. Kan ik op hen vertrouwen als het moment daar is? vroeg ze zich af. Ze haalde diep adem. Zoals ze al had gezegd, was er nog een tweede mededeling. "Dan is er nog iets wat jullie moeten weten. Neverpaw heeft besloten WindClan in de steek te laten. Ze is geen WindClanner meer, ze is nu een vijand, dus mocht ze zich nog in ons territorium vertonen, dan moet ze weggejaagd worden zoals iedere indringer." Ze zweeg even om de boodschap door te laten dringen. "Dat was het", zei ze kort en ze sprong op de grond. De ceremonie was afgesloten.

Overzicht:
 It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie november 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie november DPKsfdL
Egni
279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //24 moons//
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Yellowcloud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimema 23 nov 2015 - 17:12

Eindelijk was het zover. Yellowpaw zou een warrior worden. Ze voelde zich zenuwachtig, maar op een positieve manier. Haar nagels schoten van de zenuwen steeds in en uit haar klauw. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Nu komt het. Haar vader had haar helemaal schoongelikt en ze checkte steeds of haar dikke bladkaalvacht goed zat. "Allereerst wil ik jullie vragen om niet meteen weg te lopen na de ceremonie, want ik heb straks nog twee belangrijke mededelingen,'' Begon Everstar. "Maar nu eerst de ceremonie zelf. Yellowpaw, kom naar voren.'' Haastig stond Yellowpaw op en liep naar de machtige clanleader. Onderweg struikelde ze even. Beschaamd stond ze weer op en glimlachde wat flauwtjes. Ze ging snel voor Everstar staan en luisterde naar wat ze zei. ''Je hebt je training voltooid, dus is het tijd vor je om warrior te worden. Zweer je dat je de warrior code en deze clan met je leven zult verdedigen?" Yellowpaw keek de leader aan. ''Dat zweer ik.'' Antwoordde Yellowpaw. "Dan zul jij voortaan bekend staan als Yellowcloud." Knikte de leader haar toe. Yellowcloud boog haar kopje voor de oranje poes en hoorde met plezier toe hoe de clan haar toejuigde. ''Ýellowcloud, Yellowcloud, Yellowcloud!'' Trots glimlachend mengde ze zich weer tussen haar clangenoten. Yellowcloud... zo heet ik nu. Echt supercool! ''Mistpaw, jij zult door Yellowcloud getraind worden.'' Ze was nog trotser nu ze een leerling kreeg toegewezen. Dat is vast een hele eer. Ze ging zitten en wachtte tot haar leerling bij haar kwam.


Ceremonie november 11mbatd
''Not the most strong warrior windclan had, but she's fine.''
♦.♦:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie november DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimema 23 nov 2015 - 17:57

Een nieuwe ceremonie!
Het was dan wel niet zo spannend als de vorige keer, toen ze van kitten naar apprentice ging, maar Mouse was toch wel heel erg nieuwsgierig wie ze nu als mentor kreeg. Haar vorige had haar maar één keertje kunnen trainen, omdat ze het heel erg druk gehad had. Natuurlijk snapte Mousepaw dat wel maar het was toch jammer. Hopelijk kreeg ze nu wel een mentor die het goed genoeg deed! Ze kon in ieder geval niet wachten totdat de apprentices werden opgenoemd.
Maar eerst was het de beurt voor een apprentice die een warrior werd. Met een grote glimlach keek de rood-witte apprentice naar de ander die haar eed aflegde. "Yellowcloud!" riep ze toen vrolijk mee met de rest van de menigte.
Vervolgens was het haar beurt. Ze hoorde haar naam die opgenoemd werd en gespannen tikte ze met haar staart op de grond. Ooh, wat was het spannend! Toen, als laatste, werd haar naam opgenoemd. Met grote ogen keek ze naar haar leider. Spottedwish! Wat een mooie naam had haar mentor. Opgewonden keek Mouse om zich heen. Waar was haar nieuwe mentor? Ze luisterde niet meer naar de rest van de ceremonie, trippelde zoekend door de menigte heen, totdat ze haar mentor gevonden had. Een prachtige, gevlekte poes stond voor haar en met grote ogen van verbazing keek Mouse naar haar nieuwe mentor. Zou ze getraind worden door die poes? Dat was nog beter dan ze gehoopt had. Een beetje in de verlegenheid gebracht door de mooie poes schuifelde de rood-witte apprentice naar haar nieuwe mentor toe. "Hallo," miauwde ze toen zachtjes en met een lieve glimlach op haar gezicht, waarna ze haar neusje tegen die van haar mentor aandrukte. "Je bent zo mooi!" flapte ze er toen uit en grijnsde groot. "Ik wil later net zoals jij worden." vervolgde ze toen met een ferme knik. Ja, dat werd haar goal vanaf nu.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie november DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimedi 24 nov 2015 - 20:43

Tot haar grote verbazing werd ook haar naam opgenoemd tijdens de ceremonie. Eerst flikkerde er ongelovigheid in haar amberkleurige ogen maar aangezien ze niet zwak wou overkomen verbeet ze haar verbazing. Echter, toen ze zich omdraaide werd ze algauw opnieuw verrast door haar nogal .. complimenten gevende apprentice. Ook al was het nogal awkward, de gevlekte poes kon het niet laten om even een korte glimlach op haar gelaat te laten verschijnen. "Dan zul je eerst hard moeten werken." sprak ze terwijl ze haar wenkbrauwen optrok en de andere haar amberkleurige blik gunde. Haar wonden waren ondertussen al zo goed als genezen. Zo dus zou ze wel in staat zijn om Mousepaw te trainen. Sowieso was zij niet degene die Clangenoten in de steek liet. In tegenstelling tot hun leader die haar vader zomaar verbannen had. Spottedwish flitste even met haar ogen naar de rosse poes genaamd Everstar maar schudde nadien haar kopje. "Ik zie je morgenvroeg bij de kampuitgang." deelde ze nog mee, waarna ze in de richting van de krijgers den trippelde.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
Ceremonie november AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Ceremonie november Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1412
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimewo 25 nov 2015 - 10:37

De langharige poes had net een jachtpatrouille achter de rug, zelf vond ze een grenspatrouille leuker maar er moest ook prooi innen komen nu helemaal dat de Shadowclan een stuk jachtgrond hadden afgepakt. De gedachten bij die verotte clan liet haar oren in haar nek glijden, op een dag zouden ze het terug krijgen. Nu het helemaal rustig was coor haar, leerlingen kwamen en gingen weer net als bij haar, en nu ze niemand had om te trainen was ze een beetje eenzaam. Gelukkig kon de grote poes wel goed om met de leider, en wisselde wel eens een gesprek met hun commandant die de laaste tijd wat afwezig leek te zijn. Haar oren spitsde bij de oproep van Everstar, oh straclan het was vandaag! Er waren vele kittens die nu oud geoeg waren om Apprentices te worden, of hun mentoren op een of manier niet meer training konden geven. Sweetheart zette zich aan de rand van de menigte neer en keek met een kalme blik toe. Eerst kwamen de Warriors, Yellowpaw die ze laast nog half had verzorgd omdat ze was aangevallen door een ene Bloodclanner werd vandaag al een Warrior! wat ging de tijd snel zeg, een gensor rees diep uit haar keel bij haar nieuwe naam: Yellowcloud, daar kon ze trots op zijn. Ze knikte toe naar de nieuwe Warrior, en ging daarna weer rustig veder naar de Ceremonie luisteren. Geschokken zette Sweetheart haar nekharen omhoog, twee Apprentices wat een eer zeg! Dat had de poes niet aan zien komen, een glimlach sierde op haar lippen toen ze haar borst vooruit zette, ze zal deze twee goed trainen tot geweldige Warriors en Everstar trots maken dat ze weer twee goeie warriors in de clan zaten. Met haar pluizige gebaarde ze dat Plumpaw en Spearpaw naar haar toe moesten komen, en wachtte geduldig op haar twee nieuwe Apprentices.

Tagg: Plumpaw & SpearpawCeremonie november Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie november DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimeza 28 nov 2015 - 10:01

Spottedwish glimlachte naar haar en Mouse voelde zich meteen heel erg blij. Ze had een heel lieve mentor, dat wist ze zeker! "Dan zul je eerst hard moeten werken." hard knikte Mousepaw en een serieuze frons kwam op haar gezicht. "Héél erg hard!" beaamde ze waarna ze nog is vol bewondering naar de ander keek. "Maar dat wil ik ook." voegde ze er nog aan toe. Ja, ze had heel veel zin in haar eerste echte training. "Ik zie je morgenvroeg bij de kampuitgang." miauwde haar nieuwe mentor en opgetogen knikte ze. Zelf liep ze nu ook terug naar de apprenticeden waarbij ze zich op haar mosbedje liet vallen met een grote grijns op haar snoet. Ze had er al héél veel zin in.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxkit*
Member
Ceremonie november DPKsfdL
Lau
212
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||7.5 moons||
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Foxkit*
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie november   Ceremonie november Icon_minitimevr 4 dec 2015 - 15:49

Vol enthousiasme zat hij heel de tijd heen en weer te Wipwap terwijl hij vol spanning rond zich heen keek. Vandaag was zijn dag. De nursery en het kamp werden langzaamhad wel erg saai en hij was al eens uit het kamp geweest waarna hij in bloodclan beland was. Ergens had hij spijt dat hij niet harder tegengewerkt had om daar te kunnen blijven. Maar toch had zijn clan hem terug in de clan genomen, hij was te jong geweest om te kunnen beslissen kreeg hij te horen van sommigen. Hij miste de lieve poes Brat, maar was trots dat hij hier opgeleid als krijger zou worden. 'Foxkit.' Hij stapte naar voren en hief zich groot op, borst recht naar voren. Hij zou getraind worden door Croockedberry. Zijn nieuwe naam was Foxkit.. Hij hoorde enkele katten zijn naam noemen, trots dat ze een nieuwe leerling hadden. Het aantal leerlingen was groot nu en snel zal windclan een sterke clan worden vol goede krijgers. Hij werd de beste! Hij zag Croockedberry en liep nederig naar hem toe, staart laag. Maar zijn enthousiasme kon hij niet verstoppen. Even begroette hij zijn nieuwe mentor. Een enkele seconde was het stil voordat hij zich niet meer kon inhouden "Wanneer beginnen we?" zei hij glimlachend.


OCC; laat, exames


Ceremonie november 1qk4fo
Foxcry, zoon van crimsoncry
Ceremonie november 29nt3jaCeremonie november Foxkit_pixel
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie november
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: