Just a main atraction 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just a main atraction

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tornado
Member
Just a main atraction Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Just a main atraction   Just a main atraction Icon_minitimema 23 nov 2015 - 21:17


De kater liep rond de Twolegnestrijen. Zoals gewoonlijk was het weer een saaie dag geweest. Het was vandaag pas de eerste dag na dat de pijn vervaagd was en hij weer buiten mocht zijn. Eerlijk gezegd was hij Vitani zwaar dankbaar. Al had ze een enorm litteken opgelopen. Zijn blik strak op het Thunderpath gericht. De geuren van bijna een week geleden kon je nog net ruiken. Hij gromde vanbinnen bij het zien hoe meedogenloos die Twolegs waren. Hij had heus wel gezien dat hun de monsters bestuurden. Ze wisten toch wel te zien tussen die hele donkere ruiten? Hoe konden ze anders weten waar ze waren?
Alhoewel hij net problemen had met zijn spieren dat hij niet eens op kon staan, leek de kater nu veel meer sterker dan hij voorheen was. Waarschijnlijk omdat ze hem wel goed verzorgd hebben. Dat moest hij wel toegeven. De kattin gaf hem eten, water en likte hem zelfs schoon. En hij merkte wel dat ze veel beter was dan hem in zichzelf verzorgen.

De wind blies een aardig ijzige bries en doorboorde zijn vacht binnen wat hem even liet trillen. Zijn ijskoude ogen gericht op de harde grond gevuld met knarsende grind. Hier moest hij oppassen. Er waren veel kattenmeppers, zei zijn vader altijd. Wat Tornado voor geen haarbal kon geloven. De enige die hier katten mept is hij zelf. Of anders de BloodClan. Maar Twolegs waren niet snel en niet slim genoeg om een kat te vangen. Al bleven die gedachtes vastkleven aan zijn gedachtegang als een vlieg in de val van een spinnenweb. Elke dag, elke uur had hij zichzelf voorgehouden dat zijn zus nog leefde. Ore, ze mocht een half jaar ouder dan hem zijn, en misschien hem als klein kind behandelen. Maar ze waren in zulke korte tijd erg gehecht geweest. En nu was opeens verdwenen.
Plots leken er wel voetstappen achter hem gehoord te worden. Zware voetstappen. Dit waren kennelijk geen pootstappen. Met een ruk keek de bruine tabby achter zich. Wat deed die Twoleg daar? Nonchalant lopen? Ach, dachten ze nou echt dat hij zo dom was? Meteen greep hij zijn kans en rende weg. Maar zijn blik bleef alleen vastklampen aan de Twoleg achter hem dat hij niet emrkte dat een andere Twoleg hem vastpakte. Meteen begon de Member te grauwen en te kronkelen. Zijn nagels proberend te boren in de wollige 'beschermer' van de Twoleg dat om zijn romp zat. Hij siste vijandig. "Laat me los!" Zijn oren waren plat naar achteren gevouwen en zijn ogen waren groot en rond van angst. Wat zouden ze doen? De Twoleg die hem vasthield vloekte hard tegen de kater nadat het hem, duidelijk, lukte zijn nagels in zijn armen te steken en duwde hem ruw een smalle kooi in waar Tornado zelf amper in lukte te kunnen. Hij mauwde luid en duidelijk om hulp. In de hoop dat tenminste een kat hem gehoord zal hebben. De grote palen van de kooi drukten tegen zijn halsband wat hem half liet stikken. 'Scourge help me', gromde hij in stilte. Terwijl hijzelf, te moe en zwak om weer tegen te stribbelen, toekeek hoe hij in het buik van het monster werd gegooid. Hij slaakte een zucht. Van opgeven. Zou hij ooit zijn Clan terugzien?

- Brat first, daarna alleen BloodClan
Alleen Brat krijgt toestemming Claw en Zira te informeren.


Just a main atraction 2hqc5lxJust a main atraction 2gxnp75Just a main atraction 10pvxmwJust a main atraction 23h0tfkJust a main atraction 34nodx3Just a main atraction 10pvxmwJust a main atraction 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Just a main atraction Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Just a main atraction QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Just a main atraction   Just a main atraction Icon_minitimedi 24 nov 2015 - 14:24

Ze had hem gevolgd ze had geen idee waarom, Vervleing? misshien maar iets vertelde haar dat er iets stond te gebreuren iets met Tornado,Daarom had brat haar kittens in de barn achter gelaten om de kater te volgen ze bleef een stuk achter hem zodat hij haar niet zou opmerken, Eigenlijk was er niet veel voor nodig de kater was diep in gedachten erg diep, Brat had altijd zoon vreemd gevoel als ze in e buurt van Tornado was, Kwam het omdat hij veel op Hurricane leek? of was het iets anders? wilde schudde de rode poes met haar kop om die gedachten uit haar hoofd te krijgen,'Het zal wel' siste ze zachtjes, De kater stopte Brat kende dit gebied hier kwamen veel twolegs twolegs die katten steelde ze had haar kittens ook goed wijs gemaakt dat ze hier nooit mochten komen er zaten te veel risco's aan, brat dook snel achter een bosje en duwde een paar blaadjes uit haar zicht zodat ze de bruine kater goed in de gaten kon houden, Maar toen klonken er opeens zware stappen en het waren zeker een poot stappen met grote ogen keek de rode poes hoe een twoleg zich over Tornado boog en hem vast grijpte de member probeerde zich los te krabben maar dat had geen effect op de twoleg, Brat bleef versteend kijken als het een andere kat was of een hond dat ze tornado wel te hulp geschoten maar nu met een twoleg? nee dat was een ander verhaal, "Laat me los!" de poes keek zwijgend toe ze hield zich extra stil in de hoop dat de twoleg haar dan niet zo opmerken en haar ook mee zou nemen, Met grote ogen keek te toe hoe hij in een kleine kooi gegooit werd 'Oh no' siste ze zachtjes, Ze kon zijn kreten van hulp horen maar ze bleef stil ze keek toe hoe hij in een monster werd gegooid, Wat moest ze doen? hem helpen maar gevaar op eigen leven of niks doen?THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mutt
Member
Just a main atraction 4mpR9kG
Hannah
59
Actief
Death inspires me like a dog inspires a rabbit

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mutt
BerichtOnderwerp: Re: Just a main atraction   Just a main atraction Icon_minitimedi 24 nov 2015 - 18:17


Het had een beetje gevriest en die nacht ook dus ook wat gevallen. Vandaar dat de kater half uitgleed op een plasje, verhard water. Hij vloekte wat voordat hij voortliep. Dit was de beste Twolegnestrij, vond hij. Hier waren zoveel eenzame, hulpeloze Twolegs, en de meesten waren oud, maar verder hadden ze zoveel behoefte een gezelschap dat ze alles op alles zetten om een kat te vangen. Volgens een hoeveelheid van katten werd dit de 'mepstraat' genoemd. Bekend om de 'kattenmeppers' die hier het actiefst waren. Zo was het nu ook het geval. De rode kater zelf had gemerkt dat die ene Brat... ahum... wéér zwanger was. En dus was het zowel een beetje zijn taak haar in de gaten te houden, aangezien hij ook niet veel te doen had. Haar vinden was geen robleem, want haar verse geur kondigde duidelijk aan dat ze hier geweest was. Maar het kon ook zijn dat ze niet eens verder liep. Zijn groene ogen keken vragend richting wat lawaai dat plotseling in het niets verscheen. Plots schoten zijn oren naar achteren. Twolegs! En niemand zomaar een groep, het waren die kattenmeppers. Dus het was wel waar, de mythe uit vele verhalen, en hij maar als kitten denken dat het niks was. Met een snelle, hoge sprong schoot de kater de struiken in. Dwars door de struiken. Wat angstig te zijn ontdekte verstopte hij zich onder een struikgewas. Te gericht op het monster waar de bruine tabby, bekend als ene Tornado, in het buik van een monster gegooid werd, merkte Mutt niet dat hij nog wat gezelschap had. Er was geen tijd te ontdekken wie het was. Want voor hij het wist reed het voertuig weg.


soon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Just a main atraction 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Just a main atraction   Just a main atraction Icon_minitimedi 24 nov 2015 - 18:41

Haar rode ogen stonden nog steeds dof van vermoeidheid, maar ze had al dagen in de Barn gelegen, en de honger had haar er uitgeleid. Haar eerst glansde vacht zat onder de klitten, en ze nam de moeite niet om het oude bloed uit haar vacht te wassen. Haar ribben staken al uit haar slanke lijf en de halsband die eerst precies om haar nek paste hing al wat losjes, ze moest echt gaan jagen anders was het zo met der gebeurd. Met een slome tempo sjokte ze het kamp uit, de koude grond deed pijn aan haar zachte kussentjes en de kou trok al in haar lijf en meteen zette ze haar vacht op, maar veel werkte het niet. Haar kop bonkte nog steeds, en haar spieren leken wel gescheurd. De wonden hadden wat geneest, maar ze voelde al de korstjes al breken. Al snel voelde ze een warme straaltje over haar lijf voelen, het bloed stroomde weer uit haar wonden. Een zucht verliet haar mondhoeken, maar de poes dwong zich zelf om veder te gaan. De twolegplace was altijd haar plek geweest, misschien omdat ze dit stukje landschap precies uit haar kop wist, of omdat ze hier gewoon gewend was. De roodbruinige poes stapte een zogenaamde 'mepstraat' in, niet dat ze echt geloofde dat hier een stel twolges waren die katten ontvoerde, toch was de member op haar hoede. haar tempo was dus ook verhoogd, en wierp ze af en toe een blik over haar schouder.

Haar puntige oren schoten haar nek in bij het horen van een stem die om hulp schreeuwde, haar rode ogen waren groot van angst en meteen was ze ineen gedoken. Wat moest ze doen..? ze kon der zelf niet eens redden als ze gepakt werd! Het geschreeuw hield op, en nu pas dringende het haar door dat ze deze stem eerder had gehoord, Tornado! Mmet een ruk stond ze op en sprintte naar de plek waar het geluid vandaan kwam, het enige wat ze nog zag was een worstelde kater die vervolgens in een kleine kooi werd gestopt. De poes stormde haar schuilplaats uit toen de ijzeren ding in een buik van een monster werd geduwd, en vervolgens weg denderde. Zo snel als zo kon rende ze achter het grote monster aan, de teentjes van de weg schaafde haar kussentjes open en al snel voelde ze dat haar zachte kussentjes begonnen te bloeden. Haar energie was op, en de stofwolk maakte haar zicht moeilijker dan het al was. "TORNADO!" Schreeuwde ze. Een scheur in de weg liet haar struikelen, en meteen viel de poes en rolde over de grond heen. De roodbruine poes krabbelde moeizaam omhoog, maar het enige wat ze tussen de stofwolk kon zien was de monster die verdween in de verte. Haar ogen werden wazig en vochtig, en ze merkte niet dat er een traan over haar bloedende gezicht rolde.


Just a main atraction 23rs22uJust a main atraction 2ihw1ebJust a main atraction Nh02adJust a main atraction 2jd04lw Just a main atraction S0zyg0Just a main atraction 34t4yuoJust a main atraction 2a9nyp3Just a main atraction 5cggsg
Just a main atraction Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zorro
Member
Just a main atraction DPKsfdL
Lotte
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ►23 Moons
Gender:
Rank:
Zorro
BerichtOnderwerp: Re: Just a main atraction   Just a main atraction Icon_minitimedi 24 nov 2015 - 19:07

Meer dan de helft van de dag had hij weer niks gedaan. En dat kwam voor een groot deel doordat hij ook niets voor nuttigs was. Zijn halsband leek leeg en zielig, wat niet zo raar was aangezien hij maar één hondentand aan had. Zijn verschillend, gekleurde ogen keken richting een gedaante niet zo verderop. Hij rende er meteen ernaartoe. Dit zag er niet goed uit. De sterke geur van bloed drong zijn neus binnen. Uiteindelijk kwam de rode gestreepte kater aan op de plek waar de poes was. Haar gezicht was opengescheurd. Was ze aangereden? Zonder na te denken pakte hij haar vast via haar nekvel tot ze veilig aan de kant was. "Gaat het? Je wond ziet er niet zo best uit", miauwde hij bezorgd. Wat was er gebeurd?"


Just a main atraction 2gxnp75Just a main atraction 10pvxmw
Just a main atraction 34yu4ci
I doɴ'т мυrder cαтѕ
I мυrder тнeιr cαreer

Zorro:
 Did you remember?:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just a main atraction
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: