I hope to be a father one day. [EARTHKIT.] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I hope to be a father one day. [EARTHKIT.]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I hope to be a father one day.  [EARTHKIT.] DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: I hope to be a father one day. [EARTHKIT.]   I hope to be a father one day.  [EARTHKIT.] Icon_minitimewo 2 dec 2015 - 7:27

Een gaap verliet Thornflame’s bek terwijl hij zich over de prooi boog die hij gevangen had. Het begon tegen de avond te lopen en zijn spieren waren stijf van de kou. Hij had honger. Hij had vandaag maar drie dingen gevangen en groot waren ze ook nog niet eens echt. Hij hoopte dat de anderen meer geluk zouden hebben. Hij was er ook niet echt heel erg bij met zijn gedachten, dus dat was waarschijnlijk al een reden waarom hij vandaag minder had gevangen dan anders. Hij had vannacht ook slecht geslapen. Hij zou straks maar eens wat slaap in moeten halen. Een knikje gevend op die gedachte raapte Thornflame zijn prooi op met zijn bek. Hij ging naar het andere prooi om dat uit te graven. Zijn bek was nog net genoeg om alles te dragen, maar hij had wel moeite met ademen. Voorzichtig zijnde liep hij terug naar het kamp en smeet de prooi op de stapel neer. Hij keek even naar de stapel en merkte op dat het nog redelijk vol was ondanks de koude omstandigheden. Hij boog zich voorover, pakte een muis uit de stapel en wilde naar zijn Den gaan, maar zijn ogen bleven kort op de Nursery hangen. Sinds hij Brindleleaf had ontmoet en zij bezig was geweest over haar kittens, voelde de aandrang om zelf vader te worden ook sterker aan. Het was iets dat hij altijd al had willen worden, alleen niet met één of andere random Queen, maar met iemand van wie hij hield. Langzaamaan liep hij vertwijfeld op de Nursery af. Het begon immers tegen de avond te lopen en de meeste kittens sliepen dan al wel, maar je had er natuurlijk ook die overdag al geslapen hadden of die zou oud waren dat ze pas laat in de avond gingen slapen. Hij stapte de Nursery binnen en werd verwelkomd door een warme, aangename geur. Hij legde zijn muis neer en begon er hapjes van te nemen. Hij stopte even toen zijn ogen die van een ander ontmoette. ‘Hé,’ sprak hij begroetend en glimlachend uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I hope to be a father one day. [EARTHKIT.]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: