I probably should be doing something { open } 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I probably should be doing something { open }

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostpaw,
Member
I probably should be doing something { open } DPKsfdL
*Evil laugh* you'll never know >:3
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: nine moons
Gender:
Rank: Apprentice
Frostpaw,
BerichtOnderwerp: I probably should be doing something { open }   I probably should be doing something { open } Icon_minitimedo 3 dec 2015 - 15:07

De gevlekte poes zwiepte vrolijk met haar staart wanneer ze een frisse bries door haar vacht voelde woelen. De meeste katten hielden niet van leafbare, en het was niet perfect, maar toch Frostpaw's favoriete seizoen. Ze kreeg het niet snel koud dankzij haar dikke vacht. De jonge poes sprong op een van de rotsen en krulde zich op op het zachte mos. Ze hield van de Snakerocks. Ze waren net haar persoonlijke sunningrocks, maar dan kouder en met slangen. Ze hief haar kop wanneer het geritsel van kleine, trippelende pootjes haar oren bereikte. Een muis? Ach ja, dacht ze, terwijl ze haar kop weer op haar poten legde. Ik kan later ook wel gaan jagen.

Helemaal open


I probably should be doing something { open } 15wxcg8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
'Swiftpaw
Member
I probably should be doing something { open } DPKsfdL
Lolo [Loïs]
235
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
'Swiftpaw
BerichtOnderwerp: Re: I probably should be doing something { open }   I probably should be doing something { open } Icon_minitimevr 4 dec 2015 - 22:11

Er waren hier veel te weinig bomen voor Swiftpaw. Ze was weliswaar in haar eigen territorium, maar ze voelde zich niet bepaald veilig op de grond. Met de overname van de BloodClan was alles zo anders geworden. Dagelijks werd er iemand verwond of vermoord, de prooistapel was verschrikkelijk verkleind en ceremonie's werden niet meer gehouden. Swift wist niet goed wat te doen. Wachten tot Silverstar terugkwam? Maar die kwam waarschijnlijk helemaal niet meer terug. Wat ze het beste kon doen was doorzetten, zich toegeven aan de nieuwe regels die nu permanent zouden worden.
Met een oplettende blik keek de apprentice om zich heen. Slangen waren er nu zeker wel minder, aangezien het leafbare was, maar je kon maar beter op je hoede zijn. Toen ze geritsel hoorde was dit dan ook een goeie reden om meteen alert te zijn. Echter bleek het alleen maar Frostpaw te zijn, een jongere apprentice. Ze knikte naar de andere poes, maar liet verdere woorden uit. Ze was niet zo'n prater en met de komt van de BloodClan was haar spraak alleen maar verminderd.


I probably should be doing something { open } 2zrj4nr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I probably should be doing something { open }
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: