I travel my mind and into my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I travel my mind and into my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
*Moonkit*
Member
I travel my mind and into my heart DPKsfdL
Pommeline
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
*Moonkit*
BerichtOnderwerp: I travel my mind and into my heart   I travel my mind and into my heart Icon_minitimeza 5 dec 2015 - 20:01


Moonkit


Moonkit liep naar de ingang van de apprentice den om haar broer te roepen. Hij was net apprentice geworden, en ze had hem nog niet gesrpoken. Ze wilde wel weten hoe het was om apprentice te zijn en het kamp uit te mogen. Dat ging ze dan ook vragen. Ze vond het leuk voor hem dat hij apprentice was geworden, al zou ze nooit begrijpen wat daar zo speciaal aan was. Zelf interesseerde ze zich niet in het vechten aan de grenzen en die stomme grensmarkeringen, of een opleiding tot warrior was ook niet haar levensdoel. Zij vond planten veel interessanter. Het was bijna wonderlijk hoe ze zo'n genezende krachten konden hebben. Bijvoorbeeld marigold, dat helpt tegen infecties. Ze vond het ronduit fascinerend. Dag in dag uit kon ze uit het kamp zitten staren naar allerlei planten en nadenken over waar zij nuttig voor waren. Dat was meestal ook haar enige bezigheid, planten bestuderen. Ze zuchtte, ze maakte totaal geen kans om ooit medicine cat te worden, daar was ze veel te klunzig voor. Moonkit stak haar kopje in de ingang en keek erin rond. "Flamepaw," siste ze zachtjes, in de hoop dat hij er was en haar kon horen.

-Flamepaw firstI travel my mind and into my heart JjZtAkm
Briarpaw - .Swanpaw - Deathbite - *Moonkit*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member
I travel my mind and into my heart Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: I travel my mind and into my heart   I travel my mind and into my heart Icon_minitimeza 12 dec 2015 - 12:48


Zijn spieren deden deels pijn door de oncomfortabele houding in zijn nestje. Hij had expres zijn nest diep in een hoekje gemaakt om de andere Apprentices niet aan te steken met zijn 'verkoudheid'. Zijn rode vacht daalde snel op en neer door de pijn dat als golven door zijn lichaam voort trilde. "Flamepaw," hoorde hij iemand zijn naam sissen. Zijn grasgroene ogen schoten open gevolgd door een tinteling met zijn oren. Vervolgens tilde Flame zijn kop van zijn voorpoten op en keek richting de ingang waar het geluid vandaan kwam. Opgewonden, maar nogsteeds moe trippelde de jonge kater tussen de slapende lichamen van diverse Apprentices door. "Moonkit", snorde hij blij toen hij eenmaal buiten stond. "Hoe gaat het? Nog nieuws gehad?" Het had hem nogal teleurgesteld dat zijn zusje er niet bij zijn ceremonie was. Hij begreep haar wens als Medicine Cat. En hij zou alles doen om haar eentje te maken. Maar toch, hij wou meer tijd met zijn familie doorbrengen. Zijn vader had hij nauwelijks gezien. En er was toch geen ander familielid dan Willowstorm. Toch bleef zijn zusje altijd speciaal.

Hij heeft greencough dus pas op :/


I wouldn't hesitate,
I travel my mind and into my heart YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I travel my mind and into my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: