Not every story has an happy end 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not every story has an happy end

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Not every story has an happy end DPKsfdL
Does that matter?
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank: Warrior
Panthereye
BerichtOnderwerp: Not every story has an happy end   Not every story has an happy end Icon_minitimewo 9 dec 2015 - 21:13

Panthereye deed haar ogen dicht en maakte een soort piepend geluid. Ze wist dat ze de volgende dag nooit zou zien. Ze zou nooit terug komen in het kamp. Nooit meer zou jagen. Het was allemaal voorbij. Maar ergens maakte het haar niet zo uit. Hier had ze weinig vrienden meer. In Starclan waren haar ouders, zussen en haar beste vriendin. Ze wou alleen dat die poes er een einde aan zou maken en haar niet zo langzaam liet sterven. Thunderclan was bezet door de Bloodclan, en Panthereye wou even rust - vrij ironisch, die zou ze straks zeker krijgen - en was weggeglipt. Ze wou de andere clans waarschuwen. Maar ze was verdwaald en het Rogue territorium in gedwaald. Waarschijnlijk had de poes haar al die tijd al gevolgd. Met haar handicap had ze zij niet goed kunnen verdedigen. Panthereye werd uit haar gedachtes getrokken door een plotselinge stem. "Dit was eerst wel leuk, maar nu is er weinig aan. Zullen we er maar een eind aan breien?" vroeg de poes. Panthereye knikte. Haar ogen keken eerst naar de poes, maar gleden daarna naar iets achter haar. Een mooie zilveren poes leek daar te staan en iets te zeggen. Begon ze te hallucineren? "De groeten aan je vrienden in Starclan Thunderclan." Een vredige glimlach kwam op de lippen van de zwarte poes. Het was erg jammer dat haar leven zo vroeg beëindig was, maar het was goed zo. Dood leek niet eens zo erg meer te zijn. De zilveren poes was nu duidelijk te zien. "Kom je lieverd?" De Bloodclan poes beet in haar nek. "Ja mam, ik kom eraan." alles werd zwart en bang keek Panthereye rond. Wat gebeurde er? Maar al snel verscheen er ligt, en duizenden katten liepen om haar heen. Ze was in Starclan.

Panthereye is dood

De zon ging onder. Haar poten zaten onder het bloed, en haar witte vacht was eerder rood. Langzaam zakte haar woede. Schok kwam er voor in de plaats. Ze had een kat gedood. Vermoordt. Vol afschuw keek ze naar haar poten. Ach, sommige katten moordden toch wel vaker? Het was wel oke. Stil draaide de zwart witte poes haar rug naar de dode poes en liep terug richting het kamp. Yandere had haar eerste moord gepleegd.


Stamps, accounts etc.:
 
" />
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not every story has an happy end
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: