Everything goes wrong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everything goes wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flameleap
Member
Everything goes wrong Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Flameleap
BerichtOnderwerp: Everything goes wrong   Everything goes wrong Icon_minitimewo 9 dec 2015 - 22:12

Het was alweer gestopt met sneeuwen. De kater leek langzaamaan moe te worden van de witte sneeuwvlokjes. Zijn ogen prikten door het alleen maar zijn van wit. Overal waar je maar kon zien lag er een enorme, witte mantel net zo hoog dat zijn poot. Flamepaw zuchtte en begon weer te hoesten wat meer op kuchen leek. Zijn rode pels schokte door dat gekuch. Hij slaakte een diepe zucht. Alles moest ook fout gaan. Hij had geplant wat te gaan jagen maar hoogstwaarschijnlijk had al het prooi tor Fourtrees zijn gehoest gehoord. Hij zuchtte gefrustreerd. De laatste tijd had de verkoudheid hem zwaar geraakt. Tuurlijk kon je wel zien dat het meer dan verkoudheid was. Zijn pels zag er dof uit en zijn groene ogen, die hoorden te fonkelen, leken lusteloos. Hij had ook al sinds korte tijd weinig gegeten. En als hij het deed, dan kwam alles er weer uit. Hijzelf wist dat er Greencough over het kamp heerste. De kater zelf vermeed contact met de zieken. En de angst om ook ziek te worden had hem overgehaald zichzelf voor te nemen dat het gewoon een verkoudheidje was. Uiteindelijk moest de rode kat zelfs stoppen om weer te kuchen. Het klonk zeer fout. Maar hijzelf hoorde het niet. Hij hoorde niks. Gewoon een laag piepje in zijn oren. Zijn keel deed pijn en even begaf hij het. De Apprentice zakte neer in de dikke sneeuw en begon weer te hoesten. Hij kon echt niet meer opstaan. Alles leek zwart om hem heen, ondanks de witte sneeuw en de zwakke zon boven de hemel. Na een lange zucht bleef hij stilstaan. Totdat de wolken zich weer opstapelden en klaar waren om nog een sneeuwbui te gooien. Hij veroerde zich nogsteeds niet. Te zwak om zelfs nog een sucht te laten rollen.

- OPEN


I wouldn't hesitate,
Everything goes wrong YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything goes wrong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: