Another succes! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Another succes!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poppypaw*
Member
Another succes! DPKsfdL
IT IS I, THE NOT-SO-GREAT MARIEKE!
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Poppypaw*
BerichtOnderwerp: Another succes!   Another succes! Icon_minitimedo 10 dec 2015 - 14:57

Er waren verschillende rotsen in het WindClan territorium waar je op kon klimmen, maar outlook rock was zeker weten Poppypaw's favoriete rots van allemaal. Hij zag de grote brok steen in te verte al omhoog steken, wat een soort motivatie voor hem was om nóg sneller te rennen dan hij al deed. Hij had een goede conditie en zat meestal vol energie, dus dat sneller rennen ging makkelijk voor hem. Bij de outlook rock aangekomen kwam de rood met witte kater bijna glijdend tot stilstand, hij ging sneller dan hij gedacht had en botste dus bijna tegen het gesteente aan. Poppypaw bleef even stilstaan terwijl hij zijn oranje blik over de rots liet glijden. Met een behendige beweging sprong de oranje met witte tabby kater tegen de rots op, hij kon nog maar net met moeite de top bereiken. Maar hij had de top wel bereikt! "NYEH HEH HEH!" hij lachte luid. "Weer een overwinning voor de great Poppypaw!" vervolgde hij met een lach op zijn gezicht. Het op een rots springen konden de meeste katten van zijn leeftijd waarschijnlijk geen overwinning noemen, maar Poppypaw was er erg blij mee. Hij stond hier nu een beetje tegen de lucht te schreeuwen, waardoor hij waarschijnlijk de prooidieren in zijn buurt weg zou jagen en de katten die daarop jaagden geïrriteerd maken, maar dat boeide hem weinig. Het merendeel van de dingen die hem op dit moment boeiden waren gerelateerd aan de rots waar hij nu op stond.
[Dit topic is OPEN]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Another succes!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: