The strongest doesn't exist 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The strongest doesn't exist

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nightpaw~
StarClan
The strongest doesn't exist DPKsfdL
Nathaleesi
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{ Already 6 moons, ain't I old? }}
Gender:
Rank:
Nightpaw~
BerichtOnderwerp: The strongest doesn't exist   The strongest doesn't exist Icon_minitimema 14 dec 2015 - 17:35

Nightkit had een takje in haar bek terwijl ze iets probeerde te maken. Wat wist ze niet. Maar ze was weer in zichzelf gekeerd. Gewoon wat aan het krassen met een stokje in het zand. Ze liet het stokje vallen en vond haar creatie op Thrushdive lijken, al kende ze de kater nauwelijks nog. Ze wist wel dat hij haar verdriet had gedaan door dood te gaan. Ze sloeg haar nageltjes uit, vouwde haar oortjes naar achteren en begon door het zand heen te klauwen tot er niets meer van over was.


The strongest doesn't exist QKVW2nK
{Innerstar - Roughflower - Smokegaze - Raptorpaw - Nightpaw - Whifflekit}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Reedpaw
Member
The strongest doesn't exist DPKsfdL
Svoof
152
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons
Gender:
Rank:
Reedpaw
BerichtOnderwerp: Re: The strongest doesn't exist   The strongest doesn't exist Icon_minitimema 14 dec 2015 - 18:14

De dagen waren zo ontzettend lang. Hoeveel moesten er nog komen voordat die zwart witte clanleader eens zou verschijnen bovenop die rots om haar naam om te roepen. Beter kreeg ze een goede mentor, die haar wel haar ding liet doen, maar haar binnen twee moons warrior zou maken. Een leeg plekje in het nest had ze opgemerkt, niet dat ze veel gaf om haar siblings, maar omdat het zo snel zo koud werd, had het alleen maar nadelen als iemand het nest verliet. Klaaglijk rekte de witte kitten zich uit en voelde zich al zachtjes rillen bij de koude lucht. Was ze nou maar een kroeltypetje geweest, dan had ze zonder schaamte bij haar moeder kunnen kruipen, maar nee, dat was ze niet en dat wilde ze ook niet op haar reputatie hebben.
Voorzicht trippelde de kitten door de nursery, die niet meer zo warm aanvoelde als tijdens leaffall en haar groene oogjes merkten een donkere schim op net buiten de uitgang. "Nightkit!" haar spraak was gegroeid die paar moons en nu was ze zo'n kitten die een beetje neerkeek op van die jonge katjes die sommige letters niet konden aanspreken. "Kom terug, het is koud!" in haar stem zat geen enkele bezorgdheid, nee, zij kreeg het koud en wilde weer iets warms naast zich hebben liggen, het zou haar niet veel kunnen schelen of Nightkit het koud zou krijgen.
"Wat ben je in starclan's naam aan het doen?" vroeg ze, met lichte irritatie in haar stem toen ze haar zusje al klauwend naar de grond zag.


“Don't know where it goes, but it's home to me and I walk alone
The strongest doesn't exist 4dHSNYq
Where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone”

Sometimes I give myself the creeps:
 
Reed's love:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The strongest doesn't exist
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: