Not able to talk 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Not able to talk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Goldenrain
Member
Not able to talk DPKsfdL
Lotte
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank:
Goldenrain
BerichtOnderwerp: Not able to talk   Not able to talk Icon_minitimedi 15 dec 2015 - 17:02


Het was donker. Erg donker. De sterren waren bedekt door de donkere wolken dat nog sneeuw uitstrooide. Het enige wat zijn pad verlichtte was de dikke, witte deken dat zich over het hele territorium verspreid was. Zijn poten stonden op automatisce piloot. Hij kon niks anders dan rondjes lopen en nadenken over de situaties in en buiten de Clan. Brindleleaf was op een gegeven moment aangevallen door een onbekende kat en Golden wou dus weten wie hier hun bedreigde. Verder was er niemand aangevallen. Dus zo actief was die plaag ook niet. Met zijn kop gebogen liep hij voort, zigzaggend door de bomen en af en toe schuddend om de sneeuw van zijn vacht af te laten glijden. Hij slaakte nog een diepe zucht. Hij zou graag willen weten wat er aan de hand was. Met hemzelf en de Clan. Wat vroeg hij van zichzelf? Om de angst voor poezen te verhelpen? Dat kon niet zomaar. Al was het best wel raar dat hij überhaupt met Brindleleaf durfde te praten. Argh, hij begreep zichzelf niet eens. Een zwaar geritsel liet hem van zijn gedachten afrukken. Een konijn of egel? Nee, die dieren waren niet actief in de nacht, laat staan in Leafbare.

- Bloodmask firstNot able to talk 2d29e2w
Theme & Voice:

::Golden::

Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodmask
Member
Not able to talk DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Bloodmask
BerichtOnderwerp: Re: Not able to talk   Not able to talk Icon_minitimedi 15 dec 2015 - 17:21


Zijn ambergele ogen flitsten en weerkaatsten het maanlicht dat nog net door de wolken lukte te schijnen. De sneeuw vormde een lichtgevende gloed. Zijn poten waren al schoon. Maar de rode kater stond precies op de plek waar hij die Warrior aangevallen had. Het rode bloed op de witte sneeuw lieten hem nogmaals grijnzen. Dit was zijn eerste stap. Everstar zou spijt krijgen, ze zou falen als leider. Plots zag de kater een goudbruine vacht langs de struiken. De geur van WindClan drong opeens tot hem door. Dit was veel te makkelijk. Zijn prooi ging zelf naar hem toe. Hij schoot de struiken uit ten Zuiden van de kater en stoof naar de andere kant van het pad. Zijn rode vacht liet een flits achter. Als de kater dom genoeg was zou Blood hem zelfs af kunnen maken. Nu nog afwachten totdat die Jonge Warrior zich écht ogejaagd zou gaan voelen.


Not able to talk Mcy812
✝️Hurricane✝️ - Tornado - Skyfeather - Bloodmask
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not able to talk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: