I think a lot, but I don't say much 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I think a lot, but I don't say much

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lumina
Member
I think a lot, but I don't say much 5O71lcB
Yanthe
470
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lumina
BerichtOnderwerp: I think a lot, but I don't say much   I think a lot, but I don't say much Icon_minitimema 21 dec 2015 - 11:51

Lumina had goed nagedacht over haar mogelijke plannen waar ze eerder mee in haar hoofd had gezeten. Ze was tot de conclusie gekomen dat haar plannen zouden komen, maar ze zou ze voorlopig uitstellen. Ze wist maar al te goed dat ze er nog niet klaar voor was, en daarmee bedoelde ze haar partner, Basco. Haar huisgenoot luisterde naar haar, maar ze zou alles nog eens goed moeten 'uitleggen'. Ze had het hondenspeeltje mee naar buiten gesmokkeld. het was een knuffel ter grote van een kitten. Ze zette een enkele stap naar achteren en ademde even diep in, waarna ze kort miauwde om Basco te roepen. De Golden retriever verscheen direct en bleef enkele meters van haar staan. Lumina zette haar poot stevig op de knuffel en duwde deze weg. Met haar staart liet ze weten dat Basco moest blijven staan waar hij stond. Tot haar verbazing deed hij wat ze van hem verwachtte. Met een kort geluid liet ze weten dat hij het mocht pakken. Hij twijfelde geen moment en sprintte op het speeltje af en zette zijn tanden in de knuffel, waarna hij het heen en weer schudde. Lumina liet hem even doen en liep vervolgens op hem af, waarna ze hem een tik op z'n neus gaf. Met dat te doen liet hij het ding direct los. Wel, dit zou nog gemakkelijker worden dan dat ze eerst in gedachten had. Honden waren ook niet van de slimste, maar ze ontbraken niet aan kracht.

Cole, andere met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cole
Member
I think a lot, but I don't say much Ccbfc1a1e90f5700e26b3595cca28989
Hannah
553
Actief
I do it all the time

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cole
BerichtOnderwerp: Re: I think a lot, but I don't say much   I think a lot, but I don't say much Icon_minitimeza 26 dec 2015 - 0:14

Met een plof kwam hij weer neer op de plek waar de schildpad eerst had gezeten. Jammer genoeg was hij er deze keer niet. Jammer. Hij had de oude vriend de naam 'Archimedes' gegeven. Vond hij wel klinken als een oude kakkers naam. Nu zat Archimedes echter binnen en hij had zijn grote vriend niet om te pesten. De geur van een hond vulde wel zijn neusgaten. Gelijk sprongen zijn haren omhoog, het gepiep van zo'n hondenspeeltje klonk en zo kon hij bepalen waar het was. De kater sprong een hek op en zag al snel een goud-gekleurde hond staan. Groot exemplaar was het. Een kleiner exemplaar kat stond ernaast. Werkte ze samen met het beest? Hij herkende de poes. Hij bleef op het hek staan waar de hond niet bij hem zou kunnen komen. "Hallo prinses", zei hij met een grijns rond zijn lippen. "Dus je werkt samen met die dingen hé? Wat ben je van plan?" Je ging niet zomaar een dom dier zoals honden trainen. Dat deed je ergens voor, en hij wou weten waarom.


Well I’ll be damned
I think a lot, but I don't say much 7Bs2VOv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I think a lot, but I don't say much
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: