{ Flesh and blood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 { Flesh and blood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{ Flesh and blood ViLobN1
Jamie
805
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: { Flesh and blood   { Flesh and blood Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 14:27

De jonge kater zat verborgen in de struiken, zijn vuurrode vacht gedimd door de schaduwen die ze boden. Voorzichtig en poot voor poot probeerde hij naar voren te komen zonder geluid te maken. Hij hielt zijn staart wat hoog, die door de lengte een mooi evenwicht gaf. Leopardpaw kukkelde dus niet zomaar om tijdens zijn sluipen, wat zeker een voordeel was. Hij testte dus ook eerst de ondergrond voor hij zijn poot er wegzette en heel zijn gewicht naar toe verschoof. De kater dacht eigenlijk te veel in techniek, maar hij wou het gewoon goed doen. Geconcentreerd stond zijn blik op een veldmuisje voor hem. Deze knabbelde wat aan plantwortels dat hij open gegraven had vanonder de harde grond uit. Het werd al kouder, Leopardpaw zijn vacht werd wat dikker en de prooi begon al weg te trekken in hun holen of stierven af. Hij moest dus snel leren jagen als hij bij zijn 12 manen nog Warrior wou worden. Ineens keek de muis zijn kant op en bevroor de apprentice in zijn stap. Na enkele momenten zonder te knipperen naar de muis te hebben gestaart leek deze geen gevaar meer te zien en ging verder met zijn eigen zaken. Wat gespannen zakte hij door zijn poten heen en sprong toen met een mooie boog op het knaagdier af, die hij onder zijn poten drukte. Ah-ha. Met een tevreden blik voelde hij hoe het lichaampje slap werd. Echter was hij net iets te veel in zijn jachtoefening op gegaan om te merken dat er nog andere in de buurt waren.

{ Eerste post Lionpaw~LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionstep
StarClan
{ Flesh and blood Nala-nala-19486228-100-100
Kiek
244
Afwezig
I like the way your brain works, I like the way you try to run with the wolf pack when your legs are tired.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lionstep
BerichtOnderwerp: Re: { Flesh and blood   { Flesh and blood Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 15:15

Langzaam kroop ze over de bossige grond van Shadowclan. Het was een koude dag, maar wel een mooie. De zon scheen een beetje en dat warmde gelukkig toch wel een beetje alles op. Lionpaw haar ogen observeerde alles rustig. Ze was nu al een paar manen in training bij Foxfire en het ging haar tot nu toe prima af. Ze hoopte dat ze een goede warrior zou worden! En misschien zelfs een deputy! Maar dat leidde haar nu alleen maar af van wat echt belangrijk was. De geur van muis die ze eerder had opgevangen. Lionpaw zat stilletjes in een bosje te wachten op het goede moment. En net dat ze besloten had dat ze een poging kon wagen, was iemand anders haar voor. Nee. Dit was een geintje. Pissig bleef ze eerst zitten maar na een tijdje stak ze haar kop boven de struiken. "Leopardpaw? Dat was mijn muis!" zei ze tegen hem. "Ik ging die vangen!" beledigd keek ze hem aan. Nu had zij niks en hij had hem gevangen. Het was ook niet eerlijk.


{ Flesh and blood 0V0T0ZLL_o{ Flesh and blood G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{ Flesh and blood ViLobN1
Jamie
805
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: { Flesh and blood   { Flesh and blood Icon_minitimewo 23 dec 2015 - 13:01

De rode kater keek verbaast op toen hij een wel heel bekende stem hoorde. En die klonk niet blij. Maar goed, dat was hij ondertussen wel gewent met twee zussen. En speaking of the devil, daar was Lionpaw. Hij keek haar met zijn helblauwe ogen aan, niet echt onder de indruk van haar beschuldiging. "Had je sneller moeten zijn" Sprak hij op een broederlijke plaagtoon. Het was duidelijk dat hij het niet slecht bedoelde, maar hij kon het niet laten te grijnzen. Er was niks leukers dan familie dwars zitten. Hij pakte het muisje op en legde hem onder de struiken, waar hij het afdekte. De rode kat was immers van plan om nog verder te jagen. Hmm, nu hij er toch aan dacht. "Heb je anders zin samen verder te jagen? De eerste prooi die we tegen komen is voor jou" Wat was hij toch weer schappelijk bezig.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Flesh and blood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: