AAAAAAAAAA {Open|GO} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 AAAAAAAAAA {Open|GO}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poppypaw*
Member
AAAAAAAAAA {Open|GO} DPKsfdL
IT IS I, THE NOT-SO-GREAT MARIEKE!
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
Poppypaw*
BerichtOnderwerp: AAAAAAAAAA {Open|GO}   AAAAAAAAAA {Open|GO} Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 14:29

Het hele territorium lag onder dat witte spul dat door de meeste oudere katten sneeuw genoemd werd. Poppypaw had eerder deze ochtend het spul geïnspecteerd en was tot de conclusie gekomen dat het niet gevaarlijk was, alleen koud en een beetje nat. Het was nu bijna sunhigh en de rood met witte kater probeerde te jagen, maar had nog niet eens sporen van een prooidier kunnen vinden. De sneeuw lag als een best dikke laag boven op het gras dat normaal het WindClan territorium was en dat was minder handig dan dat Poppy gehoopt had. Want door die best dikke, maar losse en instabiele sneeuwlaag zag hij die ene opening in de grond niet totdat de sneeuw onder zijn poten het begaf en hij het gat inzakte. Het gat waar hij in gevallen was rook vaagjes naar konijn, dus waarschijnlijk was dit een oud konijnenhol. Hij schudde wat sneeuw van zijn kop af en keek omhoog, enkel om enkel meer sneeuw op zijn kop te krijgen. Hij zat nu officieel vast in een konijnenhol, in de sneeuw. "Is er hier iemand die de great Poppypaw kan komen redden?" Riep de kater, hij wist niet eens of er anderen in zijn buurt waren die hem wilden helpen, maar hij probeerde positief te blijven.
Poppyrust
Words: 212 | Tag: Open~
♦.♦


Ganzenopdracht schreef:
Oh oh.. Poppypaw valt in een konijnhol, en komt er niet meer uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Yellowcloud
Member
AAAAAAAAAA {Open|GO} DPKsfdL
Egni
279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //24 moons//
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yellowcloud
BerichtOnderwerp: Re: AAAAAAAAAA {Open|GO}   AAAAAAAAAA {Open|GO} Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 15:23

Een schreeuw deed Yellowcloud haar vacht omhoog staan. Ze keek om haar heen maar zag alleen het witte landschap. Echter, ze rook wel wat. Windclan! Snel opende ze haar bek om de geur beter te kunnen ruiken. Ze volgde de geur naar een gat in de grond wat blijkbaar een verlaten en besneeuwd konijnenhol was. Voorzichtig boog ze met haar kop over de rand. Ze herkende Poppypaw, een windclan leerling, die nu meer wit dan oranje was. 'Gaat het?' Vroeg ze bezorgd.


AAAAAAAAAA {Open|GO} 11mbatd
''Not the most strong warrior windclan had, but she's fine.''
♦.♦:
Terug naar boven Ga naar beneden
Timberwolf
Member
AAAAAAAAAA {Open|GO} DPKsfdL
San
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender:
Rank:
Timberwolf
BerichtOnderwerp: Re: AAAAAAAAAA {Open|GO}   AAAAAAAAAA {Open|GO} Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 16:47


De grote kater liep over het windclan gebied heen, hij verveelde zich en besloot maar een stukje te gaan wandelen, Met gemak liep hij door de sneeuw heen de sneeuw dat de hele bos had overschaduwt met zijn witte gloeid, Timber snoof girriteerd wit vreselijke kleur het was zo saai en yet het hele bos lag er onder mee, Opeens galmde er een schreeuw door het gebied heen meteen stond de kater paraat en sprinte naar het geluid toe al snel zag hij een andere Windclan warrior Yellowcloud, Hij was dus niet de enige die de schreeuw gehoord had goed twee was altijd beter dan een, Hij liep naar de ginger tabby toe en ging naast haar staan 'Gaat het?' Vroeg ze bezorgd, De grote kater keek de gedaante die in konijn hol beland was streng en strak aan, 'Come outside at once' siste hij geirriteerd, Hij bestudeerde de kat in de hol eens goed hij had een rode vacht nou meer wit dan rood.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: AAAAAAAAAA {Open|GO}   AAAAAAAAAA {Open|GO} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
AAAAAAAAAA {Open|GO}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: