Like stars in hiding 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Like stars in hiding

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zeolite
Member
Like stars in hiding DPKsfdL
Pommeline
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Zeolite
BerichtOnderwerp: Like stars in hiding   Like stars in hiding Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 22:31

Zeolite lag op de schoot van haar nieuwe eigenaar, Rachel. Ze spinde terwijl Rachels hand zacht over haar hoofd streelde. Plots stond ze op en liep naar de deur, waar ze haar poot tegen legde. "Wat is er, Fluffy?" vroeg haar huismens. Ze mauwde luid terug als antwoord en draaide zich naar de deur. Ze hoorde Rachels voetstappen de deur naderen en mauwde nog eens, deze keer iets stiller. "Het is al goed, ongeduldige kat." Rachel opende de deur en de slanke poes liep naar buiten. Ze keek nog even naar Rachel, die de deur sloot, en wandelde rustig verder. Elke tuin waar ze door liep verschilde van de andere, maar toch leken ze telkens weer op elkaar. Vreemd, vond ze. Zeo durfde nog niet te ver te gaan omdat ze nog niet zo bekend was in deze buurten. En die op-elkaar-lijkende tuinen maakten het er ook al niet makkelijker op. Plots zag ze een andere, mooie kat en slofte ernaartoe. Het werd tijd dat ze nieuwe vrienden zou maken, en deze poes leek haar goed genoeg. Het zou in elk geval beter zijn dan die vreselijke Egel, met zijn dikke buik en jaloerse kop.

-Lumina first


Like stars in hiding Bw5p0ry
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lumina
Member
Like stars in hiding 5O71lcB
Yanthe
470
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lumina
BerichtOnderwerp: Re: Like stars in hiding   Like stars in hiding Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 23:16

Ook vandaag had Lumina wat getraind met Basco. Hij ging echt met sprongen vooruit, iets waar ze heel blij mee was. Toch zouden ze nog een hele weg moeten afleggen voordat ze hun doel zouden bereiken. Nu waren haar huismensen weg met Basco. Het was toch wel even fijn om die drukte weg te hebben. Het vergde namelijk een hele inspanning om hem onder controle te houden en om tegelijkertijd aandacht te geven aan Samuel. Hij had ondertussen de leeftijd bereikt dat hij echt een hele dag weg was, net als zijn ouders. Wat was het nu ook alweer? Schoohl? Of toch iets in die aard. Nu zat Lumina nu op het hek en had haar blik gericht op de bossen, die iets verder lagen. Het was al even geleden dat ze daar was geweest. Toch zou ze nog liever het bos ingaan dan het park, daar had ze slechtere herinneringen over. Haar aandacht werd getrokken toen ze in haar ooghoek een kat zag lopen. Ze zette zich automatisch wat rechter en vernauwde even haar ogen, niet wetend wie dit was. Toen ze dichter kwam, kwam ze er echter achter dat dit ook een huiskat was, net als haar. "Hi." zei ze dan ook eerst als simpele begroeting.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeolite
Member
Like stars in hiding DPKsfdL
Pommeline
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Zeolite
BerichtOnderwerp: Re: Like stars in hiding   Like stars in hiding Icon_minitimedo 24 dec 2015 - 11:25

Ze zag hoe de poes zich wat rechter opstelde, maar toen ze dichterbij was ontspande die zich terug. "Hi," mauwde de poes kort. "Hallo." Zeo knikte en keek haar een beetje achterdochtig aan. Ze zag er goed verzorgd uit, beter dan de meeste katten die ze tot nu toe had gezien. Het was duidelijk een huiskat en geen zwerfkat. Ze hoopte dat de kattin niet zo arrogant en egoïstisch was als Egel, die was weggelopen toen zij voor het eerst was aangekomen in haar nieuwe huis. Die jaloerse, domme Egel. Ze was blij dat hij was weggelopen, maar haar huismens was dat niet. En dat verpestte de hele sfeer in huis.
Ze ging zitten en besloot een zich even voor te stellen. "Ik ben Zeolite," sprak ze op een arrogante toon en met haar kin in de lucht."Maar ik heb liever dat je me Zeo noemt." 'En al zeker geen 'Fluffy'' dacht ze er nog achteraan. Fluffy was hoe die dikke kat en Rachel haar noemden, die afzichtelijke, domme naam. Bovendien was ze niet eens fluffy. Ze had de gladste pels van alle katten die in dit hele gebied woonden. Fluffy was dus echt niet toepasselijk op haar.
Misschien had ze er donzig uitgezien toen ze een hele dag in die verdomde doos had vastgezeten toen ze verhuisde. Ja, dacht ze. Dat zal het zijn. Als je de hele dag in een hobbelende doos vol met kussens hebt gezeten zit je haar niet meer zo plat.


Like stars in hiding Bw5p0ry
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Like stars in hiding
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: