Ceremonie december 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie december

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie december Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 13:09


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Terwijl de katten zich verzamelden, kuchte Everstar een paar keer. Ze had een vervelende kriebel in haar keel. Ze had ook hoofdpijn, maar ze maakte zich er niet zo druk om. Na het gebeuren bij de rivier was het niet heel verwonderlijk dat ze een verkoudheidje opgelopen had.
"Drie apprentices zijn klaar om warrior te worden. Flowerpaw, Foxpaw en Crowpaw, kom naar voren", miauwde ze luid en duidelijk. Ze wachtte tot de drie katten op hun plek stonden en ging toen verder. "Jullie hebben jullie training afgerond en van jullie mentoren alles geleerd wat jullie moesten leren. Het is tijd dat jullie volwaardige warriors van WindClan worden. Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en dat jullie deze clan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" Ze wachtte even tot de katten de eed hadden afgelegd, waarbij ze hen alledrie even recht in de ogen keek. "Dan, Flowerpaw, geef ik jou de naam Flowerheart. Foxpaw, jij zult voortaan Foxblaze genoemd worden. En Crowpaw, jij staat voortaan bekend als Crowcall. Wees warriors waar WindClan trots op kan zijn."
"Polarkit, Tigerkit, jullie zijn zes manen oud en klaar voor jullie training. Polarkit, jouw nieuwe naam is Polarpaw en je zult door Timberwolf getraind worden. Tigerkit, jij heet vanaf nu Tigerpaw en je zult getraind worden door Sweetheart." Ze liet de nieuwe apprentices even hun mentoren begroeten, waarna ze met het laatste deel van de ceremonie kon beginnen. Ze was blij dat er vandaag even geen onaangename mededelingen gedaan hoefden te worden. Goed, ze was een paar levens kwijtgeraakt, maar dat was niet iets wat ze aan de hele clan hoefde te vertellen.
"Stormpaw, Tigerpaw en -" Ze moest haar woorden onderbreken door een hoestbui. Ze schudde even haar kopje en praatte verder. "- en Foxpaw. Jullie hebben nieuwe mentoren nodig. Stormpaw, de jouwe wordt Bronzemask. Tigerpaw, jij zult door Timberwolf getraind worden en Foxpaw, Frostfaith wordt jouw mentor. Dat was de ceremonie."

Overzicht:
 
It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie december 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Ceremonie december 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 14:08

Bronzemask luisterde naar de ceremonie. Ze trok haar wenkbrauwen even op toen Everstar een hoestbui kreeg en luisterde weer verder. 'Stormpaw, de jouwe wordt Bronzemask.' Ah, een apprentice! Das leuk, dan heb ik weer wat afleiding. Ze glimlachde. Stormpaw, hmm. Das volgensmij die oranje tabby kater. Ze liep naar haar leerling toe. 'Hallo Stormpaw, waarschijnlijk ken je me al maar voor het geval dat je het vergeten bent, ik ben Bronzemask.' Zei ze tegen Stormpaw. 'Morgenvroeg verwacht ik je bij de uitgang van het kamp. Dan mag je mij vertellen wat je al kan en vervolgen we je training.' Ze pauzeerde even. 'Ik verwacht dat je interesse toont in wat ik vertel, ookal heb je dat niet.' Vervolgde ze streng. Dat moest even duidelijk zijn vond ze. Toen miauwde ze wat minder streng. 'Verder geloof ik dat je een goede warrior zal worden.' En met die woorden verdween ze in de warrior den.


Ceremonie december Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie december DPKsfdL
Iró
393
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Puddleshine
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 14:45

Geïnteresseerd luisterde hij naar de ceremonie, hij hoopte op een nieuwe mentor, hij kreeg amper training en zag de zijne amper! Straks, ohhh stel je voor! Werd Quietpaw eerder apprentice dan hij! Dat mocht natuurlijk niet gebeuren. Hard riep hij de namen van de nieuwe warriors, Crowpaw was dan nu toch echt een krijger! Hij keek toch een beetje trots toen hij hoorde dat Polar nu ook apprentice werd, zijn andere siblings zouden er vast niet zo blij mee zijn maar hij vond dat familie familie bleef. Toen de ceremonie was afgelopen stapte hij als eerst op zijn zusje af. "Hey, eindelijk ben je ook apprentice!" Zei hij vrolijk en gaf haar een speels duwtje. "Succes kleine." Vervolgde hij en liep toen verder, naar de nu genaamde Crowcall. "Hey, Crowcall!" Hij legde de klemtoon op haar achtervoegsel. "Suits you well!" Knikte hij en ging toen naar zijn laatste 'bestemming,' hij leek Dora wel! Voorzichtig kuchte hij als een soort van 'ik wil aandacht' toen hij bij Everstar stond. "Everstar? Waarom heb ik geen nieuwe mentor nodig? Ik word niet goed getraind hoor!" Hij wilde niet gemeen zijn maar feiten waren feiten!


Tags: Polarpaw, Crowcall, Everstar


Ceremonie december Lz4NLPF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie december DPKsfdL
San
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender:
Rank: Warrior
Timberwolf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 12:39

De grote kater stapte wat moeizaam zijn Den uit, Het was weer de tijd van de maand de Ceremonie, De kater nam plaats bij de warriors en righte zijn blik op Everstar die elke meldingen en nieuwe apprentice en dat soort dingen aangaf, Het duurde ook niet lang voordat zijn naam viel samen mer Polarkit nu Polarpaw, De grote kater knikte Everstar's kant op en liep naar de anpprentice toen streng keek hij de andere kat aan ' Ik verwacht dat je uiterste best doet' nee hij verwachte het niet hij eiste het hij tolereerde geen luie apprentice, Hij wilde liever dat er tien keer om zijn uitleg werd gevraagd en dat die het dan ook echt snapte dan gewoon ja te zeggen om er snel van af te komen, Nee dan had je echt een slechte aan hem ' Ik kom je morgen halen' sprak hij vervolgens 'Dus als ik zou was zal ik maar snel naar bed gaan vanavond' hij knikte nog even naar zijn apprentice en liep weg terug de warrios den in.

Tag Polarkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Ceremonie december HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 14:24

De gestreepte kater luisterde met zijn ogen licht samengeknepen naar de ceremonie, als het goed was zou hij een nieuwe mentor krijgen omdat Lizardtail er duidelijk niet veel van bakte. En de kater had zeker wel een mentor nodig, want hij was immers gezond en ondernemend genoeg en dat wist Everstar ook wel. Hij snoof een keer kort toen het bleek dat Timberwolf zijn mentor zou worden, vast weer zo'n watje wat amper een konijn de strot door kon bijten. De ceremonie was al snel afgelopen en hij schudde zijn vacht uit, stond op en was van plan om met tegenzin naar zijn nieuwe mentor te lopen. Maar hij zag deze iets tegen Polarpaw zeggen en daarna al naar de warriors den terug lopen. Een iet wat verbaasde uitdrukking verscheen op zijn gezicht, gevolgd door een duidelijk geïrriteerde. Timberwolf had het nu al bij hem verpest, en hij was er zeker van dat hij de trainingen een levende hel zou gaan maken. Met een ruk draaide de apprentice zich om en begon wat door de massa heen te lopen. Humpf.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Ceremonie december VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie december DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 15:42

Netjes ging Mousepaw zitten om te luisteren naar de nieuwe ceremonie. Er was voor haarzelf niet veel aan, maar haar zusje werd apprentice dus dat was wel spannend. Ondanks dat Polar altijd een beetje onaardig deed wilde ze haar ceremonie niet missen. Mouse gaf haar zus een glimlach en luisterde toen naar de ceremonie. Polar kreeg een mentor genaamd Timberwolf. Hé, Tigerpaw kreeg ook een nieuwe mentor en dit was ook Timberwolf! Toen de ceremonie voorbij was wilde ze haar zusje feliciteren maar zag dat deze in gesprek was met Timberwolf. Tot haar verbazing draaide de warrior zich om en liep naar de warriors den in plaats van nog even tegen Tigerpaw te praten. Uhm, dat hoorde niet zo, dat wist ze zeker. Had Spottedwish ook niet bij haar gedaan. Ze keek om zich heen, op zoek naar Tigerpaw, en zag hem nog net omdraaien. Die had waarschijnlijk ook gezien wat zijn nieuwe mentor gedaan had. Hem kennende was hij nogal chagrijnig nu, dus voelde Mouse zich verplicht om even met hem te gaan praten. Snel trippelde ze hem achterna, al was het moeilijk hem bij te houden door de massa katten die haar beeld belemmerde. "Tigerpaw!" riep ze hem, zodat hij zou stoppen met lopen. "Tiger!" vervolgde ze nog een keer.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Ceremonie december HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 15:49

Een lichte woedde borrelde bij hem naar boven en daarom veranderde hij van richting, in plaats van naar de apprentices den liep hij nu naar de uitgang van het kamp. Buiten even stoom afblazen voordat hij nog zijn klauwen in die rotte mentor van hem zette. Dat soort moordlustige gedachtes kwamen op in zijn kop, een kleine grijns verscheen rond zijn snuit en hij snoof een keer kort toen hij tegen een warrior aanbotste en deze hem wat boze dingen nariep. Wacht maar, wacht maar tot hij groot en ervaren genoeg was. Dan zouden ze niet meer zo tegen hem praten, de sukkeltjes. De kater stond al voor de kampuitgang toen een stem zijn oren binnendrong, het was Mousepaw die zijn naam schreeuwde. De kater keek over zijn schouder heen naar de kleinere, rode poes die half vast leek te zitten in de menigte.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Ceremonie december VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie december DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 15:58

Pff, hallo zeg. Hoe doof was hij wel niet? Een ietwat verontwaardigde uitdrukking kwam op Mouse haar gezicht toen de andere katten gewoon bleven staan waar ze stonden in plaats van haar erdoor heen te laten. Toen zag ze ook nog is dat Tigerpaw naar haar keek. Ze wierp hem een vage grijns toe en zachtjes grinnikte ze. Ze moest er uitzien als een kneus, zo vastzittend in de groep katten. "Mag ik erlangs?" miauwde ze tegen twee katten die druk in gesprek waren en haar volledig negeerde. Mouse was niet vaak geïrriteerd, maar dit was één van die momenten. "HEY!" schreeuwde ze dus hard en de groep katten keek geschrokken op lmao. Niemand had verwacht dat er zoveel geluid kon komen uit zo'n kleine apprentice. Snel trippelde ze langs iedereen en ging vervolgens naar Tigerpaw toe. "Hehe, eindelijk." miauwde ze waarna ze netjes ging zitten en een lik over haar borst gaf. De haren op haar kop zaten door de war maar zelf had ze het niet door. "Hey," zei ze toen maar tegen Tiger. "Dat was stom, van je mentor. Maar trek het je niet teveel aan."


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Ceremonie december HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 16:12

Mousepaw had door dat hij wachtte op haar voor de ingang van het kamp, dus bleef hij staan waar hij stond. Inderdaad zat ze nogal vast in het ceremonie afterparty verkeer en tot zijn grote verbazing kwam er een aardige kreet uit haar mond die ervoor zorgde dat ze erdoor kwam. "Zo, de kleine muis heeft meer in huis dan ik dacht," mauwde hij licht plagerig en duidelijk spelend met de woorden zodat het rijmde tegen de roodwitte poes die was gaan zitten. Hij zag dat het plukje op haar hoofd niet bepaald netjes had en kon het niet laten om er een korte lik over te geven zodat het weer goed zat. "Hij is gewoon stom," mauwde hij simpeltjes en bewoog wat met zijn neus. "Zin om even mee te gaan, uit het kamp?" Hij had niet zoveel zin hier langer te blijven.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Ceremonie december VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie december DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimema 28 dec 2015 - 16:24

"Zo, de kleine muis heeft meer in huis dan ik dacht," klonk het op een plagerige toon en Mouse grinnikte zachtjes. "Nou, ik ben helemaal niet klein." miauwde ze en stak haar tong uit, ook al wisten ze allebei dat ze klein was; ze was immers een kop kleiner dan Tiger als het niet nog meer was. Vervolgens gaf ze een lik over haar borst toen ze zag dat de haartjes niet helemaal goed zaten. Die op haar kop zaten ook door de war maar dat had ze zelf niet door. Tiger echter wel, en toen ze een lik over haar kop kreeg keek ze een beetje verrast op. Toen realiseerde ze zich de reden en ze glimlachte vriendelijk. Toen besloot ze om te beginnen over z'n mentor, dat was immers de reden waarom ze hierheen gekomen was. "Dat was stom, van je mentor. Maar trek het je niet teveel aan." miauwde ze hem met een kleine glimlach toe. "Hij is gewoon stom," Mouse haalde haar schouders op. Dat wisten ze nog niet zeker! "Zin om even mee te gaan, uit het kamp?" vroeg Tigerpaw en ze knikte. "Is goed hoor," zei ze en glimlachte opnieuw naar hem. "Gezellig!" vervolgde ze toen en grinnikte. Of het gezellig werd, dat hing van Tiger af. Want hij kon namelijk nogal goed chagrijnig doen af en toe.

+ Een nieuw topic maken? Zo ja, wie maakt? c;


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie december 2cyl060
Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Frostfaith
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimedi 29 dec 2015 - 19:45

De stem van de leader galmde over het kamp en de poes stopte met het schoonmaken van haar vacht. Ze stapte de warriorsden uit en sloot zich aan bij de andere katten. Kittens, apprentices en warriors hadden zich verzameld. De poes ging staan met haar zelfverzekerde houding en probeerde goed over de rest heen te kijken. Ging nog aardig prima. Er werden apprentices genoemd die klaar waren om warrior te worden daarna kittens die apprentices konden worden. Haar naam klonk niet. Bij de hoestbui van de leader kneep ze kort haar ogen samen. Dat klonk niet goed. Ze besloot er voor nu maar niet al teveel aandacht aan te geven. "Foxpaw, Frostfaith wordt jouw mentor." Haar oren spitsten zich bij het horen van haar naam. Foxkit -uh- paw was haar apprentice geworden. Bij de naam kon ze een kitten in haar hoofd zetten. Een rode als ze het goed had. Kort na haar naam werd genoemd sloot ze de ceremonie en de rode poes ging op zoek naar de leerling. Bij elke rode apprentice keek ze even recht in de ogen. Toen ze de kater gevonden had stapte ze er heen met grote passen. Dit was de goede. "Foxpaw, morgenvroeg beginnen we. Sta dan klaar bij de uitgang." Ja ze was een wat strenge mentor als ze dat kon zijn. "Ga nu snel je nest in je nieuwe den uitkiezen, anders zijn de plekken weg." Kort trok ze haar mondhoek op en knikte naar hem. Een korte stilte liet ze vallen voor inbreng van hemzelf. "Succes", zei ze op het af te sluiten.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Polarhaze
Member
Ceremonie december Giphy
Pom
142
Actief
We're on the edge of greatness
Turning darkness to light

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☽'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Polarhaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimewo 30 dec 2015 - 0:29


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Verbeeldde ze zich dit, of riep Everstar de clan bijeen? Was het dan eindelijk tijd dat ze apprentice werd? Polarpaw sprong geluidloos op en liep naar de clanleader toe. Enkele staartlengten van haar vandaan bleef ze trots stilstaan. De hele ceremonie ging voorbij zonder dat ze ook maar naar iets luisterde, totdat ze haar naam hoorde. "Polarkit, jouw nieuwe naam is Polarpaw en je zult door Timberwolf getraind worden." Hmmm.. Timberwolf. Ze kende die kater van ziens maar had nog nooit met hem gesproken, dus wist ze niet wat haar te wachten stond. Daar zou ze even later wel achter komen. "Hey, eindelijk ben je ook apprentice!" Haar broer, Puddlepaw, kwam op haar afgelopen. "Succes kleine," mauwde hij terwijl hij haar speels een duwtje gaf. Ze gaf glimlachend een duw terug en keek hem na toen hij naar Crowcall liep. Plots dook uit het niets haar mentor op. "Ik verwacht dat je uiterste best doet," mauwde hij nogal bot, vond Polarpaw. "Jaja," mauwde ze verveeld. "Ik kom je morgen halen. Dus als ik zou was zal ik maar snel naar bed gaan vanavond." Ze beet op haar lippen om geen botte opmerking terug te geven, hij was immers haar mentor. Timberwolf liep weg, terug naar zijn den. Eindelijk kon ze terug ademhalen, ze merkte dat ze dat niet had gedaan en stond even te hijgen. Haar mentor was geen vriendelijke kater, dat was al meteen gebleken, dus vroeg ze zich af of ze wel een toffe apprentice tijd zou hebben. Ze zuchtte kort en liep toen naar Puddle toe, die nu bij Everstar stond. "Everstar? Waarom heb ik geen nieuwe mentor nodig? Ik word niet goed getraind hoor!" Polarpaw stoote hem aan, zo praatte je niet tegen de Clanleader! "Jij wordt heus wel goed getraind hoor, dommie," zuchtte ze met een kleine glimlach op haar lippen.Ceremonie december CClTb1s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Ceremonie december Ngzy20
Floriske
2245
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimewo 30 dec 2015 - 12:22

Crowpaw

Het was tijd. Crowpaw was bijna misselijk van angst en opwinding. Opwinding omdat het nu eindelijk voorbij was, haar lijdensweg die 'training' heette. Angst om alles wat hierna zou komen. Katten zouden verwachtingen van haar hebben. Ze zou er nu niet meer zo makkelijk mee weg komen als ze vluchtte voor een gevecht. Er werd zo ongeveer van haar verwacht dat ze zich gewillig zou moeten laten vermoorden door welke kat dan ook die Everstar als vijand aanwees. Niet aan denken. Dat was de toekomst. Nu was het nu.

Ze werd naar voren geroepen, samen met Foxpaw en Flowerpaw. Ze huiverde terwijl ze ogen op zich voelde. Zou ze het wel kunnen? Zou ze de eed kunnen zweren? Ze zou er toch niet plotseling een 'nee' uitflappen? Zou ze niet te lang aarzelen? Ze probeerde niet al te zenuwachtig te lijken. "Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en dat jullie deze clan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" "Dat zweer ik", zei Crowpaw toen het haar beurt was antwoord te geven. Geen aarzeling, nauwelijks een trilling in haar stem. De woorden kwamen eigenlijk verrassend makkelijk uit haar mond. Zo simpel was liegen dus. Het was niet zo dat ze de warrior code en de clan haatte. Er waren ook heus katten voor wie ze haar leven zou geven, al wist ze niet of ze daar ooit dapper genoeg voor zou zijn. Everstar stond niet op dit lijstje en katten die volgens de warrior code haar vijand waren wel. Een koude rilling trok door haar heen toen Everstar haar aankeek. Wat kon die kat koude ogen hebben. Koud als ze waren geweest toen ze Crowpaws mentor had verbannen. Koud als ze waren wanneer ze een gevecht aankondigde. Ze keek niet lang haar kant op, maar de korte blik bleef op Crowpaws netvlies gebrand en ze miste een stukje van de ceremonie tot haar naam weer werd genoemd. "...Crowpaw, jij staat voortaan bekend als Crowcall. Wees warriors waar WindClan trots op kan zijn." Crowpaw, nee, Crowcall, knikte. Warrior. Nu was ze officieel warrior met een warriornaam in de warriors den met warriorplichten en als het moest een warriordood. Ze voelde zich eerder opgelucht dat de ceremonie voorbij was dan echt blij, al vond ze haar nieuwe naam wel mooi. Crowcall. De roep van een kraai, iets wat ze misschien wel het mooiste geluid in de wereld vond. Bijna vreemd dat een kat als Everstar haar zon perfecte naam kon geven. De naam werd samen met die van de twee andere nieuwe warriors, Flowerheart en Foxblaze, geroepen.

"Hey, Crowcall!" Puddlepaw, die vrolijke apprentice, was naar haar toe gekomen. "Suits you well!" Crowcall glimlachte dankbaar. De aandacht van de apprentice roerde haar, want ze had niet verwacht dat er iemand naar haar toe zou komen. "Dankjewel", zei ze. Ze kon wat ze op dat moment voelde niet goed omschrijven. Het was een overweldigend gevoel, maar of het iets positiefs of iets negatiefs was, kon ze niet zeggen. Ze luisterde met een half oor naar de rest van de ceremonie. Kittens werden apprentices, apprentices kregen mentoren, dit alles kort onderbroken door een hoestbui. Crowcall keek even omhoog naar Everstar. Was ze soms ziek? Ze ging echter verder alsof er niets gebeurd was, dus zo erg kon het niet zijn, besloot Crowcall.
De ceremonie was afgelopen. Crowcall wierp een nerveuze blik op de warriors den. Het zou wel even duren voor ze daar naar binnen durfde te stappen. Ze besloot eerst maar even het territorium in te gaan. De frisse lucht zou haar hoofd misschien een beetje leeg kunnen maken.


Everstar

Opeens stond er weer zo'n apprentice voor haar neus. Puddlepaw, deze keer. Oh ja, hém herinnerde ze zich nog wel. Zijn moeder had hem nog haar den uit moeten slepen. Het katertje kuchte een keertje om aandacht te trekken. "Ja, Puddlepaw, wat is er?" vroeg Everstar. "Everstar? Waarom heb ik geen nieuwe mentor nodig? Ik word niet goed getraind hoor!" riep Puddlepaw. Everstar fronste even. Aspenstorm, hm? Polarpaw kwam naar hen toe. "Jij wordt heus wel goed getraind hoor, dommie," zei ze tegen Puddlepaw, maar Everstar was nog steeds aan het nadenken. Misschien had Puddle wel gelijk. "Goed", zei ze. "Ik ga niet de hele clan weer bij elkaar roepen, ik hoop dat je dat niet erg vind." Hij had zijn officiële apprenticeceremonie toch al gehad, het geven van een mentor was maar een formaliteit. "Ga maar naar..." Ze keek even rond. Wie was geschikt? "Bronzemask. Zij kan wel een tweede apprentice aan. Ik zag haar net de warriors den ingaan. Zeg maar dat ik je gestuurd heb." Training was belangrijk. Ze was eigenlijk wel blij dat Puddlepaw zelf meteen naar haar toe gekomen was. Het was van groot belang dat dit soort zaken snel geregeld werden.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Ceremonie december WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie december DPKsfdL
Iró
393
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Puddleshine
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie december   Ceremonie december Icon_minitimevr 1 jan 2016 - 23:43

Boos keek hij naar zijn zusje, hij wist heus wel wat hij zei. Enthousiast sprong hij op toen de leider 'goed' zei. Dat waren de woorden die hij wilde horen! "Nee, dat vind ik helemaal niet erg!" Glimlachte hij, Starclan wat voelde hij zich blij. "Duizend maal bedankt!" Hij boog kort naar Everstar en rende toen keihard naar de warriors den. "Bronzemask! Bronzemask!" Eigenlijk vond hij het best jammer dat het zijn tante was, zij kon zo'n brombeer zijn. Maar alles beter dan die Aspenstorm!


Ceremonie december Lz4NLPF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie december
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: