{ Leopards on a hunt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 { Leopards on a hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{ Leopards on a hunt ViLobN1
Jamie
806
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: { Leopards on a hunt   { Leopards on a hunt Icon_minitimedi 29 dec 2015 - 15:52

Leopardpaw liep rond met een doel. Hij had afgelopen avond de vraag gekregen van een jongere Shadowclanner wie zijn ouders waren. Zonder veel twijfel had hij dus gezegd dat zijn moeder Innerghost was, en zit zorgde voor de tweede vraag; wie is je vader. Dit lag dus een beetje moeilijk. Tot zijn 4 a 5 moons ongeveer had hij Lionroar geclaimd als vader, omdat hij dacht dat je vader gewoon kon kiezen. Toen het duidelijk was dat het niet zo werkte had hij geleerd dat zijn vader Flamepath was, waar hij dus ook veel op leek. En toch was de partner van zijn moeder Leopardgaze. Aangezien zijn moeder weinig meer te maken had met de rode kater gaf de apprentice er ook geen aandacht meer aan. Maar dan had je nog Leopardgaze, waar hij naar vernoemd was. Om eerlijk te zijn had hij in zijn kittentijd ook weinig met die kater gedaan en deze nog geen kans gegeven. Dus nu wou hij het goedmaken en iets met zijn stiefvader gaan doen. Kijken of hij een leuke gast was. Het duurde niet lang voor zijn helder blauwe blik zijn doel vond, en hij er met snelle passen naar toe liep, een grijnsje op zijn gezicht; "Hea Leopardgaze" Het klonk een beetje vreemd zijn bekende voorvoegsel tegen een ander uit te spreken. Gelukkig was de jonge kater nog goed met woorden, want soepel volgde hij zijn zijn; "Heb je toevallig zin het territorium in te gaan? Het jagen loopt me nog niet soepel" Het ging vaak goed als je de zin naar jezelf terug liet komen. Jij hebt hulp nodig, de ander kan helpen en tada, gelijk een gespreksonderwerp en een ding om te doen zodat er geen stiltes vielen. En dan te bedenken dat sommige katten dit moeilijk vonden.

{ Eerste post LeopardgazeLEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardgaze
StarClan
{ Leopards on a hunt DPKsfdL
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▰ Ageless [41 moons when he died] ▰
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardgaze
BerichtOnderwerp: Re: { Leopards on a hunt   { Leopards on a hunt Icon_minitimeza 9 jan 2016 - 15:57

De massieve kater had zich ergens aan de rand van het kamp neergezet, een korte pauzen nemend voordat hij verder zou gaan met zijn taken voor de dag. Verbaasd had hij dan ook opgekeken toen een kat op hem af was komen lopen, het kamp had er rustig uitgezien en hij had niet verwacht een gesprekspartner te krijgen. Maar een echte gesprekspartner was het ook niet, het was de kitten die hij ook wel heel graag als zijn eigen zoon wilde betitelen. Hij en Innerghost hadden geen kinderen, dat zouden ze waarschijnlijk ook niet meer krijgen. Inner had haar taken, ze had het druk en bovendien had ze al enkele nestjes gehad met haar voormalige partner en leek ze er geen behoefte aan te hebben om nog een nestje op te voeden. Ach, het boeide hem ook vrij weinig, om eerlijk te zijn. De kater die op hem af was komen, was een van haar laatste kittens geweest. Leopardpaw. De jonge apprentice vroeg hem of hij zin had het territorium in te gaan en voegde daaraan toe dat hij graag wilde gaan jagen. De gevlekte kater glimlachte even naar zijn 'zoon'. "Natuurlijk, Leopard, dan gaan we jagen." Sprak hij, waarna hij kort knikte en opstond.

Damn sorry dat deze zo flut is en redelijk laat :c


▰ I believe in ordinary acts of bravery ▰
▰ In the courage that drives one person to stand up for another ▰

{ Leopards on a hunt 2v3r2oj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{ Leopards on a hunt ViLobN1
Jamie
806
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: { Leopards on a hunt   { Leopards on a hunt Icon_minitimewo 20 jan 2016 - 21:38

De rode kat keek naar de enorme kater voor hem. Het was zeker vader-materiaal. Eigenlijk had hij er wel behoefte aan. Hij hielt van familie en had in zijn ogen een goede band met de meeste van zijn siblings en al helemaal met zijn moeder. En aangezien deze kater ook bij het gezin hoorde zou hij toch ook leuk moeten zijn. Voor Leopardpaw was het makkelijk gedaan, als hij de kater nu mocht zou hij hem gewoon aan gaan spreken als “pap” Zo niet bleef het gewoon Leopardgaze. Hij was er heel makkelijk in. De rode kater keek dus even tevreden toen de ander erop in ging. Toegeven was het praten wel moeilijk, omdat ze beiden hetzelfde voorvoegsel deelde. Maar ja, hij was naar deze kat vernoemd dus hij mocht niet klagen. Toen de lichte kater opstond liep hij zelf ook richting de uitgang van het kamp en keek weer opzij. “Heb jij nog wat spannends gedaan de afgelopen dagen?” Vroeg hij maar om het gesprek draaiende te houden tot ze bij een goed gebied aan waren gekomen om te jagen. Op zich was hij er ook nog echt ni geïnteresseerd ook. Want het spannendste wat hem was overkomen was dat hij in een gat gevallen was een zonwende geleden. Maar dat was ook niet echt nieuwsbrekend.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Leopards on a hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: