∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Zealspark
StarClan
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 PCAssxW
Chi
2726
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 6:23

I'm drifting like a ghost on the sidewalk

Hij voelde triomf door zijn aderen gieren toen hij de cyperse poes tegen de grond gewerkt kreeg. Echter was hij met zijn grotere en dus ook zwaardere gestalte net iets te traag om te kunnen voorkomen dat ze soepel weer vanonder hem vandaan kroop. Hij was dan ook te druk bezig geweest met de plek waar hij zijn klauwen zou plaatsen. Een lage grom verliet zijn bekje, wetende waar hij de volgende keer beter op zou moeten letten. Hij wist dat kracht geen oplossing was in een gevecht en alhoewel Zealspark zo goed als altijd met een bepaalde tactiek vocht, soms kon het hem nog ontglippen op momenten zoals deze. Hij was dan ook Bloodclanners gewend als tegenstander en aangezien die bijna alleen maar uit waren op verwonden en doden, was het tactisch denken er weer een beetje afgegaan. Maar gelukkig leerde de rood met witte kater snel bij en was hij goed in zich aan te passen.

Toen de Shadowclan poes hem een billenlikker van Bloodclan noemde legde de kater zijn oren zowel beledigd als kwaad neer in zijn nek. Hoe durfde ze hem zomaar een volgeling van die mormels te noemen? Als ze maar wisten.. als ze maar wisten dat hij zich nu liever omdraaide en zich meteen op een Bloodclanner wierp, het liefst van al Claw. Maar nee, hij kon die gok niet wagen. De kans dat de zwarte Bloodclan leader dan iemand van zijn Clan verwondde of zelfs vermoordde was veel te groot. Véél te groot naar zijn zin. Daarom dat hij de belediging van de apprentice met tegenzin in zich opnam, zijn mond niet openende om er iets op te zeggen. Plots schoot de bruine kattin op hem af en moest Zealspark zijn spieren meteen aanspannen om nog maar net haar aanval te kunnen ontwijken. Hij had haar klauw zien flikkeren voor zijn ogen en besefte toen pas dat zijn gedachten overal waren behalve bij dit gevecht. Hij moest zich focussen! Helaas ging dat alles behalve goed met die Bloodclanners om hem heen. Zijn instinct om hen aan te vallen was volledig in de war gebracht. De gespierde krijger schudde zijn kop en dwong zijn helderblauwe blik op de Shadowclan poes. "Ik ben geen billenlikker van Bloodclan." siste hij uiteindelijk dan toch terug, een veelzeggende blik in zijn blauwe ogen. Nadien sprong hij weer naar voren, met ontblootte nagels slagende naar haar kop. Pas toen merkte hij op dat de poes toch in staat was geweest om een kleine snee boven zijn ogen toe te brengen. Kleine beetjes bloed zorgden ervoor dat zijn zicht vertroebelde. Wild schudde hij met zijn hoofd, waardoor de druppels alle kanten opvlogen en hij weer wat scherper beeld kreeg. Oké, misschien had hij de twee apprentice's toch niet mogen onderschatten.

Tag: Hazelpaw & Roughpaw
Yanthe, je mag je er nog altijd bij gooien hoor. ^^ Wou gewoon al posten met Zeal aangezien ik wel wil dat zijn gevecht gaande blijft.
zealspark || warrior || male || single


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Claw
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 12:28

Hij zag het gebeuren, daardoor werd hij afgeleid. Er ontstond een brede grijns om zijn lippen toen hij zag hoe zijn commander het leven uit een ShadowClanner trok. Zijn groengele ogen fonkelden terwijl hij een kort knikje naar Zira gaf. Hierdoor had Tallshadow wel de kans om zijn nagels over zijn wang te halen, omdat hij opzij keek. Bloed sijpelde in zijn bek terwijl hij zijn kop terug trok en de andere kater iets wat gestoord aanstaarde. Hij werd altijd een beetje gek in zulke situaties, het leek dan alsof de adrenaline naar zijn kop steeg. Dan werd hij een moordmachine die nergens voor achteruit deinsde. De pijn aan de wonden kwam dan pas later, zeker omdat hij zich kostelijk vermaakte. “En dat was één dooie.” Hoonde hij veel te vrolijk. “Jullie maken het alleen maar erger als jullie zo door gaan. We maken jullie af dat beloof ik je moeraskatje. Ik geef je nog één kans. Trek je terug en neem de rest mee voordat er meer doden vallen.” Hij boorde zijn nagels in de grond en zette af, om te proberen zich weer vol tegen de schouder van Tallshadow te gooien.

Tag: Tallshadow∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Eki8z
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 ZrDY9U2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Zira
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 12:56

Steeds meer druppels bloed vielen op de grond, en met iedere beweging die Zira maakte voelde ze het pijnlijke gebons sterker worden. Er ontstond een patroontje van druppeltjes bloed die zich samenvoegde met het bloed van de ShadowClanner. Zira keek ernaar, waarbij een ietwat zieke grijns over haar gezicht heen trok. Vervolgens keek ze om zich heen. Een nieuwe tegenstander had ze nodig, ze was nog niet klaar hier. Ze zouden hen laten zien wie hier de sterkste was. Meer bloed zou er vloeien. Een kater achter haar siste naar haar hoe ze het durfde om de kater vermoord te hebben. Ze kantelde haar kop waarbij ze hem een lieve glimlach toewierp. "Het is niet heel spannend, hoor," gaf ze hem als antwoord, waarna ze hem is in zich opnam. Oké, dit was niet de allerbeste tegenstander voor haar; hij was groot, sterk en ouder. Maar zij was ook groot, sterk en had al veel ervaring. Een apprentice kwam toen uit het niets aangesneld en begon een potje te janken dat 'Raven' wakker moest worden. Zira bekeek de zwarte kater nog is. "Die wordt niet wakker meer, schat." miauwde ze hem toe met een koude blik in haar ogen. Vervolgens zwiepte ze haar klauw op hem af om hem weg te duwen. Hij zou met haar nieuwe gevecht alleen maar in de weg staan. De andere kater leek zich groter te maken en Zira deed niet onder de indruk hetzelfde. "Goed dan, mislukte kittypet, kom maar op." miauwde de gevlekte kater en zachtjes grinnikte ze. "Je schrijft je eigen doodsvonnis, stuk vossenstront." siste ze hem toe met een hint van humor in haar stem. Ze zat nog helemaal in de vechtsfeer van haar vorige gevecht en de ander moest duidelijk nog eventjes opwarmen. De grote kater sprong op haar af en klauwde naar haar, waarbij zijn klauw langs haar schouder kwam maar helaas voor hem niet al te diep. Niks wat later nog te zien viel. Toch prikte het gemeen en geïrriteerd trok de gespierde poes haar poot op. "Auch," siste ze, meer spottend dan gemeend, waarna ze naar zijn nek hapte en met haar linkerpoot naar zijn borst sloeg.

Tag: Leopardgaze en Leopardpaw


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2hh0j8y
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2gxnp75∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23mrb6w∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2hqc5lx ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 E8v3o2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 34nodx3∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Vmwrhy ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23h0tfk∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 12:38

De woorden bereikten hem, maar maakten de kat enkel erger aan het twijfelen. Natuurlijk klopte alles wat Claw hem zei, hoe dom dat ook klonk. Shadowclan was hopeloos aan het verliezen, iets wat ze niet goed konden gebruiken. Ravenheart was neergegaan, en hoeveel meer moesten er volgen voor Tall het juiste besluit nam en het teken tot terugtrekken gaf? Om eerlijk te zijn wist hij het niet, zijn trots belette hem van het juiste te doen. Zij waren Shadowclan, het was niet aan anderen om hen te zeggen wat te doen. Verbeten sprong hij dan ook uit de baan van de ander, en sloeg hard opzij. In zijn ogen lag echter de twijfel, blijven vechten was het juiste, maar tegen welke prijs?

Tag: Claw


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Roughflower
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 13:43

Roughpaw slaagde er in om onder de Thunderclan warrior vandaan te komen. De grom van de warrior ontging Roughpaw niet, ze merkte dus ook op dat hij niet blij was dat Roughpaw er in geslaagd was om onder hem vandaan te komen. Roughpaw noemde de Thunderclanner een billenlikker van Bloodclan en ze zag dat dat hem niet veel blijer maakte, maar dan moest hij dat ook maar niet zijn. Bloodclan was geen clan om mee samen te werken, het was überhaupt geen clan. Ze deed een poging om de kater aan te vallen door haar klauw naar zijn ogen toe te zwaaien. Ze sloeg er echter niet in om hem goed te verwonden, wel om een krasje achter te laten wat later begon te bloeden. "Ik ben geen billenlikker van Bloodclan." Roughpaw vernauwde haar ogen en zwaaide met haar opgezette staart. "Ik ben geen billenlikker van Bloodclan. "Dat verklaard waarom je met hun samen werkt. Starclan zal jullie hier zeker weten voor straffen," grauwde ze. Ja, Starclan liet wel merken wanneer ze boos waren. De Thunderclanner schoot op haar af en sloeg met zijn klauw naar haar kop. Roughpaw was niet snel genoeg om zijn aanval te ontwijken en nu werd haar wang ook nog eens verwond. Bloed sijpelde uit haar wond en ze besefte dat dit helemaal de verkeerde kant op ging. Ze dook alsnog weg en keek naar Hazelpaw, wachtend op een zet van hem, omdat Roughpaw merkte dat de wonden haar meer begon te kosten dan dat ze wou. Ze wou namelijk niet verzwakken en de Thunderclanner was nu meer gefocust op haar dan op Hazelpaw.

Tag: Hazelpaw&Zealspark

Shadowclan is verliezende, houd daar rekening mee. Dit is dus ook wel het moment dat als je kat gewond is geraakt, om die kat dan te laten terugtrekken.


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 EKUWbmh
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Zealspark
StarClan
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 PCAssxW
Chi
2726
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 10:33

I'm drifting like a ghost on the sidewalk

De opmerking van de poes zorgde ervoor dat zijn oren onbehaaglijk begonnen te wiebelen. Starclan. Hen straffen? Omdat ze ervoor kozen niet vermoord te worden? Omdat Bloodclan al meerdere katten van Thunderclan had gedood én verwond? Omdat Zealspark van plan was het die bloedzuigers betaald te zetten en dat dit wel gedaan moest worden om dat plan uit te kunnen voeren? Als dat zo was dan had Starclan geen rechtvaardigheidsgevoel. Maar goed, hij kon hier niets van zeggen, mocht hier niets van zeggen. Sowieso waren het niet de zaken van de Shadowclan poes om te weten hoe het er met Thunderclan aan toe ging. Hij voelde bloed aan zijn nagels toen hij in staat was geweest de apprentice tegen haar wang te meppen. Vlug sprong hij weer naar achteren, doorhebbende dat haar aanvallen steeds trager op zich lieten wachten. Zijn blauwe blik gleed even in het rond. Algauw merkte hij op dat Shadowclan steeds zwakker begon te lijken terwijl de katten van Thunderclan en Bloodclan er nog niet zo vermoeid uitzagen. Betekende dit niet dat zij aan het winnen waren? Zijn ogen keken weer naar zijn twee tegenstanders, wachtende op hetgeen wat ze als volgende zouden doen.

Tag: Hazelpaw & Roughpaw
zealspark || warrior || male || single


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelnut
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 DQLb1TP
Yanthe
802
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 89moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 11:40

Hazelpaw had net nog een enorme klap op zijn kop gekregen en probeerde zich te herpakken. Een kort moment liet hij zijn blik naar de vechtende katten rond hem heen gaan. Hij zag vooral hoe de Bloodclanners, de katten van Shadowclan tegen de grond drukte. Verschillende katten van zijn clan liepen langs hem heen, de struiken in. Ze trokken zich terug. Shadowclanners trokken zich terug. Ze moesten fit blijven om de katten in de clan, katten die zich niet konden beschermen, te beschermen. Hazelpaw had het liefst zich nog verder in de strijd gegooid om hen te laten zien dat Shadowclan zich niet zomaar liet doen, maar dit konden ze niet eeuwig volhouden. Hij had al een stevige beet in zijn voorpoot gehad en een harde klap op zijn kop. Hij sprong snel terug naast Roughpaw en liet even zijn blik naar haar gaan. "Kijk," mauwde hij zachtjes, zodat hun tegenstander het niet kon horen. Met zijn ogen draaide hij naar de Shadowclanners die zich losmaakten uit de greep van de vijand. Vervolgens richtte hij zijn blik weer strak op Zealspark. Ze zouden zich direct ook moeten terug trekken, maar niet voordat ze de kater nog een laatste keer hadden aangevallen. Voordat hij naar voren sprong, tikte hij even met zijn staart tegen Roughpaw. Hij liep rechtstreeks op de warrior af, maar week op het laatste moment af naar de zijkant, waarna hij met zijn klauwen probeerde uit te halen naar zijn zachte buik. Als er één zwakke plek was, bij eender welek kat, dan was het de buik wel.

Tag: Roughpaw en Zealspark


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Claw
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 feb 2016 - 11:40

Hij merkte de twijfel, dat merkte hij aan alles. Hij voelde de sfeer om hen heen ook veranderen, katten begonnen zich terug te trekken. Toch sloeg Tallshadow zijn poot weer in zijn richting en die ontweek hij door een kwartslag te draaien. “Denk je nu werkelijk dat dit zin heeft?” Hij sprong op om te proberen de ShadowClanner tegen de grond aan te pinnen. “Ik dacht dat jullie clankatten onnodig bloedvergiet zo verachtten? Heb ik mij daar in vergist?” Zijn stem had een andere klank aangenomen. Het klonk bijna geïnteresseerd of hij peilde of hij katten naar zijn kant kon krijgen als hij zou willen. “Want weet je mij maakt het helemaal niets uit.” Hij grinnikte zachtjes terwijl zijn ogen weer opflikkerden.

Tag: Tallshadow∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Eki8z
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 ZrDY9U2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardgaze
StarClan
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 DPKsfdL
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▰ Ageless [41 moons when he died] ▰
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardgaze
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimeza 6 feb 2016 - 16:37

Zijn woede borrelde echter nog veel meer op toen zijn eigen 'zoon' het veld op kwam gelopen en bijna letterlijk instortte toen hij Raven zag liggen. Even kon de kater het niet laten zijn zoon, al was het niet zijn zoon van eigen bloed, troostend aan te kijken met zijn ijsblauwe ogen. Waardoor hij de hap naar zijn nek nog maar net kon ontwijken door achteruit te stappen, maar de klauwen van de kattin al snel in zijn schouders voelde. Lichtjes gromde hij, zijn aandacht weer op haar gericht. Ze zou ervoor boeten wat ze zijn partner's zoon had aangedaan. De dood, dat had Raven niet verdiend. En dit drama, dat had Leopardpaw ook absoluut niet verdient. De kater haalde wederom woedend naar de kattin uit, waarna hij haar richting op sprong en zijn hele lichaam inzette om haar op de grond te krijgen.

Tag: Zira


▰ I believe in ordinary acts of bravery ▰
▰ In the courage that drives one person to stand up for another ▰

∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2v3r2oj
Terug naar boven Ga naar beneden
Zira
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimezo 7 feb 2016 - 19:56

Haar klauw raakte zich in zijn schouder en triomfantelijk grijnsde ze. De kater richtte zijn aandacht weer vanaf de apprentice op haar en ze keek hem met een uitdagende blik aan. De kater haalde naar haar uit, en raakte haar hard in haar nek, maar snel trok Zira zichzelf terug zodat zijn klauwen hier in ieder geval niet dieper in konden gaan vasthaken. Nu had ze helaas haar eigen aanval ook moeten afblazen en soepel gleden haar nagels weer uit de schouder van de ShadowClanner. Deze sprong toen met zijn volle gewicht op haar af en Zira sprong snel aan de kant, helaas was ze net niet op tijd geweest en werd ze tegen de grond aangesmakt. Ze lag nu onder de kater en ze keek hem van onder haar wimpers aan met een glimlach op haar gezicht. "Ach, je zal een dame niks aandoen toch?" fluisterde ze zachtjes en knipperde nog is lief, waarna ze hard met haar rechterklauw die niet geplet werd door de dikzak uit naar zijn slaap.

Tag: Leopardgaze


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2hh0j8y
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2gxnp75∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23mrb6w∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2hqc5lx ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 E8v3o2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 34nodx3∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Vmwrhy ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23h0tfk∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughflower
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimezo 7 feb 2016 - 20:05

Afwachtend keek Roughpaw naar de oudere Thunderclanner wie nog niets terug had gedaan. Bloed drupte van haar wang af en ze wist niet goed of ze nou zou gaan vluchten, of niet? Ze had al een aantal wonden opgelopen en besefte dat ze dit niet ging winnen. Maar ze wou ook niet opgeven, ze wou niet falen of het gevoel krijgen dat ze niet alles had gegeven voor haar clan. Hazelpaw kwam naast haar staan en maakte haar bewust van het feit dat Shadowclan aan het verliezen was. Ze besefte ook dat ze dit niet zo konden winnen, maar die kater nog een goede pak slag geven klonk niet verkeerd. Hazelpaw viel aan en tikte haar opdat moment met de staart aan. Toen sprong Roughpaw via de andere kant naar de kater toe en haalde haar klauw langs zijn zij, in de hoop deze zo te verwonden. Ook hoopte ze dat de kater niet had verwacht dat de twee samen zouden aanvallen.

TAG: Zealspark & Hazelpaw


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 EKUWbmh
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimedi 9 feb 2016 - 16:53

Zijn hoofd was nu aan het multitasken, aan de ene kant hield de kater zich bezig met alles wat er om hem heen gebeurde, zijn hele clan die langzaam aan aan gort geslagen werd, terwijl hij ook weg moest duiken voor nog een gerichte aanval van de kater tegenover hem. Tall dook weg, maar weg wel geraakt door de klauwen van de ander in zijn achterpoot, hij siste en sloeg zo snel als hij kon terug, om vervolgens weer weg te springen. Hoezeer hij het ook haatte, de ander had gelijk, en de twijfel kroop opnieuw in de ogen van Tallshadow. Wat zou zijn moeder gedaan hebben?

Tag: Claw
Note: Het wordt tijd dat de shadowclanners hun gevechten afronden!


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Claw
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimedo 11 feb 2016 - 8:34

Hij zag wel dat de kater voor hem al de beslissing gemaakt had. Niet bewust, maar hij zag het in zijn bewegingen. Ze hadden gewonnen en dat zorgde voor een voldaan grijnsje om zijn lippen. Hij ontweek de klauw van Tallshadow en draaide zijn kop naar Zira. “Maak dat af en kom dan hier heen.” Bulderde hij over het groepje katten tussen hen in heen. “Het is tijd om dit zooitje ons territorium af te jagen.” Terwijl hij dat zei keek hij de ShadowClan kater weer aan. “Neem ze mee en ik laat jullie verder met rust.” Hij deed weer een stap naar hem toe, maar maakte geen aanstalten meer om hem te verwonden. “Voor nu.” Hij grinnikte zachtjes terwijl er een treiterende blik in zijn groengele ogen lag.


Tag: Tallshadow & Zira∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Eki8z
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 ZrDY9U2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimedo 18 feb 2016 - 18:43

Hij had geen keus meer verder, de ander voor hem had hem in zijn greep en hij wist het. Shadowclan was aan het verliezen, hád in principe al verloren, en nog meer levens was het de kater niet waard. De clan was niet sterk genoeg. Dit zou hun dood kunnen worden, en om nou zonder leider te gronde te gaan leek hem niet echt geweldig. Vandaar dat hij uiteindelijk, na zijn laatste aanval op Claw toen die zich omgedraaid had om naar zijn deputy te roepen - het bestond uit een snelle klap naar de nek in de hoop meer te raken dan alleen fur -, een paar stappen terugnam en zuchtte. "Shadowclan! Terugtrekken!" Schreeuwde hij boven het strijdgewoel uit, een gevoel van verlies in zijn maag. Fel keek hij nog eens naar Claw, dit was nog niet voorbij. Shadowclan zou wederkeren, en sterker dan ooit.

Tag: Shadowclan


Even zodat er rekening mee gehouden kan worden gezien dingen al voorlopen.
Innerghost gaat nog het kamp binnen komen na dat ze haar levens heeft ontvangen en dit gevecht afgerond is. Dit speelt zich dan voor de (deputy en normale) ceremonie af. Dit geldt dan ook voor alle topics die al aangemaakt zijn in de periode dat Innerghost al Innerstar is (:


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Summer
Member
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 DPKsfdL
Rebecca
661
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Summer
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimedo 18 feb 2016 - 19:51

De ShadowClan Apprentice die ze aan had gevallen gromde terug en vocht ook zoals ze verwacht had terug. Summer ontblootte haar tanden en siste terug. De tanden in de voorpoot deden haar pijn waarop ze hard met haar andere poot haar nagels in de Appentice boorde. Toen de Apprentice omhoog schoot voelde ze nagels langs haar kaak scheren waardoor er een aantal haren uit haar vacht vielen. Ze grauwde en sloeg haar nagels in de flanken van de Apprentice. “Laatste káns” gromde ze en duwde haar nagels in de flanken. Haar nagels zouden zeker in de huid zitten maar hoe diep wist de kattin niet. Om haar heen hoorde ze hoe meer katten zich terug begonnen te trekken en een gestreepte kat van ShadowClan riep luid “Terugtrekken!”. Triomfantelijk grinnikte ze en keek de Apprentice aan. “Je hoort het” sprak ze en lachte luid. Dit gevecht was gewonnen door BloodClan.

Tag: Echopaw


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2gxnp75.∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw.∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23h0tfk.∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 UaIptLZ.∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 COxUkZt
Terug naar boven Ga naar beneden
Zira
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimewo 2 maa 2016 - 21:02

Zira hield de anderen nauwlettend in de gaten. Ze wist dat de ShadowClan verliezen ging en de leider van hun groepje leek het ook te beseffen. Echter had ze niet al te veel tijd om hier aandacht aan te besteden aangezien een klauw haar richting op kwam. Te laat zag ze deze en de kattin werd vol op haar wang geraakt. Ze siste zacht en keek grauwend naar de ShadowClanner tegenover haar. Ze sprong met opengesperde kaken op hem af en hapte naar zijn oor, die ze stevig te pakken nam en hier hard aan trok. De kater sloeg opnieuw een klauw op haar uit, nu met meer kracht dan eerder. Zira sprong weg, moest hierdoor zijn oor loslaten maar de klauw raakte haar in ieder geval niet. De wond op haar wang irriteerde haar flink en ze trok haar lip gevaarlijk op naar de kater. Zacht hijgend keek ze naar hem en hij keek met haat in zijn ogen terug. Het was duidelijk dat ze beiden niet zouden stoppen, ook al klonk het sein voor de ShadowClan om terug te trekken. De kater leek afgeleid, te kijken naar degene die hen leidde. Zira greep haar kans, sprong met grote kracht en opengesperde kaken op hem af. Ze greep hem in zijn keel, en duwde hem hard naar beneden. De kater was verrast, al nam hij niet veel tijd om te reageren. Meteen probeerde hij haar weg te duwen, maar de kattin klapte haar nagels in de grond zodat ze niet weggeslagen kon worden. Zijn klauwen raakten haar hard, keer op keer, maar standvastig hield ze vast en na een paar secondes beet ze door. De kater blies zijn laatste adem uit en het leven verliet zijn lichaam. Een grijns kwam op haar gezicht. Hoewel haar hele lichaam pijn deed, ze had twee ShadowClanners vermoord vandaag. Prima. Ze richtte haar kop op en keek toe hoe de katten het territorium dat nu Elite toebehoorde verlieten. De commander keek naar haar vacht, die besmeurd was met bloed; zowel van haarzelf als van haar twee slachtoffers. Ze keek nog eens naar de twee katten en wankelde toen naar Claw toe, haar rechterpoot deed flink pijn en ze kon hier dan ook haast geen gewicht op zetten. Haar lichaam zat onder de schrammen, de ene dieper dan de ander, maar haar poot en wang deden het meeste pijn. Ze keek naar Claw met haar rode ogen en trok haar mondhoek op in een grimas. "Nu nog de rest van hun territorium," miauwde ze. Een kriebel kwam op in haar keel en de kattin hoestte kort, onbewust. Toen deze hoest echter aanhield verwijdden haar ogen. De kriebel ging niet weg. Groenhoest. Haar ogen gleden naar de zwarte kater naast haar. Ze kon hem aansteken. Ze kon iedereen aansteken. "Ik denk.." miauwde ze, waarna ze nog eens hoestte en hem met geïrriteerde ogen aankeek. "Dat ik terug moet gaan naar het Elite kamp. Daar zijn de minste katten, kan ik niemand aansteken." miauwde ze, haar stem nog rasperiger dan normaal. Een bonkend gevoel kwam in haar kop, maar ze onderdrukte dit zo goed mogelijk.

Tag: Leopardgaze (godmoden toegestaan) & Claw


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2hh0j8y
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2gxnp75∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23mrb6w∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2hqc5lx ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 E8v3o2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 34nodx3∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Vmwrhy ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 23h0tfk∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Claw
Deceased
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 19:57

Het was klaar. Tallshadow gaf het teken om terug te trekken en daarmee was het gevecht beslist. Met genoegen zag hij de ShadowClanners uit het gebied verdwijnen, het territorium wat nu van hem was. Het bleef toch elke keer leuk als iets lukte en het maakte zijn honger naar macht alleen maar groter. Toch trok er een frons in zijn voorhoofd toen Zira naast hem kwam staan en onophoudelijk begon te hoesten, dat klonk niet goed. “Dat lijkt me slim ja.” Gromde hij wat binnensmonds terwijl zijn blik zich op haar vestigde. Een naar voorgevoel begon zich van hem meester te maken, had hij een fout gemaakt? Snel schudde hij dat van hem af en riep een groepje members bij hem. “Ga de grenzen markeren.” Met die woorden draaide hij zich met een ruk om. Met grote passen beende hij terug naar het ThunderClan territorium. Ach, het zou vast wel weer loslopen. Het was vast niets.

Topic is afgerond∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Eki8z
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 ZrDY9U2∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Innerstar
StarClan
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 R0nBhw9
Nathalie
4728
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitimedo 10 maa 2016 - 14:33

Hallo iedereen!

Graag iedereen van Shadowclan in dit toppic reageren!
https://www.warriorcatsnl.com/t28722-clantopic-we-took-some-hits


∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Env9oX7
.:
Thanks Waz <3:
:'STAMPS':
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]   ∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim] - Pagina 5 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
∆{Clanevent BC & TC x SC}∆ Hear the sound of pirates[territory claim]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 5 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: