Adventure time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Adventure time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Adventure time DPKsfdL
Mentally Disturbed Llama
7

CAT'S PROFILE
Age: 1,5 moons
Gender:
Rank:
Mockingkit
BerichtOnderwerp: Adventure time   Adventure time Icon_minitimezo 3 jan 2016 - 18:17


Het had lang geduurd voordat zijn mama eindelijk ging slapen. Nu kon hij doen wat hij al dagen zat te plannen. Zijn vachtje tintelde van de spanning en zijn ambergele ogen waren gericht op de kampingang. Het zou niet makkelijk zijn ongezien naar buiten te kruipen en dus had Mocking een kleine gat achter de Nursery ontdekt waar hij vast als kitten zou passen. Met een rap tempo draafde hij de Nursery uit. Op weg naar de achterkant. Meteen wurgde het kleintje zich tussen de doornstruiken naar buiten. Een doorn stak in zijn pootje en Mockint kon niets anders doen dan een pijnlijke kreet laten horen. Hij begon te piepen van de pijn, maar hinkte met drie poten verder. Zijn voorpoot nogsteeds bloedend in de lucht hangend. Uiteindelijk had het zwartwitte katertje het territorium gehaald. Zijn ambergele oogjes werden groot en rond van verbazing. De wereld was groter dan hij gedacht had. En dat nog maar het WindClanterritorium! Door al die opwinding was Mockingkit de doorn in zijn poot vergeten. Maar algauw zodra hij de poot op de grond neerlegde liet het kleintje nog een pijnlijk piepje horen. Hij moest zich verstoppen. Maar waar? Plots ontdekte hij een holletje onder de grond. Onbewoond. Gelukkig. Echter was het een muizenholletje en pastte hij maar tot zijn staart erin. Hij kromp ineen. In de hoop dat niemand zijn staartje ontdekt had en hem terug meebracht naar het kamp. Hij was hier pas net en als zijn moeder het gehoord zou hebben dat hij buiten het kamp was zou hij geplukt zijn.

& Timberwolf


Adventure time Ds7zo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Adventure time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: