Nothing burns like the cold. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nothing burns like the cold.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nothing burns like the cold. O0b2ft
Dani
235
Actief
"Take me to your happily ever after"

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Mistfeather
BerichtOnderwerp: Nothing burns like the cold.   Nothing burns like the cold. Icon_minitimema 4 jan 2016 - 17:51

->Vervolg van: Klik!

Mouse deed verder niks meer en Mist ook niet. Ze bleef even liggen met haar longen die nog pijn deden van het ijskoude water dat erin was gegaan, de duizeligheid van het lange adem inhouden en dan haar tintelende lichaam. Mouse werd opgetild en Mist knikte bij de woorden van haar broer. Ze was sterk en ging het negeren allemaal. Nog even doorzetten en daarna kon ze gaan liggen en anderen die ze liefhad weer zien die haar konden opwarmen. Ja, daar keek ze naar uit. Oprollen tegen een warmer iemand. Maakte haar niet echt meer uit wie op het moment, als diegene maar warm was. "Als het niet gaat moet je het zeggen", zei ze.
Mist voelde gewoon hoe het water ijs begon te worden op haar lichaam. De wind sneed in haar vacht en haar lichaam trilde hevig om er nog iets van warmte in te houden. Er werd niks gezegd, alleen nog maar geloop en getril. De wind was het enige geluid in haar oren.
Toen ze het kamp binnen kwamen werden ze gelijk aangekeken. Mist haar blik was verward en wazig, alsof ze verschrikkelijk moe was. Eigenlijk was ze uitgeput en koud. Het water op haar vacht was zo koud, nog even en ze zouden alle drie neervallen. Bevroren. Met haar hevig trillende lichaam ging ze staan en keek om zich heen.

{ OPEN


Nothing burns like the cold. PBceofq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
Nothing burns like the cold. JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Nothing burns like the cold.   Nothing burns like the cold. Icon_minitimedi 5 jan 2016 - 13:44

Bark zat een beetje verdwaasd voor de den van de warriors. Al enkele dagen spookten de laatste woorden van Whitelion door zijn kopje. Hij zat wat in de knoop met zichzelf. Wat moest hij nu doen? Zou hij het aan Everstar vertellen of niet? Was dit van belang voor de clan of was het maar een bijzaak? Kort trok de kater met zijn hoofd toen hij zijn blik over de open plek liet gaan. Het was zo rustig. Geen greintje rouw was nog te zien bij de katten die hij in het oog kreeg. Waarom? Waarom raakte de dood van de deputy maar een paar katten? Hij wist maar al te goed waarom, maar niemand van hen kon ook voor één bewijs voorschotelen van de daden van de deputy. Enkel bark kende zijn geheimen tot in de details. De rust in het kamp werd al snel verstoord toen een groepje verzopen apprentices het kamp in strompelde. Zijn oren schoten verrast naar voren en hij sprong richting het groepje toe, waar Mousepaw deel van uit maakte. Van de drie katten was Mouse ook degene die gedragen werd, wat hem even verstijfd liet staan. Ze hadden duidelijk een medicine cat nodig, maar had had Sparrowfeather nog maar net het kamp zien verlaten. natuurlijk wilde hij weten wat er gebeurd was, net zoals de andere omstaanders, maar hun gezondheid ging nu eenmaal voor. Warmte, dat was waarschijnlijk de eerste stap, maar dat kon hij hen niet alleen geven. "Brindleleaf!" mauwde hij alarmerend. verder tikte hij kort een andere kat aan die naast hem stond en zei hem dat hij in de Medicine den moest gaan zien. Als Sparrowfeather alleen weg was, moest Lizardpaw er nog zijn. Bark gaf Mistpaw kort een duwtje om haar uit de tocht te laten staan. De wind maakte het nog erger. Ook Tigerpaw begeleidde hij meer naar een beschutte plek.

Tag: Brindleleaf, Mistpaw, Tigerpaw (,Mousepaw), Onbekende warrior/apprentice


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Nothing burns like the cold. HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Nothing burns like the cold.   Nothing burns like the cold. Icon_minitimedi 5 jan 2016 - 16:37

"Ik kan dit wel," mauwde hij tegen zijn zilveren zusje toen deze zei dat hij het moest zeggen als hij het niet meer kon. Maar wat wilde ze doen, helpen met het dragen van Mousepaw? Zijn zusje was er zelf ook bijna niet meer geweest, hij had wel gezien hoe de twee poezen doodstil onderwater lagen. En het beeld van Mousepaw die naar de bodem zakte, het was erger dan het beeld uit zijn nachtmerries. Eenmaal in het kamp voelde hij hoe zijn koude poten toch wel aardig pijn deden. Maar hij had het gedaan. Hij had Mousepaw en Mistpaw gered en dat was het belangrijkste. Och. Hoe had hij met zichzelf moeten leven als hij één van de twee of misschien zelfs beide kwijt was geraakt? De kater slikte en zag Barksound, die meteen om Brindleleaf en een medicine cat vroeg. Daarom trippelde hij ook de apprentice den binnen, want daar was het warm. Hij liep naar het nest van Mousepaw en liet haar van zijn rug af glijden, zo het zachte mos van haar nest in.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Nothing burns like the cold. VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nothing burns like the cold. UpUjbbT
Julia
896
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Nothing burns like the cold.   Nothing burns like the cold. Icon_minitimedo 7 jan 2016 - 13:04

Ze schrok wakker terwijl er een ijzig koude rilling over haar rug liep. Een groepje katten had haar aangestaard in haar droom, maar ze had alleen maar de ogen kunnen zien die haar verwijtend aangekeken hadden. Het gesprek met Sparrowfeather had haar pijn gedaan en herhaalde zich steeds in haar kop. Het was om gek van te worden en het maakte haar nerveus, daardoor waren de nachtmerries begonnen. Soms ging één van haar kinderen dood of werd ze aangestaard, zoals in deze droom. Ze had even proberen bij te slapen, want ook al ging het beter met de wond koste het haar nog wel energie. Ze likte haar vacht recht en wilde opstaan toen een alarmerender stem dwars door haar heen leek te snijden, Barksound en hij riep haar naam. Haar hart leek even een slag over te slaan terwijl ze gehaast overeind kwam en de warriors den uitstoof, waarbij ze bijna iemand omver denderde. Geuren overspoelden haar en de geur van water in de vacht van Mousepaw beklemde zich om haar hart. Nee, nee, nee, dit mocht niet. Ze stoof langs Mistpaw, Barksound en Tigerpaw heen naar het nest waar Tigerpaw Mousepaw net ingelegd had. “Mousepaw!” Haar stem klonk vol paniek terwijl ze haar neus in de vacht van haar dochter duwde. Nee, niet nog een straf. Nee, gewoon niet. Ooh StarClan haar kinderen konden er toch niets aan doen?


Nothing burns like the cold. X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Plumpaw'
Member
Nothing burns like the cold. DPKsfdL
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 whole moons already
Gender:
Rank: Apprentice
Plumpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Nothing burns like the cold.   Nothing burns like the cold. Icon_minitimedo 7 jan 2016 - 13:13


Kort keken haar twee blauwe ogen op naar Mistpaw die er doodvermoeid uit zag en Tiger met Mouse op zn rug. Wat moest zij op zijn rug, wat hadden ze uitgespookt. Kon die poes niet gewoon haar eigen broers gaan vermaken? Dit was haar Tigerpaw, haar steun en toe verlaat. Ze beet haar kaken op elkaar toen Tiger de apprenticeden in liep. Fijn daar stond haar zusje zonder iemand die zich echt om haar bekommerde. Ze liep naar haar zusje toe en keek naar de grotere zwarte kat en drukte kort haar neusje tegen die van Mist. Oke Plum wees niet zo een scheitbak! Sprak ze zichzelf in stilte streng toe en opende daarna haar bekje en keek snel weg van Mist. 'Gaat het?' Kwam er zachtjes maar toch bezorgd uit.

Tag: Mistpaw (Barksound)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nothing burns like the cold.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: