Tension 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tension

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
Tension Mini_a10
It's a nouk
4939
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

654 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Tension   Tension Icon_minitimedi 5 jan 2016 - 18:59

In een rustig ritme zwaaide de lange staart op en neer terwijl hij door het Rogue territory liep. Omdat Bat al wat ouder was waren zijn trainingen dan ook wat moeilijker. In het kamp was hij naar de kater toe gegaan en had gezegd dat hij over enkele minuten achter hem aan moest komen. Dat zou hij moeten door door zijn spoor te volgen. Hellhound was het Rogue territory ingelopen gezien daar veel verschillende geuren hingen en het zo niet te makkelijk werd voor Bat. In het Rogue territory trainen had meerdere voordelen. Je werd niet zo snel lastig gevallen door clankatten of andere leden van de Elite. Als je al lastig werd gevallen was dat door een Rogue wat op zijn beurt weer een goede training was. Aangekomen op een plaats die hem wel geschikt leek nam de kater plaats. Nu was het wachten op Bat om hem te vinden.

{Trainingstopic Bat}


Tension Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bat
Member
Tension DPKsfdL
Inge
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //13 moons//
Gender:
Rank: Apprentice
Bat
BerichtOnderwerp: Re: Tension   Tension Icon_minitimewo 6 jan 2016 - 10:54

Een tijdje na de ceremonie was Bat's mentor naar hem toegekomen. Hellhound had gezegd dat hij na een paar minuten naar hem toe moest komen en was aan de horizon verdwenen. Bat had wel begrepen wat zijn doel was: dat hij hem moest opspeuren als een Twoleg hondje. Bat vond zelf dat hij geen training nodig had maar klagen deed hij niet. Dat is een teken van zwakte en ontrouw aan zijn 'clan'. Nadat hij het territorium van zijn familie had verlaten zwerfde hij rond in het rogue territorium en hij wist zich nu al aardig te redden. Met die gedachtes ging hij op pad. Eerst liep hij gewoon naar waar Hellhound was verdwenen. Toen bestudeerde hij de omgeving. Het was de rand van de Twoleg place. Voor hem waren nog wat kleine Twoleg schuurtjes die stonken naar koeienstront. Bat opende zijn mond en probeerde naast de koeienstront een andere geur op te pakken. Het geurspoor wat hij rook leidde over weilanden. Af en toe zag hij een kattenpootspoor wat betekende dat hij de goede geur volgde. Na een tijdje veranderde de grasgrond naar droge aarde. Hij was nu in een bos wat makkelijker was gezien je pootsporen makkelijk kon zien in de donkere aarde. Helaas was het niet zo gemakkelijk gezien het pootspoor doodliep tegen een boom aan. Even was Bat verward. Daarna snapte hij het en klom met grote moeite in de boom tot hij een tak met klauwafdrukken zag. Bingo. Hij klom wankelend op de tak en sprong via de tak op een andere tak met klauwafdrukken. Na een paar takken ging het al wat makkelijker. Uiteindelijk zag hij de rode kater zitten op een kleine open plek. Stil klom hij naar een lagere tak. Met een verrasingssprong landde hij voor zijn mentor. 'Ik ben er.' Miauwde hij hijgend.


Tension 2cpqdzs
I look like a sour heartless kitty, but sometimes their is an exception...
To rare to live, to rare to die. I'll fly in your dreams, black, white and sometimes red.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tension
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: