I shall rise 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I shall rise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Canarypaw
Member
I shall rise Tumblr_o7cr3fCBfv1uvcgjlo3_250
Endria
248
Actief
We will be everything that we'd ever need
Don't tell me, tell me what I feel
I'm real and I don't feel like boys

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Canarypaw
BerichtOnderwerp: I shall rise   I shall rise Icon_minitimezo 10 jan 2016 - 12:53

De zwart witte apprentice rekte zich even kort uit voordat ze de den uitstapte. Tot haar grote ergernis lag er weer een nieuw pak sneeuw, en Canarypaw baande zich een weg door het witte poeder naar de prooistapel. Er lag natuurlijk niet veel, en ze nam maar genoegen met een klein muisje. De apprentice moest toegeven dat ze de laatste tijd ook niet veel had bijgedragen, maar dat kwam door het feit dat ze geen idee had hoe ze in de sneeuw moest jagen. Er was al niet veel prooi, maar als er iets was kon ze het gewoon niet te pakken krijgen. Misschien was het toch maar eens tijd om haar mentor om hulp te vragen. Canary at een beetje vluchtig haar ontbijt op voordat ze opzoek ging naar Sinclaw. Eerlijk gezegd hadden ze nog amper met elkaar gepraat, maar toen ze de warrior zag stapte ze er zelfverzekerd op af. "Sinclaw?" Vroeg ze om haar aandacht te krijgen. "Heb je vandaag misschien tijd om met me te trainen?"

-Sinclaw


I shall rise 6xvodx
Thanks Dani!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
I shall rise Zw2fckP
Michelle
1789
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: I shall rise   I shall rise Icon_minitimezo 10 jan 2016 - 20:15

Het was alweer een tijdje geleden dat ze een apprentice aangereken had gekregen door de almachtige Shrewstar en nog altijd had ze amper training gegeven. Niet alleen had ze het te druk gehad met de trainingen van haar zoon en haar vaders verdwijning maar ook had ze duidelijk aangegeven aan het stuk onbenul dat het zelf maar naar haar toe moest komen als het klaar was om te trainen, en dat bleek nu het geval te zijn. Met een uitgebreide gaap rekte de zwart witte warrior zichzelf uit en knipperde even kijkend naar Canarypaw. Hoewel ze ergens een grijns over haar lippen wou laten spelen bij het feit dat de kit eindelijk groot genoeg was om haar aan te spreken met zoveel zelfvertrouwen hielt ze deze achterwegen en gaf een lik over haar lange pluizige vacht. "Goed dan. Laten we maar beginnen hmm?" Mompelde ze koeltjes en stapte langs de poes het kamp uit. "Wat wil je leren?"


I shall rise CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Canarypaw
Member
I shall rise Tumblr_o7cr3fCBfv1uvcgjlo3_250
Endria
248
Actief
We will be everything that we'd ever need
Don't tell me, tell me what I feel
I'm real and I don't feel like boys

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Canarypaw
BerichtOnderwerp: Re: I shall rise   I shall rise Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 20:03


"Goed dan. Laten we maar beginnen hmm?" Mompelde haar mentor koel, en Canarypaw herinnerde zich weer waarom ze niet eerder om training had gevraagd. Niet alleen was het feit dat ze om training moest vragen belachelijk, maar ze voelde zich om een of andere reden nooit op haar gemak als Sinclaw in de buurt was. Ze trippelde achter de andere poes het kamp uit, en moest snel lopen om de ander bij te kunnen houden, want ze was natuurlijk nog kleiner aangezien ze nog lang niet uitgeroeid was. Waarschijnlijk zag ze er nu ook stom en kinderachtig uit hoe ze nu liep, maar dat kon haar helemaal niets schelen. "Wat wil je leren?" Vroeg de poes, en Canary kwam even in de verleiding om te vragen of ze haar wilde leren vechten. Dat was een van de dingen die ze echt wilde leren, maar jagen was nu haar eerste prioriteit, want de clan had immers voedsel nodig? "Ik wil leren om te jagen in de sneeuw." Zei ze simpel. Normaal jagen ging nog wel, maar die stomme sneeuw maakte het haar alleen maar moeilijk.


I shall rise 6xvodx
Thanks Dani!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I shall rise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: