Revenge 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Revenge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Revenge DPKsfdL
M
119
Actief
They treated him like a monster

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperstrike
BerichtOnderwerp: Revenge   Revenge Icon_minitimezo 10 jan 2016 - 18:55

Het gedender van monster werd alsmaar luider toen Viperstrike dichterbij het Thunderpath kwam, hij had het moerassige gebied van zijn clan achter zich gelaten en bevond zich nu bij de grens van de Twogelplace. Zijn donker gestreepte vacht was bijna niet te zien in de ondergaande zon, en de schaduwen van de nacht. Alleen zijn goudkleurige ogen te zien in de duisternis, de enorme kater bleef roerloos staan en hield zijn blik strak op het Thunderpath. Toen er een monster langs denderde sprintte hij snel naar de overkant. Eenmaal veilig aangekomen verlaagde hij zijn tempo, en wierp nog een laatste blik over zijn brede schouders. De geur van Twolegs werd alsmaar sterker toen hij dieper het gebied in trippelde, en de donkere wolken kropen dichterbij. Zijn puntige oren waren gespitst en zijn neus vlak bij de grond om de geuren goed te kunnen onderscheiden, niemand mocht weten dat hij hier was en gelukkig stond de wind in zijn voordeel. geen enkele clangenoot kon hem kunnen ruiken, of gezien hebben. Met grote passen liep hij door, de sterren begonnen al door de dikke sluier van de wolken te breken. Plots stopte hij en liet zijn blik over het stukje vallei heen glijdem, de rijen nesten van die Twolegs waren verlicht maar voor de rest was alles pikkedonker, maar zijn ogen konden een beweging oppikken in de duisternis. Een grom rees diep uit zijn keel, zijn neusgaten weren gevuld met de vieze geur van Rogue. Pas toen de enorme kater de geur van een best bekende katber tussen kon plukken verandere zijn gegrom in een bromde lach. Een kwaardaardige lachje verscheen op zijn lippen en de kater stapte naar voren. "Dat is een tijdje geleden"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Revenge DPKsfdL
3lineeeee
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons, starting feeling old
Gender:
Rank:
Spottedfeather
BerichtOnderwerp: Re: Revenge   Revenge Icon_minitimezo 10 jan 2016 - 19:38

Ze kon het nog steeds niet geloven. Haar broer was dood. Hoe kon dit gebeurd zijn? Ergens vond ze dat het Clovers schuld was. Natuurlijk was het haar schuld. Het was altijd iemands schuld. Spottedfeather had nooit helemaal in Starclan geloofd. Maar nu Rustscar dood was vond ze het eigenlijk een best troostende gedachte. Maar zij was niet zielig. Zij leefde nog. En als ze één ding voor haar lievelings broer kon doen, was dat afmaken waar hij aan begonnen was. Wraak. Nadat ze gestopt was met rouwen had ze over niets anders meer gedacht. Er moest toch een manier zijn? Ze kon hem vermoorden, maar niet alleen. Er moest heus wel iemand zijn die een hekel aan hem had. Desnoods een Bloodclanner. Haar wandeling eindigde bij de rand van de twoleg place. Een vaag bekende geur drong in haar neus. Shadowclan. Wie herkende ze niet. Ergens in een lichtcirkel van een lantaarn zag ze hem. Een grote gespierde kater. Vipernogwat. Haar poten maakten snelle tikgeluidjes op de stenen. Net in de schaduw bleef ze staan. Ze wist natuurlijk niet of ze hem kon vertrouwen. Het was beter om eerst wat afstand te houden. "Goedenavond. Wat doet een clankat in een twolegplace?" vroeg ze zonder omwegen. Haar groene ogen weerkaatsten het licht van de lantaarn. De poes was best benieuwd naar de kater. Waarom was hij hier?


Revenge Eq3skm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Revenge
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: