On my mind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 On my mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
On my mind DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: On my mind   On my mind Icon_minitimedi 12 jan 2016 - 21:38

Haar poten droegen haar regelrecht richting de den van Everstar. Ze had hier lang over getwijfeld, nachten over gepiekerd. Maar uiteindelijk had ze besloten dat het tijd werd om de confrontatie aan te gaan. Haar amberkleurige ogen straalden zelfzekerheid uit terwijl ze zich door de ingang dwong. "Everstar." miauwde ze, bijna meteen haar blik in die van de rosse poes priemende. "Ik moet je iets vragen. Misschien zag je het al aankomen, maar ik heb het gevoel dat ik niet volledig loyaal kan zijn als ik niet de waarheid weet. Dus, bij deze mijn bezoekje." Haar stem had ijzig sterk geklonken, net zoals die van haar vader wanneer die bevelen uitdeelde. Echter was er ook een zekere zachtheid aan haar op te merken: de soort zachtheid die Spottedleaf vele manen terug ook met zich mee had gedragen. Ze was niet voor niets vernoemd naar de geliefde calico poes die zich ondertussen in Starclan bevond.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
On my mind AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
On my mind Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedi 12 jan 2016 - 21:55

Het was een wonder. Een regelrecht wonder van StarClan. De kat die haar den binnenkwam was ouder dan twaalf manen! Het was Spottedwish die haar den binnenstapte. Everstar begroette haar met een knikje. Ze had nu al het gevoel dat dit bezoekje problemen op ging leveren. Spottedwish was niet bepaald haar grootste fan sinds Lionroars verbanning, dat was geen geheim. Ze was echter wel loyaal aan WindClan gebleven. Tenzij dat alleen een opvoering was - Everstar wist eerlijk gezegd niet meer of ze er ooit nog vanuit kon gaan dat iemand was wie hij of zij zei te zijn. "Everstar", miauwde Spottedwish. "Ik moet je iets vragen. Misschien zag je het al aankomen, maar ik heb het gevoel dat ik niet volledig loyaal kan zijn als ik niet de waarheid weet. Dus, bij deze mijn bezoekje." Everstar keek haar aan. De toon waarop Spottedwish sprak deed haar aan Lionroar denken. Zelfs de manier waarop ze stond, de blik in haar ogen. Ze leek qua uiterlijk niet op haar vader, maar haar uitstraling was hetzelfde. Misschien net iets zachter, maar die had Lionroar ook gehad, ooit. Een eeuwigheid geleden. "De waarheid waarover?" vroeg Everstar met iets scherps in haar stem. "Als dit over je vader gaat: je hebt de waarheid al."


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

On my mind 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
On my mind DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedi 12 jan 2016 - 22:04

De rosse poes keek haar aan met haar groene ogen en zonder diens blik te ontwijken priemde ze haar amberkleurige er fel in. Toen Everstar de vraag terugkaatste en vervolgde dat ze deze al wist, verliet een sarcastische grinnik haar keel. Ze wist dat dit ongepast gedrag was jegens haar leader, maar veel boeide haar dit op 't moment niet. Ze had dit nooit openbaar gedaan, en daar moest Everstar haar maar dankbaar voor zijn. Dankbaar omdat ze niet één keer de kat die haar vader uit haar leven had gedwongen in de haren was gevlogen. "Aha, ja dat is waar. Ik ken de waarheid, maar jij overduidelijk nog niet." Ook haar stem had een bepaalde scherpheid aangenomen en Spottedwish was niet bang noch verlegen om deze te laten horen. "Want ik kan me niet herinneren dat jij de kant van Lionroar's verhaal ooit serieus hebt genomen. Ergens was het best grappig, hoe een Clanleader zomaar de woorden van haar deputy in twijfel trekt en besluit een kat te geloven die in het verleden al vaker een moord had gepleegd." Ze vernauwde haar ogen ietwat, al behield ze de rust in haar houding. Ze lokte geen ruzie uit. Spottedwish probeerde enkel het logische verstand van haar leider weer aan te doen wakkeren.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
On my mind AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
On my mind Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedi 12 jan 2016 - 22:22

In gedachten vervloekte Everstar Spottedwish. Die kat moest per se weer oude wonden openrijten. Het was misschien ook een vorm van loyaliteit dat ze zo hardnekkig in haar vader bleef geloven, maar het hielp niemand verder. Daar leek Spottedwish zich niets van aan te trekken. Haar lachje was sarcastisch en haar stem klonk scherp. "Aha, ja dat is waar. Ik ken de waarheid, maar jij overduidelijk nog niet. Want ik kan me niet herinneren dat jij de kant van Lionroar's ooit serieus hebt genomen. Ergens was het best grappig, hoe een Clanleader zomaar de woorden van haar deputy in twijfel trekt en besluit een kat te geloven die in het verleden al vaker een moord had gepleegd." Everstar vernauwde haar ogen. "Niet serieus genomen? Natuurlijk heb ik zijn kant serieus genomen, hij was mijn deputy, for StarClan's sake. Natuurlijk dacht ik eerst ook dat hij wel de waarheid zou spreken, maar het was mijn taak om onbevooroordeeld tot een conclusie te komen. Lionroar was mijn deputy en Whitelion had een verleden, ja, maar ik heb naar de feiten van deze zaak gekeken en heb de conclusie getrokken die die feiten me vertelden", zei ze. Ze hield haar houding en toon rustig, maar kon niet voorkomen dat er enige ergernis doorheen lekte. Waarom moest ze dit überhaupt nog een keer uitleggen? Waarom kon Spottedwish de waarheid niet gewoon accepteren? Ze wilde niet meer lastiggevallen worden met deze zaak. Het was al pijnlijk genoeg zonder dat Spottedwish bleef proberen twijfels in haar kop te planten. "Jij wilt het misschien niet geloven, maar het is zoals het is. Je moet het laten rusten."


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

On my mind 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
On my mind DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 6:46

Spottedwish haalde even diep adem en wist met de nieuwe inhaal van lucht zichzelf een beetje onder bedwang te houden. Haar oren wisten niet of ze zich naar voren moesten spitsen, of plat in haar nek moesten leggen. Daarom dat ze besloten had deze opzij te corrigeren, zodat haar volledige houding neutraal bleef. De woorden van Everstar zorgden echter alsnog voor een ongelovige blik in haar amberkleurige ogen. "In tegenstelling tot jou, Everstar, loop ik niet weg van mijn problemen. Ik zal nooit fatsoenlijk een oog dicht kunnen doen voordat de reputatie van m'n vader opgehelderd is. Want hij verdient dit niet. Ik weet zelf ook wel dat het onmogelijk is hem terug naar Windclan te brengen, merendeels omdat jij dat gewoon niet zou toestaan, maar ik vind dat de rest van de Clan dan op z'n minst de waarheid moet weten." Had de iets kleinere calico poes gemiauwd. Haar pluizige staart sloeg een keer van links naar rechts, waarna ze zich weer volledig op de rosse leidster focuste. "Mijn vader heeft nog nooit tegen me gelogen. En zou ook nooit een onschuldige kat, zeker niet van Windclan, zomaar vermoorden. Ja, hij had wat problemen maar nee, zulke dingen doet hij gewoon niet." Ze dacht terug aan die keer dat haar vader alles had opgebiecht. Ze wist waardoor hij zich alleen heen had moeten persen en ze vond het zelfs nog bewonderend dat de kater zich al die tijd zo sterk had gehouden. "Toen jij hem verbannen had, heb ik zijn geur gevolgd. Uiteindelijk ben ik hem tegengekomen, en heeft hij me de waarheid vertelt. Whitelion had Tawnylight van de rots geduwd, nadat ze gekalmeerd was. Hij had dit allemaal vanaf het begin uitgestippeld. Want misschien wist je het nog niet, die twee waren geen beste vrienden." klonk ze, verzekerd van haar eigen woorden. Uiteindelijk verzachtte haar blik even, terugdenkende aan het afscheid van haar vader. Hij had gezegd dat zij in Windclan moest blijven, aangezien ze daar thuishoorde. Maar de Clan begon steeds minder als een thuis aan te voelen. Eerst had ze het nog haalbaar gevonden, maar nu, na verloop van tijd werd het gemis steeds groter. "Vertel me eens, Everstar. Waarom zou een kat die al verbannen is nog steeds liegen? Het zou geen verandering hebben gebracht in de situatie. En nee, hij deed het niet om mij te troosten of iets van dat. Ik ken hem, tegen mij zou hij nooit liegen."


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
On my mind AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
On my mind Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 18:15

Spottedwish weigerde te luisteren. Ze bleef maar aankomen met dezelfde onzin. Dat haar vader nooit loog. Dat haar vader nooit een trouwe clangenoot zou vermoorden. Nog een keer dat haar vader nooit tegen haar zou liegen. "Misschien was hij vroeger de kat die je beschrijft, maar nu niet meer. Maar hij is veranderd, Spottedwish, ik heb hem zien veranderen", zei Everstar hard. Nadat hij Skymask had vermoord en later Icyrose was gestorven, was hij niet meer dezelfde kat geweest. Everstar sloot even haar ogen. Toen ze ze weer opende en verder praatte, was haar toon zachter geworden. Boosheid ging Spottedwish niet overtuigen en blijkbaar waren de feiten niet genoeg om de calico de waarheid te doen inzien. "Ik geloof niet dat hij een koelbloedige moordenaar was, maar ik weet dat hij kwaad kon worden. Ik weet niet wát Tawnylight heeft gezegd of gedaan, maar Lionroar kon heel goed door het lint gaan." Zoals toen hij Skymask vermoordde. Zelfs Everstar was het er wel mee eens dat die kat het wel enigszins verdiend had, maar het feit bleef dat Lionroar toen in een opwelling gehandeld had. Hij was heel goed tot geweld in staat. En in de staat waarin hij sinds Icyrose's dood verkeerde... Toen de zaken er niet zo goed voor hem uitzagen bij het onderzoek naar Tawnylights dood, had hij Everstar ook nog een krab gegeven. Ja, hij kon zeker kwaad worden, die kat. "Hij heeft mij die andere versie ook verteld, maar alle bewijzen toonden aan dat hij het had gedaan en niet Whitelion. En natuurlijk houd hij dat verhaal nu vol. Je bent zijn dochter... Hij zal wel net zo veel van jou houden als jij van hem. Je zegt dat hij nooit tegen je zou liegen, maar hoe kun je zoiets ooit zeker weten? Katten kunnen heel goed liegen, weet je, heel goed toneelspelen."


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

On my mind 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
On my mind DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedo 14 jan 2016 - 20:27

De calico poes vernauwde haar ogen. "Oh, ja. Ik heb hem ook zien veranderen. Maar dat betekend alsnog niet dat hij zomaar jan en alleman gaat vermoorden. Denk even logisch na, Everstar. Hij was een deputy!" Haar stem klonk bijna sissend. Nadien rolde ze met haar amberkleurige ogen. Toneelspelen, ja. Je vader, die halfdood op de grond lag, ging eventjes liegen tegen zijn dochter. Ze wist niet wat voor vader Everstar had gehad, maar blijkbaar verschilde die enorm veel met Lionroar. Spottedwish was ervan overtuigd dat hij de waarheid had gesproken. Ook al was ze zijn dochter niét geweest, dan nog had ze deze gedachte gehad. "Weetje Everstar, volgens mij ben jij heel vaak gekwetst geweest. Hoe kun je anders zomaar aannemen dat hij gelogen heeft? Het maakt niets uit dat hij ooit door het lint is gegaan, daar was een goede reden voor! Het feit is dat hij jou deputy was! En je vertrouwt zomaar het woord van een moordenaar boven dat van je deputy! Ik denk dat het tijd wordt dat jij je kop eens uit het zand haalt." miauwde Spottedwish met een bloedserieuze uitdrukking op haar gelaat. De ietwat vernauwde blik ondersteunde haar woorden. "En liegen, inderdaad. Als Lionroar zo goed kan liegen volgens jou, waarom kan Whitelion dat niet? Het lijkt me niet vreemd dat hij geknoeid had met de bewijzen dan."


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
On my mind AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
On my mind Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedo 14 jan 2016 - 21:33

Spottedwish ging maar door. Jan en alleman, jan en alleman, natuurlijk was Lionroar niet jan en alleman gaan vermoorden. Dat zei ook niemand. Het ging hier om één kat en het was heel goed voor te stellen dat Lionroar één kat had vermoord. Hij had het immers al eerder gedaan. Om het waarom, dat was nog steeds iets wat aan Everstar bleef knagen. Ze kon er niet tegen het antwoord op die vraag niet te weten. Tawnylight had lief geleken, maar misschien was zelfs dat nog wel schijn geweest. Als Lionroars verhaal nog voor een deel klopte, had zij hem aangevallen. Maar ook als dat niet waar was, had ze wel íéts gedaan om hem kwaad te maken. Lionroar zou niet doorslaan zonder dat iemand het had uitgelokt, opzettelijk of per ongeluk. "Hij heeft Skymask ook vermoord terwijl hij deputy was", zei ze. "Ja, hij had een goede reden. Maar hij dacht er ook niet over na. Hij draaide simpelweg door na wat Skymask had geprobeerd te doen. Misschien was dit net zoiets. Misschien was er nu wel minder voor nodig om hem over dat randje te duwen. Icyrose was dood. Hoe boos denk je dat een kat kan worden om een slechte uitspraak over een overleden dierbare?" Haar stem begon een deel van haar kalmte weer te verliezen. "Dit heeft niets met eerdere ervaringen te maken", siste ze. Ze haalde een keer diep adem om haar kalmte te herwinnen. Ze was gewoonlijk zo goed in een onbewogen uitstraling behouden, waarom liet die gave haar nu in de steek? Spottedwish had er wel gelijk in, ze was eerder gekwetst en dat had haar gevormd. Haar mentor was dood omdat zij zo stom was geweest op de vriendelijke woorden van een kat te vertrouwen. Ze had eerst gedacht dat die leugenachtigheid alleen bij rogues en andere clans voorkwam, maar in WindClan waren ook al eerder verraders geweest die zij niet had herkend. Dat had er alleen maar voor gezorgd dat ze geen fouten meer wilde maken en dat ze er voortaan niet zomaar meer vanuit ging dat katten die vriendelijk leken het ook echt zo goed meenden. Dat was niet slecht, dat was verstandig. "Noem Whitelion geen moordenaar. Ik ben niet goedgelovig, Spottedwish. Ik heb niet op zijn woord vertrouwd, ik heb op de bewijzen vertrouwd. Geursporen, daarmee valt niet te knoeien. Dat zijn de enige dingen waarvan je zeker kunt weten dat ze niet liegen. Jij bent degene die haar kop in het zand steekt, niet ik."


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

On my mind 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
On my mind DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedo 14 jan 2016 - 21:53

Toen de rosse poes haar beval dat ze Whitelion geen moordenaar mocht noemen verliet een sarcastische grinnik haar keel. "Ach, kom op Everstar. Je bent doof als je niet hoort wat hij allemaal al gedaan heeft. En ja, inderdaad, dat zijn roddels. Maar het is toch best vreemd dat je allerlei vreemde verhalen over hem hoort." Opnieuw vernauwden haar ogen zicht en slikte ze een scherpe opmerking door. "Lionroar verbannen was je eerste fout, en je tweede fout was dat je niets aan dat dassenprobleem hebt gedaan. Hoe verwacht je dat ik je redeneringen nog geloof óf vertrouw als we dankzij jou een stuk territorium kwijt zijn?" Haar haren rezen overeind. Al die manen.. al die manen had ze zich moeten inhouden. Had ze moeten wegkijken wanneer Everstar een mededeling maakte of wanneer ze een ceremonie gaf. Het enige wat ze voelde jegens de leidster was pure haat, en deze werd duidelijker naarmate haar woede groeide. "En denk nu niet dat ik niet loyaal ben. Ik ben loyaal ja, maar aan de Clan. Niet aan jou." siste ze vervolgens terwijl ze een harde zwiep met haar staart maakte. Haar vertrouwen in Everstar was al lang weg, sinds de seconde dat ze gehoord had dat ze Lionroar verbannen had en de oorzaak hiervan tot deputy had benoemd.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
On my mind AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
On my mind Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: On my mind   On my mind Icon_minitimedo 14 jan 2016 - 22:27

Everstar snoof toen Spottedwish over Whitelion praatte. Ja, er was misschien wel wat van waar, maar Whitelion was net als Lionroar veranderd. Maar in de goede zin van het woord. "Wat heeft het dassenprobleem hiermee te maken?" vroeg ze geërgerd. Daar had Spottedwish wel even een pijnlijk puntje geraakt. "Wat had je dan gewild? De clan was al zwak en bij een gevecht tegen die dassen zouden zeker levens verloren zijn gegaan. ShadowClan en RiverClan samen hadden er al genoeg moeite mee. Ik zag ze dode warriors meedragen toen ze vertrokken. WindClan alleen was het niet veel beter afgegaan, en dan? De andere clans zouden als gieren op ons gedoken zijn." Als gieren. Ja, ze waren een stuk territorium kwijt. En ja, Everstar twijfelde wel of ze dat niet had kunnen voorkomen. Maar zouden ze er echt zo veel beter voorgestaan hebben als ze de andere keuze had gemaakt? "Dat territorium krijgen we nog wel terug, zodra het juiste moment gekomen is."
Spottedwish begon boos te worden en Everstar gromde zacht. Die laatste opmerking ging te ver. Maar, wat nu? Ze kon toch niet niets doen na zo'n uitspraak? Ze kon Spottedwish echter niet wegsturen. Zoals ze al zei, was ze wel loyaal aan de clan en dat was nog altijd het belangrijkste. Meningsverschillen, hoe groot ook, deden daar niets aan af. Ze haalde diep adem en keek Spottedwish aan. Ze moest iets zeggen. Ze kon dit niet gewoon laten lopen. Ze was wel de leider van deze clan. Hollystar had haar gekozen en StarClan had deze keuze goedgekeurd. Haar blik was streng. Niet kwaad. Boosheid had geen enkel effect. Ze was geen beledigde kitten. Het was ook niet hoe je je als leider moest gedragen. Kalm en krachtig. Dat was wat ze moest proberen te zijn. "Spottedwish, je kunt niet voor de helft loyaal zijn. Ik ben de leider van deze clan. Je kunt niet loyaal zijn aan een clan zonder loyaal te zijn aan diens leider, want de leider representeert de clan."


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

On my mind 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
On my mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: